Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
İŞE YARAYAN GARİP MAKYAJ SIRLARI
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
SHEER GLOW FOUNDATION
NARS
Cildin Işıltısını Ortaya Çıkaran Fondöten
2.240,00 TL

Makyaj Modelleri

İŞE YARAYAN GARİP MAKYAJ SIRLARI

  • Temmuz 02, 2020

En güzel makyaj ipuçları kulislerden çıkar! Biz de kulis arkasındaki makyaj artistlerinden öğrendiklerimizi sizlerle paylaşmaya karar verdik. 
 

İşte o “işe yarayan ama garip” makyaj sırları:
 

1) Maskara oldukça hızlı kuruyan bir makyaj malzemesidir. Maskaranın ömrünü uzatmak için içine 3-4 damla Visine göz damlası damlatabilirsiniz. Bu, maskarayı nemlendirir ve kurumasını engeller.

 

2) Rujunuzun kalıcılığını arttırmak için çok basit bir yöntem var: İlk katı uygulayın sonra peçeteyi dudaklarınıza bastırın ve fırça ile transparan pudra uygulayın. 
 


3) Makyaj temizleyiciniz mi bitti? Hem makyajdan kurtulmak hem de yüzünüzü nemlendirmek için birkaç damla zeytinyağı kullanın. Sadece maskara ve göz makyajını çıkarmak için yağı kullanın. Makyajı çıkardıktan sonra kağıt havlu ile yağı yüzünüzden alın.

 

4) Koyu halkaları örtbas etmek için, kapatıcınızın içine çok az turuncu pigment ekleyin. Turuncu, morlukları nötralize eder.

 

5) Fırçaları amaçlarına uygun kullanmak zorunda değilsiniz. Bitmiş bir maskaranın fırçasını temizleyip kaş fırçası olarak kullanabilir, kapatıcı fırçası ile ruj sürebilir hatta dudak fırçasını eyeliner sürmek için kullanabilirsiniz. 

 

6) Kalem eyeliner’lar sert oldukları için tahrişe ve uzun vadede kırışıklıklara sebep olabilir. Bunu önlemek için sürmeden önce dudak balm’ına kalemin ucunu değdirin ve öyle uygulama yapın. Bu şekilde kolay sürüm de sağlarsınız.


 

7) Kuru bir cildiniz varsa, fondöteninizin içine birkaç damla karıştırıp yüzünüze öyle sürün. Bunu da şu şekilde yapın: Avucunuza likit fondöteni ve biraz nemlendiriciyi damlatıp ovuşturun, elinizin ısısıyla iyice erisinler. Şimdi yüzünüze sürün. Cildiniz bu karışımı en güzel şekilde kabul edip, mükemmel görünecektir.

 

8) Tüm makyaj artistlerinin en sevdiği sır: Ruju sürün, en son dudakların ortasına aydınlatıcı veya pırıltılı pudra sürün. Dudakların hacmi bir anda büyüyecektir!

 

9) Krem allığın yüzünüzde uzun süre dayanması için, fondöten henüz cildinizde kururken parmaklarınızla allığı uygulayın ve fondöten fırçası ile allığı sabitleyin. En son, şeffaf toz pudra ile allığın üzerinden geçerek yağını alın. İşte, uzun süre dayanıklı allığın küçük ama etkili sırrı!

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ