Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
ISLAK MAKYAJ YAPMAK İÇİN İHTİYACINIZ OLAN 6 ÜRÜN
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
THE MULTIPLE
NARS
Çok Amaçlı Stik
2.120,00 TL

Suya Dayanıklı Makyaj

ISLAK MAKYAJ YAPMAK İÇİN İHTİYACINIZ OLAN 6 ÜRÜN

  • Haziran 30, 2020

Saten gibi parlak bir cilt... Makyajda bu görünümü elde etmek için en gerekli 6 ürünü makyaj artistlerine sorduk, sizin için yazdık. Haberin sonunda ünlü makyaj artisti Hamiyet Akpınar’ın çok beğenilen ıslak makyaj uygulamasının nasıl yapılacağını da izleyebilirsiniz. 

 

1) Nars Multiple Copacabana

 

İkonik ürün Nars Multiple Copacabana, stik olması sebebiyle gelmiş geçmiş en pratik makyaj malzemelerinden biri. Yüzün istediğiniz yerlerini kolaylıkla aydınlatır. Ürünü cildinize dokundurmanız yeterli, sonra parmaklarınızla dağıtabilirsiniz. Islak görünümlü makyaj için çantanızda mutlaka olmalı!
 

Copacabana’yı kaşın hemen altına, göz pınarlarına, burun kemiğine, dudak üstüne ve çene üzerine uygulayabilirsiniz. 
 

EFSANEVİ NARS MULTIPLE COPACABANA’YI KULLANMAK İÇİN 10 NEDEN! TIKLAYIN!

 

 

2) Nars Dual Intensity Blush Jubilation

 

Nars’ın yeni nesil allıkları Dual Intensity Blush’ların hepsi çok harika! Kuru kullanınca hafif parlak, nemli fırçayla kullanınca saten gibi bir bitişe sahip oluyorsunuz. Altın ve fildişi rengine sahip Jubilation ise yüzde ıslak görünüm yaratmak için mü-kem-mel! 
 

Elmacık kemiklerinin üzerine, biraz şakaklara, burun kemiği üzerine hafifçe dokundurdunuz mu harika yansımalar elde edeceksiniz. Bu ürünü kendi fırçası Nars Dual Intensity Brush #23 ile nemli uygularsanız podyum makyajları kadar kusursuz bir ıslak görünümlü makyaj elde edersiniz. Jubilation, özellikle aydınlatıcı olarak kullanmak için alışkanlık yaratacak!
 

Tüyo: Fırçayı nemlendirmek için suyun altına sokmayın, makyaj sabitleyici sprey sıkabilirsiniz ya da bir kağıt havluyu ıslatın ve fırçanın ucunu bu kağıt havluya sararak nemlenmesini sağlayabilirsiniz. 

 

DUAL INTENSITY ALLIKLARI KULLANMANIN 10 FARKLI YOLU! TIKLAYIN!

 

3) Nars Dual Intensity Blush Frenzy

 

Altın ve kiremit renkli Frenzy, yüzde allık ve aydınlatıcı olarak kullanılabilecek, makyaj artistlerinin favori ürünlerinden biri. Kiremit rengi ile yanaklara renk verirken, altın rengi ile elmacık kemiklerinizi aydınlatabilirsiniz. Ürün saten bitişli olduğundan bütünde harika bir renge ve parlak bir görünüme sahip olursunuz. Bizim önerimiz Nars Dual Intensity Brush #23’u nemli kullanıp yüzde herkesin hayranlık duyacağı ıslak efektli bir makyaj elde etmeniz. Deneyin!
 

ERKAN ULUÇ: DUAL INTENSITY ALLIKLAR HAYAT KURTARIYOR! TIKLAYIN!

 

 

4) Nars Illuminator Copacabana 

 

Makyaj dünyasındaki efsanelerden biri olan sedefli çok uçuk pembe renkli Nars Illuminator Copacabana’yı ıslak efekt için tek başına veya fondötenle karıştırıp uygulayabilirsiniz. Nars Kabuki Yachiyo fırçanın üzerine ürünü alıp, elmacık kemiklerinin üzerine, burun kemiği üzerine, çene ve alın ortasına hafifçe dokundurursanız eşsiz aydınlıkta – asla yağlı gözükmeyen- bir cilde sahip olursunuz. Bu ürünü fırçayla olduğu kadar parmak uçlarınızla da kullanabilirsiniz. Fondöten üzerine veya direkt cildin üzerine uygulanabilir. 
 

Podyumlarda ve dergi çekimlerinde ıslak görünümlü makyaj için, makyaj artistleri bu ürünü yanlarından ayırmıyor. Tek bir dokunuş bile istediğiniz görünümü elde etmek için yeterli!
 

NARS ILLUMINATOR’I ÜNLÜLER NASIL KULLANIYOR? TIKLAYIN!

 

 

5) Nars Velvet Shadow Stick Goddess

 

Nars’ın yeni nesil stik farları Velvet Shadow’ların Goddess rengini sadece far olarak değil, aydınlatıcı olarak da kullanabilirsiniz. Multiple Copacabana’yı kullandığınız her yere Goddess’ı da sürebilirsiniz. Elbette daha ince olduğu için dar alanlara rahat ve hassas uygulama yapmanıza imkan verir . Göz pınarları, dudak üstü gibi.
 

Uygulama yaptığınız yerlerde satenimsi ve aydınlık bir görünüm bırakır. Kaş kemiğine kadar ürünü tüm göz kapağınıza sürüp sonra parmağınızla yayarsanız çok güçlü bir etki yaratırsınız.

 

NARS VELVET SHADOW’LARI NASIL KULLANACAĞINIZA DAİR 7 TÜYO! TIKLAYIN!

 

6) Nars Velvet Shadow Stick Hollywoodland

 

Nars Velvet Shadow Stick serisinde Goddess’tan başka aydınlatıcı olarak kullanabileceğiniz son renk de Hollywoodland. Bu renk, açık altın tonunda. Goddess’ı kullandığınız her yerde bunu da kullanabilirsiniz.
 

Eğer beyaz tenli iseniz Goddess’ı, buğday/bronz veya esmer tenli iseniz Hollywoodland’i seçmeniz daha isabetli olur. Zengin pigmentli yapılarıyla yoğun ve kolay renk verirler. 

HAMİYET AKPINAR'DAN ISLAK MAKYAJ NASIL YAPILIR, ÖĞRENELİM!

 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ