Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
JENNIFER LOPEZ’IN MUHTEŞEM DOĞUM GÜNÜ MAKYAJI
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
SHEER GLOW FOUNDATION
NARS
Cildin Işıltısını Ortaya Çıkaran Fondöten
2.240,00 TL
RADIANT CREAMY CONCEALER
NARS
Aydınlatıcı Etkili Kremsi Kapatıcı
1.540,00 TL

Ünlülerin Makyajı

JENNIFER LOPEZ’IN MUHTEŞEM DOĞUM GÜNÜ MAKYAJI

  • Temmuz 11, 2020

JENNIFER LOPEZ’IN MUHTEŞEM DOĞUM GÜNÜ MAKYAJI

 

Muhteşem fiziğiyle yılların eskitemediği Jennifer Lopez, 46.yaş günününde yine tüm dünyanın ilgi odağı oldu. Doğum gününü kutlayacağı mekana kısa bir ayrılığın ardından yeniden barıştığı 28 yaşındaki sevgilisi Casper Smart'la gelen Lopez, makyajından kıyafetine büyüledi.
 

Jlo’nun doğum günü makyajı nasıl yapılır?

 

Jlo karakteristik makyajını yine uygulamıştı ama bu sefer siyah tonlar yerine mürdüm-pembe ve kahve üçlüsünü tercih etmişti dumanlı göz makyajında ...Teni kusursuz, dudakları ise nude parlaklığındaydı. Dudaklarına çektiği kahverengi dudak kalemi ise eski bir trendin yeniden doğuşunu simgeliyordu.
 

Ten makyajı

 

Esmerler için en ideal bazlardan biri olan Make Up For Ever Step1 Skin Equalizer Radiant Primer Yellow ile cildin matlığını ve donukluğunu giderin. Cilt makyaja hazır hale gelsin. Hem de baz sayesinde fondöteninizin kalıcılığı 3 kat artar.

 

JLo makyajının özü aydınlık ve parlak bir ten. O yüzden cilde satenimsi bir görünüm veren Nars Sheer Glow Foundation uygulayın. Cilt aydınlık ve nemli gözükür, minik kusurlar varsa kapanır. 

 

Göz makyajına geçmeden önce göz kapağına da baz uygulayın. Nars Smudge Proof Eyeshadow Base ile göze astar yapın. Şimdi göz makyajına hazır mükemmel bir zemin oluştu.
 

Göz makyajı

 

Göz makyajında JLo gibi müthiş bir görünüm elde etmek elbette tek ürünle mümkün değil. Bunun için mürdüm/kahve ve pembe tonlarında Nars Dolomites ikili far uygulayın. Bu 2 tonu karıştırarak, gölgeli efektler yaratabilirsiniz. Esmerlere çok yakışan bu ikili farı makyajınıza ara sıra dahil edin, pişman olmazsınız. 

 

Kirpik diplerinde ve köşelerde ise Make Up For Ever Aqua Eyes 2L (ışıltılı kahverengi) göz kalemi gözlere derinlik katmak için şart. 

 

Nars Radiant Creamy Concealer ile göz çevresindeki koyu halkaları kapatın. Kapatıcıyı V şeklinde uygulayın, böylece kapatıcı aydınlatıcı gibi işlev görerek göz çevresini aydınlatır.

 

Takma kirpik elbette JLO’nun olmazsa olmazı! Make Up For Ever Single Eye Lashes tekli kirpikler kolay ve hızlı uygulanabilir özellikte. Herkes zorlanmadan takma kirpik kullanabilir. Kirpikleri yapıştırdıktan sonra Make Up For Ever Smoky Stretch ile kirpiklere uzunluk ve hacim verin.

 

Kaşlar… Make Up For Ever Eye Brow Pencil No:4 ile kaşlardaki şekil bozuklukları giderip boşlukları doldurun. 
 

Kontür!

 

Kontür elbette olmazsa olmaz. Nars Casino ile elmacık kemiklerinin altına hat yapıp elmacık kemiklerini vurgulayın. Sonra Nars Illuminator Laguna ile yanaklara renk verip, Nars Illuminator Copacabana ile elmacık kemiklerinin üzeri aydınlatın.

 

Böylece inanılmaz aydınlık ve parlak bir cilt elde edersiniz! JLo teni böyle olur! 
 

Dudaklar

 

Nars Lip Liner Pencil Morocco dudak kalemi ile dudak hattını belirleyip üstüne Make Up For Ever Glossy Full dudak parlatıcısı uygulayın. Dudaklar da natürel ama parlak oluyor.

 

İşte, JLO doğum günü makyajı hazır!

 

Ünlü Videoları

JENNIFER LOPEZ MAKYAJI NASIL YAPILIR? - SEÇKİN SÜNGÜÇ

31.01.2016

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ