Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
KAPATICI ALTINA DA UYGULANABİLEN GÖZ KREMLERİ HANGİLERİ?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler

Kapatıcı

KAPATICI ALTINA DA UYGULANABİLEN GÖZ KREMLERİ HANGİLERİ?

  • Temmuz 03, 2020

Kapatıcı, özellikle göz altında bulunan cilt rengi koyuluğunun giderilmesini, tüm cildin aynı renk olmasını sağlar. Ama kapatıcı kullanmadan önce yapmanız gereken ilk şey cildinizi nemlendirmek olmalıdır. Çünkü bu sayede kapatıcı cildinizde daha kolay dağılır ve cilt tarafından kusursuzca emilir. Nemlendirici sonrasında kapatıcıyı cildinize rahatlıkla uygulayabilirsiniz.

 

“Nemlendirici ve ışığı yayma teknolojisiyle zenginleştirilmiş Nars Radiant Creamy Concealer, cilt kusurlarını anında gizleyip, ince çizgileri ve yorgunluk belirtilerini azaltırken daha yumuşak ve daha pürüzsüz bir cilt tonu oluşturuyor. Kapatıcının çizgilere dolmaması ve onları daha belirgin hale getirmemesi için öncesinde cildinizi mutlaka nemlendirmelisiniz. Bunu göz kremi ile de yapabilirsiniz. Günlük bakımınız devam etmiş olur böylece...” -Hamiyet Akpınar
 

Püf noktası: Göz çevrenize nemlendiriciyi parmak uçlarınızla ve bastırmadan, nazik şekilde uygulamalısınız. Uygulamadan sonra cildinizin ürünü emmesi ve etki etmesi için birkaç dakika bekleyin. Sonra kapatıcınızı uygulayabilirsiniz.


 

Hangi göz kremlerini kapatıcı altına da uygulayabilirsiniz?
 

TÜM YAŞ GRUBU İÇİN
 

Dünyadaki ilk konsantre bakım / Shiseido Ultimune Power Infusing Eye Concentrate, bu ürün yaş ve cilt tipi farketmeksizin herkesin kullanabileceği ve kullanması gereken bir üründür. Cilt bağışıklığını arttıran göz çevresi için konsantre bir bakımdır. Dünyada bir ilk! Ultimune Eye sürekli kullanımda, cilt dokusunu, tonunu ve konturunu belirgin bir şekilde düzeltir. Koyu halkalar minimize olur ve göz çevresi canlanır.
 

 

20’Lİ YAŞLAR
 

Canlandırıcı ve tazeleyici /Shiseido Ibuki Eye Correcting Cream, çok yönlü göz çevresi kremidir. Göz çevresi cildini canlandırmak, şikayetleri önlemek için bitki ve vitamin özlerinden üretilmiştir. 24 saat nem etkisi ile kuruluğun neden olduğu ince çizgi görünümünü azaltır. Şişkinliği elimine eder. Koyu halka görünümünü azaltır.

Taze kırışıklıklar ve çizgilere karşı / Shiseido Glow Revival Eye Treatment: Göz çevresini yenileyen ve aydınlatan Glow Revival, göz çevresinin genel görünümünü düzelten ve 24 saat nemlendirici etkili göz çevresi kremidir. Göz çevresini aydınlatır ve ışıltı verir. Koyu halka görünümünü ve ince çizgileri minimize eder. Cildi anında nemlendirerek pürüzsüz yumuşak ve esnek hale getirir. 

 


Yaşlılık belirtileriyle savaşır / Shiseido Bio Performance Super Corrective Eye Cream, zamana karşı savaşan bir göz kremi.. Kremi düzenli kullandığınızda gözlerin etrafında oluşan yorgun görüntü eski haline döner. Göz çevresini onarır, kırışıklıkları gözle görünür şekilde azaltır ve göz altı morluklarını giderir.
 

35 YAŞ VE ÜSTÜ
 

Göz çevresindeki tüm kırışıklıklar için / Shiseido Benefiance Wrinkle Resist24 Intensive Eye Contour Cream, gözlerin iç köşe kırışıkları ve göz altı kırışıklarından göz etrafındaki kaz ayakları, göz kapakları çizgileri ve göz altındaki yatay çizgilere kadar, göz çevresindeki tüm kırışıkların görünümünü gözle görülür şekilde iyileştiren, ultra zengin yaşlanma karşıtı kremdir.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ