Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
KAPATICI KULLANINCA ÇİZGİ OLUŞUMUNU NASIL ENGELLERSİNİZ?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler

Kapatıcı

KAPATICI KULLANINCA ÇİZGİ OLUŞUMUNU NASIL ENGELLERSİNİZ?

  • Temmuz 02, 2020

Göz altı kapatıcınızı uyguladığınızda orada oluşan çizgilenme ve ürünün bu çizgilere dolmasından mı şikayetçisiniz? Ya da kapatıcıdan sonra ağız kenarındaki mimik çizgileri gözünüze iyice batmaya mı başlıyor? Ne sinir bir durum! Güya kapatıcı ile renk bozukluklarını gideriyorsunuz ama bu sefer de çizgilenme oluyor işte... Tam tamına sorununuz buysa, sizin ihtiyacının olan ürün kesinlikle Nars Instant Line&Pore Perfector yani çizgi ve gözenek düzeltici stik.

 

 

Çizgileri ‘puf’ diye yok ediyor!
 

Alaaddin’in sihirli lambasından çıkan cinimiz yok elbette ama yüzümüzdeki çizgi ve gözenekleri anında silen süper bir ürüne sahibiz! Nars Instant Line&Pore Perfector yani çizgi ve gözenek düzeltici stik ürünün tüm marifeti, ince çizgi ve gözenekleri doldururak cildi makyaja mükemmel şekilde hazırlamasında saklı. Ürün, cildi düzgünleştirerek pürüzsüz bir zemin yaratıyor ve üstüne uygulanan kapatıcı veya fondöten de böylece kusursuz görünüyor.
 

Ve gün içinde kapatıcının çizgilere dolması ya da çizgi oluşturması gibi bir rahatsızlık asla olmuyor!
 

 

Kapatıcıdan önce uygulayın sonra farkı görün!
 

Yüzdeki gözenekleri küçülten, çizgileri doldurup minimize eden Nars Instant Line&Pore Perfector’un başarısı içeriğindeki hyalüronik asitten geliyor. Hyalüronik asit, çizgileri ve kırışıklıkları doldurmaya yarıyor. Sadece bu da değil; Vitamin A, C ve E ile zenginleştirilen Nars Instant Line&Pore Perfector yağsız bir formüle sahip olmasına rağmen cildi kurutmadan parlaklığını alıyor ve cildi besliyor. 
 

Şeffaf renkli ürünü bu bölgelere yoğun olarak uygulayın sonra üstüne kapatıcı veya fondöten uygulamasını yapın. Sonra ayna karşısına geçip farkı görün!

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ