Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
KİM KARDASHIAN MAKYAJININ İLGİNÇ 6 PÜF NOKTASI
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
BLUSH
NARS
Allık
1.770,00 TL

Ünlülerin Makyajı

KİM KARDASHIAN MAKYAJININ İLGİNÇ 6 PÜF NOKTASI

  • Temmuz 02, 2020

KİM KARDASHIAN MAKYAJININ İLGİNÇ 6 PÜF NOKTASI

 

 

Mario Dedivanovic, Kim Kardashian'ın fenomen makyajının yaratıcısı. Ünlü makyaj artisti, bu makyaj hakkında herkesin çok merak ettiği tüyoları açıklayınca biz de sizin için bu bilgileri hemen toparladık!

 

1) Makyaj bazı yerine nemlendirici krem

 

Dedivanovic yüzün, boynun ve göğüs bölgesinin her yerine yumuşak bir krem uygulamanızı öneriyor: "Fondötenin harmanlanmasına gerçekten yardımcı oluyor." Cilt ile makyaj arasında engel oluşturmayı sevmiyorum o yüzden makyaj bazı kullanmıyorum. 
 

2) Her yere fondöten uygulayın

 

Fondöteni alın, burun, çene ve yanaklarınıza uygularsınız fakat göz kapakları, kulaklar, göğüs, kollar, bacaklar hatta ayaklarınız ne durumda? Dedivanovic, Kardashian'ın cilt tonunun olabildiğince eşit olmasını sağlamak için -kırmızı halıda özellikle- kendisine baştan ayağa fondöten uyguladığını söylüyor. Yoksa fotoğraflarda kırmızı bir ten göründüğünü söylüyor, mesela kulakların!
 

3) Kaşlarda ombre etkisi

 

Dedivanovic, Kardashian'ın kaşlarını mükemmelleştirmek için şu yöntemi uyguluyor: Dış köşeleri doldurmak için orta kahve rengi kullanıyor, sonra içeri girerken açık kahveye geçiyor. "Kaşlar iç köşelerde o kadar yoğun olmadığında daha yumuşak ve tatlı görünüyor."


 

4) Önce krem ürünler, sonra tozlar

 

Yüzde olduğu gibi, Dedivanovic göz makyajında da baz kullanmayı sevmiyor. Onun yerine krem farları tercih ediyor. Önce krem ürünler ile baz yapıyor ardından toz ürünlerle renklendirmeye geçiyor. Bu şekilde renk daha yoğun, kalın ve zengin hale geliyor. Üstelik daha dayanıklı oluyor. 
 

5) Üç kat eyeliner

 

Çantanızda yalnızca bir göz kalemi varsa, her şeyi yanlış yapıyorsunuz demektir. “Ben genellikle üç ya da dört kat eyeliner yaparım,” diyerek Dedivanoviç bu işin püf noktasını şöyle anlattı: “İlk olarak, göz kalemi ile kirpiklerin dibine çizgi çekiyorum sonra likit liner ile bu çizginin üzerinden geçip dış köşelere doğru çizgiyi hafifçe kaldırıyorum. Son olarak hepsinin üzerinden krem eyeliner ile geçiyorum. Neden bu kadar çaba? Çünkü böylece gözler daha güzel görünüyor.”


 

6) Kontür, highlight ve allık

 

Dedivanoviç, Kardashian’ın bronzlaştırıcı ile hızlıca çenesine, çenesinin altına ve boynuna gölge veriyor. Burayı daha ince göstermek için. Elmacık kemiklerine ise beklenenin aksine çok hafif bir vurgu yapıyor. Kim’in burnunun altına ve üstüne de gölgelendirme yaptıktan sonra highlight’a geçiyor. Cupid yayını, çene ve elmacık kemiklerinin üzerini aydınlatıyor. Daha sonra soğuk ve sıcak tonlu aydınlatıcıyı karıştırarak parmaklarıyla elmacık kemiklerinin tam üzerine son bir dokunuş yapıyor.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ