Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
KOYU RENK SAÇLI KADINLAR İÇİN MAKYAJ SIRLARI
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
AUDACIOUS LIPSTICK COLLECTION
NARS
Audacious Özel Ruj Serisi
1.670,00 TL
POWERMATTE LIPSTICK
NARS
Uzun Süre Kalıcı Mat Ruj
1.540,00 TL
SATIN LIPSTICK
NARS
Saten Bitişli Ruj
1.350,00 TL
VISIONAIRY GEL LIPSTICK
SHISEIDO
Kalıcı Nemlendirici Ruj
1.490,00 TL
MODERNMATTE POWDER LIPSTICK
SHISEIDO
Kalıcı Kadifemsi Mat Ruj
1.490,00 TL
BROW PERFECTOR
NARS
Kaş Şekillendirici Kalem
1.290,00 TL
LAGUNA BRONZING CREAM
NARS
Krem Bronzer
1.950,00 TL
CLIMAX EYELINER
NARS
Climax Likit Eyeliner
1.300,00 TL

Makyaj Modelleri

KOYU RENK SAÇLI KADINLAR İÇİN MAKYAJ SIRLARI

  • Haziran 27, 2020

Makyajınızı beğendiğiniz kadınlara dikkat edin; acaba sadece makyajını mı yoksa o kişiye makyajının yakışmasını mı beğendiğiniz? Muhtemelen ikinci söylediğimizdir çünkü farkında olmasak da, aslında makyajın saç ve tenle ahenkle dansından etkilenmiş oluyoruz. Bu da, ten ve saç rengine göre makyaj yapmanın önemini birkez daha vugulamış oluyor. 

Şimdi, koyu renkli saça sahip kadınların nasıl makyaj yapması gerektiğini anlatacağız.


Koyu renk rujlar

 

Koyu renk saçlı kadınlara kırmızı, mürdüm, fuşya, koyu pembe, bordo gibi koyu renk rujlar çok yakışır. Bu çarpıcı renkler ile her zaman dikkat çekici olurlar. Elegan ve seksi görünürler. Megan Fox'un seksapelinde beyaz teni ve siyah saçlarıyla etkileyici bir bütünlük oluşturan koyu renk dudaklarının payı yok mu sanıyorsunuz? Hollywood yıldızları elbette işi biliyor!

Eğer sizin de koyu renk saçlarınız varsa ve henüz hiç koyu bir rujla tanışmadıysanız Nars Audacious Bette (bordo), Janet (koyu eflatun), Liv (patlıcan moru) gibi renkleri deneyin. Aynadaki görüntünüze bayılacaksınız! Hatta çok fazla seçeneğiniz var, ruj sayfamıza TIKLAYIN ve kendiniz için tasarlanmış en harika ruju bulun! 

 

Püf noktası: Ten renginizin açık veya koyu olması önemli değil. Beyaz tenli koyu saçlı veya esmer tenli koyu renk saçlı olabilirsiniz; bu renkler iki durumda da her kadına yakışır. Makyaj artistlerine güvenin, deneyin!

 


Dumanlı göz makyajı

 

Koyu ve boğucu denebilecek renklerdeki farlar ile yapılan dumanlı göz makyajları, koyu renk saça sahip kadınlara cesur bir görünüm katar. Nars And God Created The Woman paletteki renkler ile dumanlı göz makyajı yapabilirsiniz. Bu palette ihtiyacınız olan tüm tonlar var!

Ayrıca özel gecelerde saten bitişli mürdümler, altın ve siyah renkler ile iddianızı konuşturabilirsiniz. Nars Steven Klein Dead Of Summer Dual Intensity Eyeshadow Palette size arzu ettiğiniz saten ve metalik görünümü verir. Makyajınızı mutlaka kirpiklerinize yoğun hacim katarak bitirmelisiniz. 

Tabii koyu renk göz makyajı yaptığınızda dudaklarınız sade tutmalısınız. Natürel tonlarda ruj tercih etmelisiniz. Shiseido Veiled Rouge renkleri size aradığınız nude tonu verecektir. 

 



Vamp makyaj!

 

Koyu göz makyajı ve koyu renk dudaklar birlikte olmaz diye biliriz. Normalde öyledir. Ama koyu renk saçlı kadınlarda bu geçerli değil! hariç! Bu görünüm çok vamp ve baştan çıkarıcı! Emin olun bu makyaj da en çok koyu renk saça sahip kadınlara yakışır. 

Jessica Alba'nın esmer ten ve koyu saçlarıyla uyumlu vamp çekici makyajı buna en iyi örnek. Ne dersiniz?
 

Aydınlık cilt

 

Saçlarınız koyu renk ise, bronzer ve aydınlatıcılar ile cildinize ışıltı katabilirsiniz. Daha taze ve genç görünürsünüz. Nars Illuminator Orgasm ve Make Up For Ever Pro Fusion Bronze pudra ikilisini deneyin. Jessica Alba gibi güzel görüneceksiniz!
 

 

Kaşlar

 

Saçlarınız zaten koyu, bir de kaşlarınızı saçlarınızdan daha da koyu renge boyamayın; yoksa çok sert ve kızgın bir ifadeye sahip olabilirsiniz. En fazla aynı renk olsun. Bunun için Nars Brow Perfector'dan yardım alabilirsiniz. Doğal görünümlü kaşlarınızın olması çok önemli...

 

Kedi gözü

 

Koyu renk saçlı kadınlar sadece kuyruklu eyeliner ile bile çok havalı olabilirler! Bu, onlar için olmazsa olmazdır. Nars Stylo Eyeliner ile kusursuz bir eyeliner çekebilirsiniz.

 

Bronzlaştırıcı

 

Soluk bir ten renginiz varsa, koyu saç sizi daha da solgun gösterebilir. Bunu önlemek için bronzlaştırıcı sürün. Doğal bronz görünüm koyu saçlı kadınlara çok yakışır. Nars Bronzing Powder Laguna yüzünüze natürel bir bronzluk verir.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ