Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
KÜRŞAT AKCEBE’DEN DOĞAL MAKYAJIN PÜF NOKTALARI
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler

Doğal Makyaj

KÜRŞAT AKCEBE’DEN DOĞAL MAKYAJIN PÜF NOKTALARI

  • Temmuz 17, 2020

Bugünün hızlı yaşam şartlarında birçok kadın kolay ve hızlı, iş için mükemmel, gece için ideal makyaj tarzına yöneliyor. Bu mükemmeli arayış ise tek bir yerde kesişiyor: Doğallık. Doğal makyaj ise tamamen seçtiğiniz renkler ve nereye ne uyguladığınızla alakalı. 
 

 

Profesyonel makyaj sanatçısı Kürşat Akcebe’nin bu konuda söyleyecekleri var:

 

“Doğal makyaj, biraz pratikle kusursuz görünmek için gayet kolay bir stil. Önemli olan birkaç püf noktasına dikkat etmek. Yüzünüz sizin kanvasınız. Bu kanvasın harika görünmesi için öncelikle onu güzelce temizleyin ve nemlendirin. Nars Aqua Gel Oil-Free Luminous Moisturizer kullanabilirsiniz. Yağsız ve cildi aydınlatan suz bazlı hafif bir nemlendiricidir. Cildinizi makyaja hazırladıktan sonra geniş kapsamlı bir kapatıcı kullanın. Hem göz çevresi hem de cilt kusurları için kullanılabilen Make Up For Ever HD Concealer doğal bitiş sevenler için uygun. 
 

 

Sıra geldi fondötene... Burada bir tüyo vermek istiyorum: Kullandığınız fondötene-ben Shiseido Sheer and Perfect Foundation tercih ediyorum genelde- günlük nemlendiricinizden bir damla damlatın. Bu, yüzünüzü daha aydınlık yapacaktır. Fondöteni de Shiseido Perfect Foundation Brush ile uygulamanız mükemmel olur.


Allığı hafif uygulayın


Cildinizi bu şekilde kusursuzlaştırdıktan sonra biraz renk vermek için allık kullanmalısınız. Nars Orgasm, yüzünüze sağlıklı bir ışıltı ve renk verir. Üstelik her cilt tipine yakışır. Yorgun görüntüyü de bir anda alır. Nars Blush Brush allık fırçası ile elmacık kemiklerinizin üzerine uygulayın. Sonra biraz gölge için elmacık kemiklerinizin altına Make Up For Ever Pro Bronze Fusion uygulayın. Bu ürünü Kabuki Pro Bronze Fusion #136 ile uygulayın. Bu kadar yeterli. Yanaklarınızın kendi rengine yakın bir renk her zaman çok natürel durur.

 

Nars Audacious maskara ve Nars’ın Larger Than Life Long Wear, Via De Martelli (kahverengi) göz kalemi ile göz makyajınızı tamamlayın. Dudaklarda ise benim nude makyajdaki tercihim Shiseido Lacquer Gloss BE102’yi kullanabilirsiniz. Hafif pembe rengiyle bu ruju çok seveceğinize eminim. İşte, doğal makyajınız bitti bile!”

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ