Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
LİP BALM DOSYASI: LİP BALM NEDİR NE İŞE YARAR?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişkili ürünler
AFTERGLOW LIP BALM
NARS
Renkli Dudak Balmı
1.420,00 TL
AFTERGLOW LIP BALM
NARS
Renkli Dudak Balmı
1.420,00 TL
AFTERGLOW LIP BALM
NARS
Renkli Dudak Balmı
1.420,00 TL
AFTERGLOW LIP BALM
NARS
Renkli Dudak Balmı
1.420,00 TL
AFTERGLOW LIP BALM
NARS
Orgasm Dudak Balmı
1.420,00 TL
AFTERGLOW LIP BALM
NARS
Şeffaf Dudak Balmı
1.420,00 TL

Makyaj

LİP BALM DOSYASI: LİP BALM NEDİR NE İŞE YARAR?

  • Haziran 12, 2023

Dudaklara sağladığı faydalarla birlikte renk kazandırma özelliğine de sahip lip balm, son zamanların en trend makyaj malzemelerinden biri. 

Hem bakım yapan hem de makyaj malzemesi olarak kullanılabilen ürünleri sevmeyen yoktur eminiz. Bu anlamda pek çok ten ürünü kendini örnek olarak gösterebilirken, söz konusu dudaklar olduğunda da lip balm olmazsa olmazlardan biri haline geliyor. Üstelik şu sıralar güzellik dünyasının trend ürünlerinden de biri. O halde lip balm dosyasını açalım ve detaylarını gelin birlikte inceleyelim.

Lip balm nedir? Lip balm ne işe yarar?
- Ruj ya da lip gloss’lardan farklı olarak lip balm, dudakları nemlendirmek veya onarıcı özellikler sunmakla görevli bir ürün. 

- Lip balm’ların çoğu hindistancevizi yağı gibi değerli yağlar içerirler ve nemi dudaklara hapsederler. Dudaklar ince ve hassas bir deriye sahip olduğu için kurumaya ve çatlamaya daha müsaittir. 

- Lip balm, kurumuş ve çatlamış dudakları sakinleştirmeye de yardımcı olur. Ayrıca dudakları nemlendirirken ve beslerken dudaklara hafif bir renk ve parlaklık da kazandırır.

Lip balm günde kaç kez kullanılır?
Aslında bunun bir limiti yok. Dudaklarınızın kuruduğunu hissediyorsanız ya da dudaklarınız çatlamış durumdaysa ihtiyaç duyduğunuz kadar lip balm kullanabilirsiniz. Dudaklarınızın görünümü ve sağlığıyla alakalı herhangi olumsuz bir şey olmasa bile, dudaklarınızı nemlendirmek, korumak ve renklendirmek için de lip balm sürebilirsiniz. 

Lip balm renk verir mi?
Renksiz olan versiyonları olduğu gibi, dudaklara hafif renk ve parlaklık veren versiyonları da mevcut. Yani sonuç olarak eğer renkli bir lip balm tercih ederseniz, dudaklarınıza renk de kazandırmış olursunuz.


Lip balm yüze sürülür mü?
Sevdiğiniz renkli lip balm’ınızı elmacık kemiklerinize uygulayarak allık etkisi de elde edebilirsiniz. Özellikle yaz aylarında bu görünüm çok işinize yarayabilir. Çünkü hem çok daha doğal bir görünüm elde edebilirsiniz hem de tek bir ürünle hem dudaklarınızı hem de yanaklarınızı renklendirmiş olursunuz. 

Dudak balmı göz altına sürülür mü?
Lip balm yani dudak balmı, göz altlarını nemlendirerek çizgilerin görünümünü azaltmaya da yardımcı olabilir. Elbette renksiz ve doğal içerikli bir versiyonuyla. Ancak bu uygulamayı sürekli değil, göz kreminizin olmadığı acil zamanlarda yapmanız çok daha sağlıklı olacaktır. 

Lip balm önerisi
İçerisinde Monoï Nemlendirici Kompleksi yer alan ve bu sayede dudaklara güçlü bir nem kazandıran NARS Afterglow Lip Balm serisi, Hailey Bieber başta olmak üzere pek çok ünlü ismin de favorileri arasında.

Dudakların korunmasına yardımcı olmak için antioksidan bileşenlerin karışımını da içeren Afterglow Lip Balm, dudaklara hem hafif bir renk hem de canlı bir parlaklık kazandırıyor. 
Bu başarılı lip balm serisinin de kullanıldığı GLASS SKIN TRENDİNE UYGUN MAKYAJ NASIL YAPILIR? Yazımızı okumak için tıklayın


 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ