Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
MAKYAJ ÇANTANIZIN JOKERİ FAR PALETLERİ BULUNDU!
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler

Far

MAKYAJ ÇANTANIZIN JOKERİ FAR PALETLERİ BULUNDU!

  • Temmuz 07, 2020

Far kullanmayı sevenler için paletler çoğu zaman vazgeçilmez oluyor. Peki, makyaj çantanızın jokeri ilan ettiğimiz far paletlerini yakından tanımak ister misiniz?
 

Ofisten yemeğe yani gündüzden geceye geçişte, seyahatte, günlük hayatta oradan oraya koştururken, yanınızda çok fazla makyaj malzemesi taşımak istemediğinizde paletler imdadınıza yetişir. Çoklu renk alternatifleri ile doğaldan smoky eyes’a size farklı göz makyajı yapma imkanı verirler. 
 

Çok kullanılan, sevilen ama gizli bir süper kahraman gibi pek göz önünde olmayan far paletlerinin hakkını teslim etmeye karar verdik ve makyaj çantalarının vazgeçilmezi olan, makyaj artistlerinin de sürekli kullandığı far paletlerini bir araya getirdik. Kendi favorilerimizi de ekledik. 
 

İşte, karşınızda makyaj çantalarının jokeri olan far paletleri:
 

Nars Inoubliable Coup d'Oeil' Eyeshadow Palette / soğuk tonlardaki far paleti

 

Soğuk tonlardaki far paleti 6 renkten oluşuyor. Paletteki renkler: Dalliance Eyeshadow (grimsi lila), Pyla Eyeshadow (açık yeşil), Sidi Bou Saïd (mor), Pandora Duo Eyeshadow (ışıtılı beyaz), Luberon (ışıltılı roze kum), Pandora Duo Eyeshadow (mat siyah). 

 

“Bu paletin özellikle beyaz tenlilere çok yakışacağını düşünüyorum! Bu paletteki farları da Nars Precision Contour Brush #44 ile uygulayabilirsiniz.” – Erkan Uluç
 


 

 

Nars Dual Intensity Eyeshadow Palette / ıslak ve kuru kullanılabilen far paleti

 

Çift etkili ve yoğun yapısıyla dikkat çeken, siyah, gri, şeftali pembesi ve toprak tonlarından oluşan far paleti, 8 farklı rengiyle sizi hiç olmadığınız kadar çekici gösterecek.

Çok sevilen Dual-Intensity farların yanına bu palete özel yeni bir renk daha eklendi: Ursa Major (kahverengi). Paletteki diğer farlar: Himalia (topaz), Europa(pembe-şeftali), Subra (mürdüm), Andromeda (toz pembe), Lysithea(gri), Giove(lacivert), Sycorax (siyah) ve palette bir de farları kullanmak için seyahat boy #49 Wet/Dry Eyeshadow Brush bulunuyor.

 

Islak ve kuru olarak rahatça uygulayabileceğiniz farlar ile büyüleyici bakışlara sahip olmanın ayrıcalığını yaşayacaksınız. Ayrıca, far paletindeki renkleri birbiriyleriyle karıştırarak da istediğiniz tonları kendiniz yaratabilirsiniz. Yaratıcılığınızı konuşturun!

 

“Satenimsi, hafif bir parlaklık istediğimde Nars Dual Intensity Brush #49’u kuru kullanıyorum. Metalik ışıltı istediğimde ise fırçayı nemlendirip öyle kullanıyorum.” Hamiyet Akpınar

 

Nars Hardwired Eye Kit / fırçası ve kalemiyle tam bir seyahat kiti

 

2015 Sonbahar koleksiyonuna ait bu palet cesur göz makyajından gündüz kullanılabilecek nude göz makyajına kadar size çeşitli alternatifler sunuyor. “Smoky Eyes” yapmak için ideal. Mat ve ışıltılı yapıda tam 6 renkten oluşuyor. Farları tek tek ya da karıştırarak, istediğiniz görünümü elde edebilirsiniz. Palette ayrıca seyahat boy eyeliner ile yine seyahat boy kontür fırçası da bulunuyor. Via De Martelli Larger Than Life Eyeliner, orta koyulukta maun bir kahverengidir. Gözlere derinlik ve istenirse dumanlı bir ifade katıyor. Mini boy Nars Wide Contour Brush #43 ise üstün bir uygulama sağlıyor.
 

 

“Paleti hemen denedim ve çok sevdim! İçindeki mini boy Wide Contour Brush #43 ise çok fonksiyonel. Açılı şekli ile göz kapağının tamamına ya da lokal olarak hassas uygulamalara imkan tanıyor. Göz farındaki sert çizgileri yumuşatmak için mükemmel bir fırça! Açılı şekli, göz farı uygulamasının geri kalanını bozmadan kontrollü uygulama sağlıyor.” -Hatice Saka

 

Paletteki far renkleri: Soft Vanilla Bone: Vanilya

Lilac Stone: Lila

Twilight Purple: Işıltılı siyahımsı mor

Soft Starlight: Şampanya 

Ivy Shimmer: Işıltılı sarmaşık yeşili

Black Galaxy: Mat siyah


 

 

Narsissist Matte/Shimmer Eyeshadow Palette /mat ve ışıltılı farlar bir arada

 

2015 Sonbahar koleksiyonuna ait Matte/Shimmer Eyeshadow Palette, 4 mat ve 4 ışıltılı fardan oluşuyor. Özel üretim bu far paletini hem gece hem de gündüz görünümleri için kullanabilirsiniz. Nars Diffusing Brush #41; yoğun kılları sayesinde, ürünü dağıtmak ve buğulu gözler yaratmak için olmazsa olmaz bir fırçadır.

 

Paletteki farların içeriği;

Nassau (vanilya), Maya Bay (pembe kil), Ithaca (ışıltılı gül kurusu), Dogon (II) (siyahımsı füme), Mandchoure (ışıtılı denim), Bonifacio (ışıltıpembe kum), Zagreb (ışıltılı çikolata), Heraklion (ışıltılı siyah). 

 

“Baş döndürücü bir gece görünümü için paletteki farları tamamlayan mini boy altın ışıltılı siyah renkteki Night Series Eyeliner in Night Clubbing rengini biz çok seviyoruz!” -Makyaj Trendi 

 

Nars And God Created The Woman Part 2 / dumanlı gözler için ideal far paleti

 

Nars'ın en sevilen far renkleri sınırlı sayıdaki bu palette! Mini Pro-Prime Smudge Proof Eye Shadow Base ve seyehat boyu Wide Contour Eye Shadow Brush #43 ile paletteki farların renkleri şöyle:

 

Bellisima (mat gri kahve), Kalahari ( gold), Night Clubbing (altın ışıltılı siyah), Alahambra (metalik gül rengi), Galapagos (altın ışıltılı koyu kahve), Coconut Grove (vizon)

“Smoky Eyes yapmak için kullandığım en güzel far paleti! Cool bir görünüm veriyor.” – Erkan Uluç

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ