Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
MAKYAJINIZI ANINDA TAZELEYEN SİHİRLİ BİR KALEM: SHISEIDO SHEER EYE ZONE CORRECTOR!
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler

Kapatıcı

MAKYAJINIZI ANINDA TAZELEYEN SİHİRLİ BİR KALEM: SHISEIDO SHEER EYE ZONE CORRECTOR!

  • Temmuz 06, 2020

Cildi yormayan, hafif ama etkili bir kapatıcı arıyorsanız size süper bir gizli kahramandan bahsedeceğiz şimdi. Süper çünkü marifetleri çok, gizli çünkü her kıymetli ‘şey’ gibi henüz herkes tarafından çok iyi tanınmıyor.

 

Shiseido Sheer Eye Zone Corrector, kullananların çok memnun kaldığı ve tekrar tekrar satın aldığı bir kapatıcı. Kendisine kısaca kapatıcı diyoruz ama özellikleri bundan çok daha fazla. Hadi bu ürünü sürekli kullananlardan özelliklerini ve püf noktalarını öğrenelim!


İncecik ve hafif dokulu

 

“Shiseido Sheer Eye Zone Corrector, özellikle benim gibi ince dokulu kapatıcı tercih edenler için ideal. Hafif, ciltte asla ağırlık yapmayan bir kapatıcı. 24 yaşında olduğum için bu özelliği benim için çok önemli... Hassas göz çevresini asla yormuyor.” – Gizem Kılıç, marka asistanı.


Her çeşit koyu halkayı yok ediyor

 

“Bu kapatıcı aynı zamanda ‘renk düzeltici’ bir özellik taşıyor. Bir kapatıcı için eşsiz bir nitelik! Çünkü farklı tonları olması, göz altındaki morluklara göre seçim yapma olanağı sağlıyor. Shiseido'ya özel bu ‘koyu halka gideren renk tonu’ teknolojisi, herkese göre değişebilen göz altındaki koyu halkaların görünümünü etkin bir şekilde ortadan kaldırıyor. O bölgedeki rengi cilt tonu ile eşitliyor. Böylece göz çevresi bir anda aydınlık ve dinlenmiş görünüyor.” – Erkan Uluç, makyaj artisti.
 

Aydınlatıcı özelliği de var
 

“Shiseido Sheer Eye Zone Corrector’ı yüzümün belli noktalarını aydınlatmak amacı ile de kullanıyorum. Çok yönlü bir ürün olması bu açıdan harika cidden! Göz çevresinin tamamı yerine yorgunluğun ve morluğun belli olan yerlerine bazen sadece lokal olarak uyguluyorum.” – Makyajmıdedin (Ayşegül Kaplan), vlogger
 

Dudak kontürünü belirginleştirir
 

“Dudak etrafına dudaklarda daha belirgin bir hat yaratmak için Shiseido Sheer Eye Zone Corrector’ı uygulayabilirsiniz. Özellikle mat kırmızı gibi iddialı renkler kullandığınızda, rujunuzu sürdükten sonra dudak çizginizin dışına kapatıcı uygularsanız, hem rujunuz hem dudak şekliniz mükemmel görünür. Marilyn Monroe etkisi dersem, ne demek istediğimi tam olarak anlatmış olurum.” – Hamiyet Akpınar, makyaj artisti.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ