Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
MEGAN MARKLE NASIL GENÇ GÖRÜNÜYOR?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürün
WHITE LUCENT BRIGHTENING GEL CREAM
SHISEIDO
Cilt Lekelerine Karşı Aydınlatıcı Jel Krem
4.550,00 TL

Ünlülerin Cilt Bakımı

MEGAN MARKLE NASIL GENÇ GÖRÜNÜYOR?

  • Temmuz 07, 2020

Hamilelik hormonları Düşes’e yaramış çünkü Markle’ın cildi her zamankinden daha parlak ve ışıltılı görünüyor. Ama hormonlar bir yana Meghan’ın parlayan cildinde bundan daha fazlası var elbette.

Prensle evlenen bir Hollywood aktiristinden ne beklersiniz? Pahalı ve kompleks bakımlar, kozmetikler... Öyle değil mi? Ama öyle değilmiş. Meghan Markle 2014 yılında verdiği bir röportajda “Nichola Joss’un yüz yogası egzersizlerini uyguluyorum. Gerçekten yüzünüzü içten dışa yeniden yapılandırıyor.” Demişti.

Pratik, az ve öz, doğal ve etkili kozmetik ürünleri tercih eden Markle için cilt bakımında fiyatın önemi yok. Etkili olduktan sonra gayet ulaşılabilir ürünleri de tercih ettiği verdiği röportajlarda söylemiş.

1981 doğumlu Meghan Markle’ın cilt bakımı için neler yaptığına bir bakalım o zaman...

Sağlıklı cildi besleyen diyet

Bir röportajda Meghan, Suits'i çekerken gluteni kesdikten sonra cildinin kamerada ne kadar iyi göründüğünü söyleyerek gluteni hayatında çok çok kısıtladığını belirtmişti.

Meghan Markle's Skin Care Routin

Gluteni kesmek onun tek numarası değil. Aynı röportajda Düşes ayrıca bademlerin en sevdiği çerezlerden biri olduğunu da vurgulamış. E Vitamini ve bitki proteinleri ile yüklü olan bu kuruyemişler sağlıklı bir çerezden daha fazlasıdır; aynı zamanda cildiniz için de iyidirler.

Cilt bakım rutinini ciddiye alıyor

Cildini peeling yaparak derinlemesine temizlemek, Düşes'in çok ciddiye aldığı bir şey. Düzenli olarak cildine peeling uygulayarak, ölü ve donuk cilt hücrelerini temizlediğinden cildi her zaman pırıl pırıl ve tertemiz görünüyor. Çünkü makyajınızın iyi görünmesi de sağlıklı ve temiz bir ciltle doğru orantılıdır.

Meghan Markle

Peelingin yanı sıra Meghan, cildine parlaklık veren, nemlendiren serumları kullanmayı çok seviyormuş.
Siz de cildinizi Waso Soft&Cushy Polisher (tofulu peeling) ile temizleyebilir, cildinize parlaklık verip aydınlatmak ve varsa lekelerinizden kurtulmak için Shiseido Brightening Gel Cream’i (leke açısı jel krem) kullanabilirsiniz.

Meghan Markle yüzünde nemlendiriciyi eksik etmiyor

Cildinizin ‘kraliyet yüzü’ gibi parlamasını istiyorsanız, nemlendiriciyi eksik etmeyin. Nemli bir cilt, her zaman sağlıklı ve parlak görünür.
İnce çizgilerin gelişimini azaltmaya yardımcı olmak ve makyajınız için pürüzsüz bir temel oluşturmak için sabah ve akşam nemlendiricinizi siz de cildinizden eksik etmeyin.

Meghan Markle Beauty

Önerimiz:

Etkilerini gerçekten hissedebileceğiniz, görebileceğiniz bir cilt bakım ürünü istiyorsanız; yaşınız 35 veya üstüyse, kırışıklıklar, kuruluk ve esneklik kaybı ile ilgili kaygılarınız varsa, en önemlisi de gerçekten cildinizin daha genç görünmesini istiyorsanız size önerimiz var.
Cilt tipiniz kuru, karma veya yağlı olabilir, hiç farketmez. Shiseido’nun yeni Benefiance serisinde farklı cilt tiplerine uygun olarak 3 çeşit kırışıklık önleyici krem bulunuyor.

Benefiance Wrinkle Smoothing Cream: Karma ve yağlı ciltler için.

Benefiance Wrinkle Smoothing Cream Enriched: Kuru ve çok kuru ciltler için.

Benefiance WrinkleSmoothing Day Cream SPF25: Hassas, alerjik ve kuru ciltler için. Bu gündüz kreminde ekstra olarak diğerlerinden farklı polen bariyeri vardır. Polenin cilde yapışmasını önlemek için statik elektrik üretimini bastırır. Polenin sebep olduğu duyarlılığı azaltmaya yardımcı olacak bir bariyer etkisi yaratır. SPF 25 ile UV ışınlarına, hava kirliliğine ve polenlere karşı cildi korur.
Bu serideki kremleri 35 yaşından itibaren kullanılabilir.

Duchess of Sussex

2 haftada daha genç bir bir cilt

Nörobilimden esinlenilmiş ilk anti-aging krem serisidir. ReNeura Teknolojisi+ ile kırışıklıkları onarmak için cildin kendini yenileme sürecini hızlandırır.

Cilt kısa sürede daha genç ve daha taze görünür. ReNeura Teknolojisi+ ile kırışıklıkları onarmak için cildin kendini yenileme sürecini hızlandığından sadece 2 haftada kırışıklarınızı %16 hafifletiyor. 8 haftada ise kırışıklarda %24 azalma oluyor.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ