Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
MEVSİM GEÇİŞLERİNDE CİLDİNİZDE OLUŞAN GERGİNLİK VE KURULUK İÇİN 3 ÖNERİ
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
BIO-PERFORMANCE ADVANCED SUPER REVITALIZING CREAM
SHISEIDO
Erken Yaşlanma Karşıtı Süper Canlandırıcı Krem
5.950,00 TL

Yaz Cilt Bakımı

MEVSİM GEÇİŞLERİNDE CİLDİNİZDE OLUŞAN GERGİNLİK VE KURULUK İÇİN 3 ÖNERİ

  • Temmuz 04, 2020

Özellikle mevsim geçişlerinde cildin yeni hava koşullarına ayak uydurması için bazı önlemlerin alınması çok faydalı olur. Düşünsenize, 4 mevsime uyum sağlamaya çalışan bir cildimiz var ve biz farkında olmasak da bu geçişler onu yorup yıpratıyor. Yazın güneşin etkisiyle yıpranan ve kuruyan cildimiz, sonbaharın gelmesiyle özellikle rüzgar ve ani ısı değişikliklerinden olumsuz yönde etkileniyor. Sonra kış mevsimiyle beraber soğuklarda iyice savunmasızlaşıyor ve ardından yeniden baharı karşılıyor... Bu döngü elbette hep devam ediyor! 

 

Cildin bu süreçlerde en önemli ihtiyacı elbette nem! Nem, cilt için hayati önem taşıyor. Mevsim geçişlerinde cildinizde oluşan değişimlere karşı kalkan görevi görecek 3 süper önerimiz var:

 

 

1) Ultimune ile cildin bağışıklığını kuvvetlendir!

 

Cildinizin savunmasını güçlendirirseniz, olumsuz koşullardan cildiniz o kadar az etkilenir. Bunlara yaşlılık belirtileri de dahil. 

 

Shiseido Ultimune Power Infusing Concentrate, cilt fonksiyonlarının en iyi potansiyele ulaşmasına, cildinizin tıpkı doğduğunuz andaki gibi göz alıcı, pürüzsüz, esnek ve genç görünmesine yardımcı olur. Cildin savunma gücünü arttıran konsantre bakımdır. Her kadının rahatlıkla kullanabileceği cildin savunmasını güçlendiren konsantre ürün, kullanmaya başladığınız günden itibaren, cildinizdeki 3 temel alanda mükemmel sonuçlar elde etmenizi sağlar:
 

- Cilt yüzeyiniz anında daha pürüzsüz, esnek, doğal ve nemli hale gelir.

- 1 haftada cilt tonunuz daha parlak, ışıltılı, dengeli ve berrak olur.

- 4 hafta sonunda cilt hatlarınız ise daha az kırışık, daha az ince çizgili, çok daha esnek ve sıkı görünüme kavuşur.
 

Ultimune’u 1 ay boyunca düzenli kullandığınızda çizgilerinizi azalttığını, renk tonu eşitlenmiş parlak yani sağlıklı bir ten elde ettiğinizi, üzerine uygulanan serum ve kremlerin etkisini arttırdığını göreceksiniz. Ultimune’u sabah ve akşam yüzünüzü iyice temizledikten sonra uygulayın. Ardından kullandığınız başka bir serum ya da nemlendirici varsa üstüne onu sürebilirsiniz. Makyaj altına da rahatlıkla kullanılabilen bir ürün.

 

 

2) Yoğun nem takviyesi için retinollü maske: Shiseido Benefiance Pure Retinol Intensive Revitalizing Face Mask
 

Cildin doğal onarım fonksiyonunu destekleyen ve cilt dokusunun gelişmesine yardım etmek için maksimum nemi cilde ileten konsantre bakım maskesini haftada 1-2 defa uygulayabilirsiniz. 

 

Shiseido Benefiance Pure Retinol Intensive Revitalizing Face Mask, cildin doğal iyileşme fonksiyonunu teşvik eden ve cildin yüzeyini güzelleştiren yoğun nemlendirme sağlayan, 4 adetlik konsantre yüz bakım maskesidir. Kırışıklara, matlığa, kuruluğa, yorgun ve stresli cilde odaklanır. Tek bir uygulama ile cilde aydınlık görünüm verir. Kolajen üretimini arttırarak daha genç bir görünüme erişmenizi sağlarken, cildin yapılanma sürecini hızlandırır. Kırışıklı, kuruluk ve donuk görünümü onarıma yardım etmek için Shiseido’nun orjinal Saf Likit Retinol İletim Sistemi ile formüle edilmiştir. Ayrıca cildin kendi doğal kolajen yapı taşlarını destekleyen yüksek teknoloji ürünü amino asit olan Hidroksiprolin içerir.

 

İki parça halinde, paket içerisinde 4 adet bulunan yüz maskesi, alın ve burun kısımlarını tamamen kaplarken ikinci kısmıyla da çene ve dudak çevresine oturur. İlk uygulamada etki göstermeye başlayan retinollü yüz bakım maskesi, kuru, mat ve kırışık cilt görünümünü ortadan kaldırır. Cildinizi temizledikten sonra uygulamalısınız. Ardından nemlendiricinizi sürebilirsiniz.

 

 

3) Zengin bir nemlendiriciyi gece-gündüz kullanabilirsiniz!

 

20’li yaşlar için / Yoğun besleyici nemlendirici 

 

Ibuki Refining Moisturizer Enriched: Günlük kullanıma uygun, zengin içerikli nemlendirici. 24 saat nemlendirme sağlayarak cilt yüzeyindeki kusurları düzeltir, gözenekleri azaltır, cilt dokusunu dengeler, nem kaybından oluşan ince çizgi görünümünü azaltır. Cildin diğer tüm şikayetlere karşı direncini arttırmak için hücre yapısı ve şeklini geliştirir.

 

30’lu yaşlar için/ Süper canlandırıcı krem
 

Shiseido Advanced Super Revitalizing Cream, nemsizlik, ince çizgiler ve eşit olmayan cilt tonu gibi erken yaşlanma belirtilerine karşı 24 saat bakım sunan erken yaşlanma karşıtı süper canlandırıcı kremdir. Mevcut ince çizgileri minimize eder, gelecekte oluşacak olanları engeller. Cildi anında nemlendiririr. Cilt daha yumuşak, esnek olur. 30’lu yaşlarında erken yaşlanma etkilerinden şikayeti olan, sabah-akşam tek bir ürün ile bakım rutinini tamamlamak isteyen tüm kadınlar için idealdir.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ