Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
MONOI BODY GLOW BRONZ YAĞ NASIL KULLANILIR?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler

Bronzer

MONOI BODY GLOW BRONZ YAĞ NASIL KULLANILIR?

  • Temmuz 08, 2020



Yaz akşamları için ekstra bir pırıltı ve parlaklık mı istiyorsunuz? Adeta bronz bir tanrıça gibi görünmek nasıl olur mesela? O zaman aradığınız ürün burada: Nars Monoi Body Glow bronz yağ...

 

Nars Monoï Body Glow, çok amaçlı bir güzellik yağı. Cildi rahatlatıyor, nemlendiriyor ve besliyor. Pürüzsüz ve yumuşacık bir cilt yüzeyi yaratıyor. İçeriğinde Tiare çiçek özü ile zenginleştirilmiş doğal hindistan cevizi yağı, ylang-ylang ve vanilya özleri bulunuyor. Bu muhteşem içeriklerin bileşiminden doğan muhteşem kokusu ile duyulara da hitap ediyor.

 

Ayrıca ciltte bıraktığı görüntünün sim değil, ışıltı olması da mükemmel. 

 



Peki, bu yağ ne işe yarar ve nasıl kullanılır?

 

1) Body Glow, yalnızca bronzlaşmış teni güzelleştirmek için değil, güneşin altında geçirdiğiniz bir günden sonra cildi yatıştırmak, yeniden nemlendirmek ve soyulmayı önlemek için de harika bir üründür. 

 

2) Tiare çiçek özü ile zenginleştirilmiş doğal hindistan cevizi yağı ile cildi beslerken, cilde bronzlaşmış, ışıltılı bir parlaklık kazandırır. Cilde uygulandıktan sonra asla yapış yapış bir his bırakmaz.

 

3) Monoï Body Glow’dan nemlendirici olarak maksimumda faydalanmak için duş aldıktan hemen sonra vücudunuza uygulayın. Giyinmeden önce ürünün cilt tarafından emilmesi için birkaç dakika bekleyin. 

 

4) Bacaklara, dekolte bölgesine ve kollara da uygulanabilir ancak bunun dışında saç uçlarına da uygulanabilir. Hem hafif yumuşaklık hem de ışıltı verir. 

 

5) Ekstra olarak eğer normal, kuru bir cilde sahipseniz fondöten ya da nemlendiriciniz ile karıştıracağınız bir iki damla yağ ile ışıl ışıl bir makyaja ve cilde sahip olabilirsiniz.
 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ