Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
MUHTEŞEM KATE HUDSON HAKKINDA HER ŞEY!
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
PURE RADIANT TINTED MOISTURIZER SPF 30
NARS
Cilde Parlaklık Veren -Yağsız- Renkli Nemlendirici SPF30
2.180,00 TL

Röportajlar

MUHTEŞEM KATE HUDSON HAKKINDA HER ŞEY!

  • Temmuz 11, 2020

Son yılların en güzel kadınlarından biri olan Kate Hudson’ın güzellik sırlarını merak eden milyonlar içinde biz de varız elbette. Tüm merak edilenler, ünlü yıldızın kendi ağzından açıklanmış! Okuyalım...
 

Güzellik felsefenizden bahseder misiniz?

 

Bana göre güzellik içeriden başlar ve dışa vurur. Stresinizi yönetebilmek ilk şey, çünkü strese girdiğimiz zaman vücut mutlaka kendini belli eder. Ben stresli olduğumda önce sağlıklı bir güzellik rejimine girerim. Az çoktur mantığı benim favorim. Bir etkinliğe katılırken veya gerekli durumlarda, ödün verip biraz daha aşırıya kaçabiliyorum. Normal günlerde naturel bir makyaj tercih ederim. Sadece küçük kusurları örtmek ve solgunluk giderecek kadar. BB krem gibi hafif bir nemlendirici, dudak parlatıcı, biraz bronzlaştırıcı ve maskara yeterli oluyor.
 

Stres ile nasıl başa çıktığınızı detaylı anlatır mısınız? 

 

Meditasyonun önemli olduğunu düşünüyorum. Dünyadan birkaç dakika uzak kalmak, yalnız, duyarlı ve bütün streslerinizin sizden uzaklaşmasına izin vermek önemli. Birçok insan için medite haline geçmenin zor olduğunu biliyorum. Ama daha fazla pratik yaparsanız faydalarını kendiniz de farkedeceksiniz. Ve bu daha spiritüel bir pratikten çok bilimsel bir pratiğe dönüşmeye başlayacak. Daha iyimser ve barışçıl olabilmek için stresinizi kontrol edebilmelisiniz. Yani şu da var ki aktif olabilmek de çok önemli. Stresli olduğunuzda ya da birşeyler motivasyonunuzu bozuyorsa, fiziksel olarak da belirtilerini görüyoruz. Hareketli olduğunuzda ise endorfin serotoninle beraber salgılanmaya başlar. Ve bu da daha fazla enerjiyi getirmekle beynin zevk merkezlerini de aktif kılar.

Doğada olmak da çok önemli, tabiatı seviyorum. Bütün bunlar hayatımdaki stresli zamanları aşmama yardımcı oluyor. 
 

 

Aktif kalabilmek için neler yapıyorsunuz?

 

Gerçekten canım sıkkın olduğu zaman her türlü şeyi deniyorum. Dans etmek ve pilates sabit olarak yaptığım şeyler. Uzun zaman dans ettim, hayatım boyunca beni hep mutlu etti. En son 19 yaşında parmaklarımın ucunda dönmüş olsam da, hareket etmeyi seviyorum. Egzersiz yapmayı nasıl seviyorsam dans ve pilatesi de bir o kadar seviyorum. Çocuklarınız olduğu zaman ise elbette o kadar fırsatınız olmuyor. Yani aktivitelerimi çocuklarımla beraber yapıyorum. Şimdilerde wakeboarding hoşuma gidiyor. 
 

Herhangi özel bir diyet uyguluyor musunuz?

 

Evet. Biraz gurme sayılırım. Her zaman bu yöne doğru bir eğilimim vardı. Yemek yapmayı gerçekten seviyorum ve hayranı olduğum birçok şef bulunuyor. ‘Food network’ fanatiğiyim. Yapabildiğim tek şey gerçekle yüzleşmek. Sağlıklı kalmak için kaloriden uzak durmak ve belirli şeyleri bilmek gerekli. Her şey de olduğu gibi bilmek erdemdir ve daha çok bilmek size göre en iyi seçimleri yapabilmenizi sağlar. Bir kruvasanda 350.400 kalori olduğunu öğrendim mesela ama bu onu yemeyeceğim anlamına gelmez! Bu sadece öğle yemeğinde daha zengin proteinli fakat kalorisi düşük yiyecekler tüketmek demek.
 

Diyet yapmaktansa bazı şeyleri yaşam biçimi olarak kabul ettim. Sene boyunca belli aralıklarda oruç tutuyorum. Ama uzun sürelerle değil, kısa oruçlar. Üç ila beş gün arasında olabilir. Ben mevsimlik olarak tutmaya çalışıyorum çünkü mevsimlerin değişimi ile oruç tutmak biraz daha temizlenmeye yardımcı oluyor. 
 

 

Cildiniz ne durumda, hassas mıdır?

 

Hassas bir cildim var. Bunu beş sene önce fark ettim. Makyaj malzemelerini severim fakat ne zaman film çekimlerinde her gün makyaj koltuğuna otursam cildimdeki farklılıkları görebiliyorum. Cildim çok fazla malzemeyi kaldıramıyor. Cilt bakımı rejimleri uygularken bile işe yaramıyor. Tek yapmam gereken en temel makyajı yapmak. Daha dindirici ve hassas ürünleri daha etkileyici ürünlere tercih ediyorum. 
 

Olmazsa olmaz güzellik malzemeleriniz nelerdir?

 

Balm ruj ve dudak parlatıcılarını (Nars Larger Than Life Lip Gloss- Bimini) seviyorum. Özel etkinlikler ve bazı durumlar haricinde çok fazla ruj kullanan birisi değilim. Ama her zaman yanımda taşırım. Ayrıca makyaj temizleyicileri de her zaman makyaj çantamın içinde bulunur. Özellikle en sevdiğim Valmont Eau Micellaire Precieuse yüz temizleme suyudur. Verdiği ferahlık hissini ve hoş kokusunu seviyorum. 

Diğer bir favorim de BB krem (Shiseido Perfect BB Cream-Medium). Doğal makyajı tamamlayıcı bir ürün. Üstelik SPF de içeriyor. Bir de gül suyumu hep yanımda taşırım. Hepsi bu.
 

Favori bir parfümünüz var mı?

 

Ben yağ insanıyım. Parfüm bazen beni sersemletiyor. Bu yüzden yağ bazlı esansları tercih ediyorum. Hindistancevizi, plaj esansları. Hindistancevizi yağı kullanmayı sevdiklerimden. Portakal çiçeği esansları gibi birkaç esans satın alıp bazen karışımlar yapıyorum.
 

Dışarı çıkarken ne tarz makyaj yapıyorsunuz?

 

Günlük zamanda doğal olduğumu düşünüyorum. Dışarı çıkarken de programımın ne olduğuna göre değişir. Kalın dudak makyajı çok hoşuma gidiyor. Ağır bir makyaj kullanmak yerine, 80’lerin gölgeli gözleri ve kırmızı dudakları hoşuma gidiyor. Daha çok deneysel uygulamalar yapıyorum. Arkadaşlarımın makyajını yaparken de kirpikler üzerinde değişik renkler deniyorum. 
 

 

Özel etkinliklerde makyajınızı hiç kendinizin yaptığı oluyor mu?

 

Aslında bazen oluyor. Makyaj sanatçıları biraz garip geliyor. Birkaçı ile çalışmayı gerçekten çok seviyorum. Ama makyaj yapmak küçük kızlığımdan bu yana yaptığım şeylerden bir tanesi.
 

Birlikte çalıştığınız makyaj sanatçılarından neler öğrendiniz?

 

En iyi teni yapan makyaj sanatçıları en iyisi diye düşünüyorum. Tene hangi doğru müdahaleyi uygulamayı bilenler ifadeyi de bütünü ile değiştirebiliyor. Şekil verme ve vurgulama – gerçek yetenek. 
 

Tamamen güzellikle ilgili facialar yaşadınız mı?

 

Dürüst olmak gerekirse, kadınlar makyajdan çok saçları ile ilgili facialar yaşıyorlar. Makyaj idare edilebilir. Hatta tamamen uyumsuz bir şekilde olsa bile. Ama asla aman tanrım yüzüne ne yapmışsın demezsin. Saç konu ise, bu nasıl saç diyorum. Böylesi birkaç sefer başıma gelmişti.
 

Her zaman sarışın mı kalacaksınız?

 

Her türlüsünü denedim. –Sarışın oldum, koyu sarışın, kahverengiye çalan sarı, kumral hatta bir kere kırmızı boyamıştım. En sevdiğim kırmızı olan kestane kırmızısı gibiydi. Sinemadan gelen birşey. İnsanlar beni sarışın bilirler ama sinema çekerken her zaman değişiyor.
 

Favori makyaj hileleriniz nelerdir?

 

Okuyucular için verebileceğim en iyi ve aynı zamanda en kolay hile, üst kapak içine siyah göz kalemi çekmek olabilir. Kadınların gözlerini ortaya çıkarıyor. Kamera karşısında olan erkeklerin de kullandığını görmüştüm. Gözleri belirtmek için çok kurnazca ve etkili bir yöntem.
 

Ayrıca iyi bir kaş kiti bulunmalı. En büyük gizemin kaşlarda gizli olduğuna inanırım. 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ