Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
MÜKEMMEL KONTÜR UYGULAMASINI NARS MULTIPLE İLE DENEYİN!
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler

Allık

MÜKEMMEL KONTÜR UYGULAMASINI NARS MULTIPLE İLE DENEYİN!

  • Temmuz 07, 2020

Son zamanlarda makyaj dünyasında bir kontür fırtınasıdır almış başını gidiyor.Kim Kardashian ile meşhur olan ve eskiden kadınların genellikle profesyonel makyaj dışında günlük hayatta pek tercih etmediği ‘yüzü boyutlandırma’ yani kontür uygulaması, kesinlikle makyajın en önemli kilit noktalarından biri. Üstelik işin püf noktasını bilirseniz, 1-2 deneme ile siz de kendinize makyaj artistleri kadar mükemmel kontür uygulaması yapabilirsiniz. 

 

Kontür ile yüzünüzü ince, dar veya geniş gösterebilir, kusursuzlarınızı gizleyip güzel yanlarınızı daha çok vurgulayabilirsiniz. 

 


Kendinize nasıl kontür yapacaksınız?

 

Aynada yüzünüzü inceleyin. Yüzünüz yuvarlak ise elmacık kemiklerinizi belirginleştirmelisiniz. Böylece yüzünüze hat katmış olursunuz. Bunun için elmacık kemiklerinizin tam altından kulak hizasına kadar kontür yapmalısınız. Tam tersi de olabilir; elmacık kemikleriniz fazla belirginse asla buraya kontür yapmamalısınız. Aydınlatıcı sürerek belirsizleştirmelisiniz.

 

Örneğin, kare ve köşeli bir yüzünüz varsa çenenizi dar göstermek için çene kemiklerinizin üstüne kontür yapabilirsiniz. Alnınız dar ise, asla şakaklara kontür yapmamalısınız. Kısaca kural şu; vurgulamak istediğin yere kontür (koyu renk), kapatmak istediğin yere açık renk sür. Bu en basit ve en etkili kontür sırrıdır!
 


En pratik kontür uygulaması

 

Kontür yapmak için pudra dokulu ürünlerin yanı sıra cildinizden 2-3 ton koyu fondöten ve bronzer da kullanabilirsiniz. Ama bu işin en kolayı nasıl biliyor musunuz? Nars Multiple ile olanı! Çok yönlü bu stikler ile yüzünüze kusursuz bir kontür uygulaması yapabilirsiniz.

 

 

Mükemmel kontür = Mükemmel elmacık kemikleri

 

Tuomoto (açık kahverengi), Cap Vert (kahverengimsi bej) ve Malaysia (koyu bronz) Multiple Stick’lerden cildinize uygun olanı seçin. Cildinizden 2 ton koyu olması idealdir. Stik’i elmacık kemiğinizin altından kulak hizasına doğru sürün. Uzun bir çizgiye gerek yok, kısa kısa çizgiler veya kısa tek çizgi yeterlidir. Nars Kabuki Ita Brush ya da Nars Contour Blush 21 ile bu çizgiyi hafifçe dağıtın ve yayın ama çizgi hattının dışına fazla çıkmayın. Yoksa leke gibi görünebilir yüzünüzde! Çizginin keskinliğinin kırılıp buğulu görünmesi yeterli. 

 



Sonra Nars Copacabana Illuminator aydınlatıcıyı burun kemiğinize, elmacık kemiklerinizin üzerine ve dudak üstünün ortasına uygulayın. Ama asla fazla sürmeyin, aydınlık yerine yağlı bir cilt görünümüne sebep olabilirsiniz. Aydınlatıcıyı bu şekilde sürmek, kontürünüzü de iyice vurgular ve yüzünüz harika bir şekilde boyutlanmış olur!

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ