Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
MURAT BEKLER: “MAKYAJINIZA YENİ ÜRÜNLER EKLEYİN!”
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişkili ürün
AUDACIOUS LIPSTICK COLLECTION
NARS
Audacious Özel Ruj Serisi
1.670,00 TL

Makyaj Çantası

MURAT BEKLER: “MAKYAJINIZA YENİ ÜRÜNLER EKLEYİN!”

  • Temmuz 21, 2020

Makyaj sanatçısı Murat Bekler, sezondaki tüm yenilikleri inceledi ve kendi kullandığı ürünlerden yola çıkarak, mutlaka sahip olmanız gereken son yenilikler hakkında detaylı bilgi verdi.
 

“Memnun olmadığım bir ürünü asla başkalarına tavsiye etmem ve müşterilerimde kullanmam. Sonuçta makyaj bir sanat ve bu sanat da sanatçı elinden çıkmış gibi kusursuz görünmeli. Bu kusursuzluğa hizmet edenler ise sizin yeteneğiz ve kullandığınız malzemeler. Bu yüzden yenilikleri takip ederim, denerim ve her sezon makyaj çantamı yenilerim. Siz de öyle yapın.” Diyor, Murat Bekler. 
 

Sezon makyajının yeni gözdeleri

“Gelelim çantama yeni giren ürünlere ve tavsiyelerime... Bu sezon göz makyajında eyeliner çok ön planda. Malum, eyeliner stilleri diye bir kavram var artık. Kuyruklu, kuyruksuz, düz, kavisli, kıvrımlı... İstediğiniz görünümü yaratabilirsiniz. Bu sezon resmen çizgilerle oynuyoruz!

Favorim: Make Up For Ever'in yeni eyeliner serisi
Make Up For Ever’ın her biri farklı etki yaratan eyeliner’larıyla özgürce çizgi çekmek ise çok kolay. Üstelik kalıcılık özellikleriyle dağılma ve bulaşma yapmıyorlar. Bu yüzden sıcak havalarda göz makyajı yapacaksanız Artist,Ink veya Graphic Eyeliner’ları kullanmanızı öneririm.Tutuşları o kadar rahat ki, kusursuz çizgileri kolaylıkla oluşturabilirsiniz. 
 

Maskara da ise yumuşak ve elastik fırçası ile kirpikleri kökten uca kaplayan ve hacim veren Make Up For Ever Smoky Stretch, beğendiklerim arasında.

Nars Audaciouslar süper!
Dudaklarda da Nars Audacious rujlar gözbebeğim. Bu rujlar dudaklara zengin ve uzun süre kalıcı renk verirken, besleyici içerikleri dudakları nemlendiriyor, ince çizgileri dolduruyor ve dudağa pürüzsüz bir görünüm kazandırıyor. 40'a yakın rengi ise harika! Bir makyaj artisti daha fazla ne ister ki?” 

-Profesyonel makyaj sanatçısı Murat Bekler-

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ