Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
NARS ERDEM KOLEKSİYONUNA DAİR HER ŞEY
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
ERDEM NIGHT GARDEN PALETTE
NARS
Erdem Night Garden Far Paleti
300,00 TL
ERDEM FLEUR FATALE PALETTE
NARS
Erdem Fleur Fatale Far Paleti
300,00 TL 149,00 TL
ERDEM POISON ROSE LIP POWDER PALETTE
NARS
Erdem Poison Rose Powder Dudak Paleti
300,00 TL

Allık

NARS ERDEM KOLEKSİYONUNA DAİR HER ŞEY

  • Temmuz 05, 2020

Erdem, bu işbirliği ile ilgili düşüncelerini şu sözlerle dile getiriyor:

“Estetik anlayışımın NARS’la bu işbirliği kapsamında nerelere gidebileceğini keşfetmek ve gerek renk, gerekse ürün anlamında ne kadar farklılaşabileceğimize tanık olmak çok heyecan verici bir deneyimdi. Yeni pigmentler ve paletler geliştirmek gerçekten büyüleyici.”

 

Stil anahtarı: Çiçekler
 

Bu işbirliği, güzel olduğu kadar çok yönlü ve iyi yapılmış. Erdem'in kendi moda koleksiyonlarından bazılarına bir göz attığınızda hiç sürpriz değil. Çünkü Erdem tasarımları her kadına ve gündüz-gece her ortama hitap ediyor.

Erdem tarzının anahtarı olan çiçek desenlerini Nars ile yaptığı işbirliğinde de görüyoruz. Koleksiyonun adının ‘Strange Flowers’ zaten. Erdem’in çiçeklere duyduğu sevgi onun stilinin imzası...
 

Erdem For Nars kapsül koleksiyonun ambalajları da adeta sanat eseri... Her biri güzel çiçek motifleriyle bezenmiş. Bu özel koleksiyon makyaj tutkunlarını mest etti bile!

Erdem For Nars hakkında
 

İddialı ve zamansız stiliyle özel tasarım renk paletleri gözler, dudaklar ve yanaklar için güçlü alternatifler sunuyor. Sıra dışı Lip Powder Palette’i ve gün boyu mat bir cildin anahtarı Mattifying Blotting Paper da bu koleksiyon kapsamında ilk defa Nars tutkunlarıyla buluşuyor.
 

13 parçalık dikkat çekici kapsül koleksiyon sofistike ve soft dokunuşlu ambalajları ve ambalajların üzerinde yer alan üç farklı Erdem imzalı çiçek desenleriyle NARS koleksiyonerleri için büyüleyici...

Meghan Markle ve Kate Middleton ERDEM giyiyor.

Nars Erdem Rujlar

 

Altı yeni rengiyle kremsi ve pürüzsüz formüle sahip rujlar yarı saydamdan, yoğun renklere çeşitli seçeneklere sahip. Bu rujların en sevdiğimiz yanları ise dudakları çok güzel nemlendirip adeta bakım yapması. Renkleri ise şöyle: Kiraz kırmızısı, açık lavanta, açık pembe, erik moru, ahududu kırmızısı, orkide moru.
 

Nars Erdem Allıklar

 

İpeksi yumuşaklığıyla sedefli bir bitişe sahip bu allıklar, iki farklı renk seçeneğine sahip: Altın parıltılı pembe ve lavanta pembe. Kadifemsi formülünün yanı sıra istediğiniz ölçüde ışıltıyı yakalamanıza olanak sağlıyor. Tamamen uygulama yoğunluğuna bağlı... 
 

Nars Erdem Aydınlatıcı Kalem 

 

Gözler ve yanaklar için çok amaçlı aydınlatıcı kalem. Yumuşak formülü sayesinde kolayca canlı bir ışıltı yakalayabilirsiniz. Alt kısmındaki aparatla kalem ucunu ayarlayabilirsiniz, böylece kalem açma derdine de son!
 

Nars Erdem Far Paletleri

 

İki farklı altılı far paleti, yoğun pigmentli ve ışığı yansıtan kadifemsi mat renkleri barındırıyor. Formülü sayesinde tek kat ya da daha yoğun bir etki için birden fazla kat halinde uygulanabiliyor. Fleur Fatale palet daha romantik tonlar içerirken, Night Garden paleti daha koyu ve canlı renklerden oluşuyor.
 

Nars Erdem Dudak Paleti

 

Farklı dokuya sahip yapısı ve hassas uçlu dudak fırçası ile oldukça inovatif bu paletle dudaklarınızı pembe ve kırmızının dört göz alıcı tonuyla renklendirebilirsiniz. Mat ve metalik renkli pudraları (rujları) balsamlı ya da balsamsız olarak tek veya birden fazla kat halinde uygulanabilir. Palette 4 renk ruj, 1 dudak balsamı ve 1 dudak fırçası yer alıyor.

Nars Erdem Matlaştıcı Kağıt Mendil

 

Ciltteki fazla yağı emen ve anında cildi tazeleyen yağ emici ve matlaştırıcı kağıt mendildir. Bu yağ emici ağıt mendiller, cildin parlaklığını anında alıyor ve cildi yumuşatıp matlaştırıyorlar. Cilde taze bir görünüm veriyorlar. Oldukça pratik ve taşıması kolay bir üründür. Gün içinde makyaj rötuşu için mükemmel bir yardımcıdır. 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ