Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
ORGASM MI, SUPER ORGASM MI?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
BLUSH
NARS
Allık
1.770,00 TL
THE MULTIPLE
NARS
Çok Amaçlı Stik
2.120,00 TL

Allık

ORGASM MI, SUPER ORGASM MI?

  • Temmuz 02, 2020

Dünyanın en çok satan allık rengi hangisi biliyor musunuz? Orgasm. Bir de Super Orgasm var ki, onun da hayran kitlesi epey geniş. Peki, Orgasm mı? Süper Orgasm mı? Sizce hangisi?
 

Orgasm ve Super Orgasm arasında çok ince nüanslar var. İnce de olsa, var olan farklılıklar bu 2 allığın kullanım alanını bazen değiştirebiliyor.
 

Orgasm

 

Orgasm, dore ışıltılara sahip pembe bir renk. Ve bu rengin asıl özelliği, mucizevi bir şekilde herkese çok yakışması! Sarışın, esmer, kumral veya kızıl olmanız önemli değil, Orgasm’ın cildinizle harika bir şekilde bütünleşmesine tanık olmak için ufak bir dokunuş yeterli! Orgasm, bu yüzden yıllardır dünyanın en çok satan kozmetik ürünleri arasında ilk sırada geliyor. 
 


 

Gerek moda haftalarında olsun, gerekse ünlü modacıların özel defilelerinde, Orgasm makyaj artistleri tarafından en çok tercih edilen makyaj malzemesi. Yüze verdiği ışıltı, renk ve aydınlık herkes tarafından çok beğenilmesini sağlıyor. Bu yüzden dünyanın önde gelen yıldızları Orgasm’dan vazgeçemiyor.

 

Orgasm, ten ve saç rengi ayırtetmeksizin herkese çok yakışan global bir renktir.
 

 

Super Orgasm 

 

Nars’ın bir de –herkesin bildiği üzere- Super Orgasm allığı var. Orgasm, "Peachy Pink with Golden Shimmer" olarak, Super Orgasm ise "Peachy Pink with Gold Glitter" olarak tanımlanıyor. Peki, bu ne demek? Aslında bu iki allığın rengi aynı. Fakat doku farklılığından dolayı yanakta farklıymış gibi algılanıyorlar.

 

Orgasm’da altın sedefli bir ışıltı, Super Orgasm’da ise daha dikkat çeken bir parıltı/sim var. Özellikle yazın ve gece makyajı için Super Orgasm daha idealken, günlük kullanımda fazla pırıltıdan hoşlanmayanlar Orgasm allığı tercih ediyorlar. 

 

 

Super Orgasm’da beyaz tenlilerden esmerlere kadar Orgasm gibi herkese yakışıyor fakat pırıltılı bir dokusu olduğundan genelde yazın bronz ve esmer tenler daha çok tercih ediyor. Koyu tenlilerde parlaklığın yarattığı yansımadan dolayı renk de kendini daha çok belli ediyor. Genelde açık tenliler Orgasm’a daha meyilliyken, buğday ve esmer tenliler Super Orgasm’ı tercih edebiliyorlar.

 

Orgasm Blush

 

Nars’ın bu efsane olmuş Orgasm allığında altın sedefli bir ışıltı var ve bu ışıltının bağımlısı çok! 4 mevsim, gece-gündüz kullanılabilir. Kate Middleton her daim taze ve sağlıklı görünen cildini bu allığa borçlu...

 

Super Orgasm Blush

 

Işıltısı bol Super Orgasm allık, klasik Orgasm allığa göre biraz daha dikkat çekici. Bu yüzden özellikle gece makyajlarında, yazın çok tercih ediliyor. Günlük hayatta da dozunda kullanıldığı sürece tercih edilebilir. Beyonce’nin vazgeçilmezi...

 

 

Orgasm Illuminator

 

Bu likit aydınlatıcıyı yüzünüze sağlıklı ve taze bir ışıltı vermesi için tek başına kullanabileceğiniz gibi, fondötenle bir damla karıştırıp da uygulayabilirsiniz. Anında canlılık ve hafif nemli bir görünüm kazanırsınız.

 

Müthiş ten makyajıyla meşhur Lopez, yüzüne parlaklık vermek için Orgasm Illuminator kullanıyor. Hatta makyaj artistleri bu ürünün yıldızın en sevdiği makyaj malzemesi olduğunu söylüyorlar.

 

Super Orgasm Illuminator 

 

Orgasm’a göre pırıltısı biraz daha fazla olan Super Orgasm, kırmızı halının vazgeçilmezi. Cate Blanchett ve Gwyneth Paltrow için Super Orgasm başlı başına bir makyaj demekmiş... Ünlü yıldızların elmacık kemiklerine, şakaklarına, çenesine ve genel olarak yüzünün genelinde hafif olarak Super Orgasm uygulanıyor. Işıltı ve renk dengeli olarak yüzün geneline yayılıyor.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ