Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
Özge Ulusoy’Un Gündüz Makyajı Nasıl Yapılır? - Fezi Altun
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
AUDACIOUS LIPSTICK COLLECTION
NARS
Audacious Özel Ruj Serisi
1.670,00 TL
BLUSH
NARS
Allık
1.770,00 TL
RADIANT CREAMY CONCEALER
NARS
Aydınlatıcı Etkili Kremsi Kapatıcı
1.540,00 TL
SHEER GLOW FOUNDATION
NARS
Cildin Işıltısını Ortaya Çıkaran Fondöten
2.240,00 TL

Ünlülerin Makyajı

Özge Ulusoy’Un Gündüz Makyajı Nasıl Yapılır? - Fezi Altun

  • Temmuz 15, 2020

 

Özge Ulusoy iş toplantısına gidiyor, kendisine klasik günlük makyaj uygulanacak. Peki gündüz “smokey eyes” makyajı nasıl uygulanır? Ünlü makyaj sanatçısı Fezi Altun ve Özge Ulusoy, bu sorunun cevabını vermek için Makyajtrendi stüdyolarında! Fezi Altun iş toplantısına uygun günlük makyaj uygulamasında parlak krem tonları kullanmayı tercih ediyor. Dudaklar içinse Özge Ulusoy’un favorilerinden nude tonlar uygulanıyor. Bu şekliyle günlük makyaj uygulaması hem çok zarif hem dikkat çekici! Detaylar için videoyu izlemeyi unutmayın!
 

Özge Ulusoy’un günlük makyajını nasıl yaptığını ünlü makyaj artisti Fevzi Altun uygulamasıyla öğreniyoruz.

 

Fevzi Bey ilk olarak Nars’ın Sheer Glow fondötenini dairesel hareketler ve fırça ile cilde uyguluyor.  İkinci adım olarak kapatıcıyı elimize sürdükten sonra fırça ile göz altından burun kenarına kadar uyguluyoruz.  Fondöten ile kapatıcı arasında en az 1.5 ton fark olması gerektiğini söylüyor Fevzi Bey.  

 

Eğer koyu bir göz makyajı yapacaksanız kapatıcıyı en son sürmek daha doğrudur.  Bu uygulamamız günlük bir makyaj olduğu için kapatıcıyı göz makyajından önce sürüyoruz.  Daha kusursuz bir görünüm elde etmek istediğimiz için parlak bir far tercih ediyoruz.  Farı mutlaka fırçamızı dik tutarak uyguluyoruz ki, daha profesyonel bir görüntü elde edelim.  Bazımızı uyguladıktan sonra gölgelendirme için öncelikle kirpik diplerine kalem sürüyor ve fırça ile yukarı doğru dağıtıyoruz.  Burada önemli olan nokta kaş hizasına kadar çıkmamaktır.  Göz makyajımıza kirpik diplerine kalem sürerek ve yine fırça ile dağıtarak devam ediyoruz.  Sonrasında Nars’ın bronzlaştırıcı pudrasını far olarak kirpik diplerinden yukarı doğru dağıtarak sürüyoruz.  Maskarayı kirpik diplerinden başlayarak ve zik-zak hareketlerle tarayarak uygulayıp, göz makyajımızı bitiriyoruz.

 

Fevzi Bey ciltteki gölgelendirme için Nars’ın Casino rengi bronzlaştırıcı pudrasını tercih ediyor.  Geniş bir fırça ile ürünü elmacık kemiklerine sürüyoruz.  Tamamlayıcı olması için de şakaklara doğru dağıtmayı unutmuyoruz.  Şeftali tonlarındaki allığımızı dairesel hareketlerle ve gölge ile harmanlayarak uyguluyoruz.  Burada önemli olan püf nokta allığı buruna doğru yaklaştırmamaktır.

 

Ruja yakın bir tonda olan dudak kalemini dışarı taşırmadan dışarıdan içeri doğru sürüyoruz.  Nars’ın Raquel rengi Audacious rujunu dudaklara uygulayıp makyajımızı bitiriyoruz.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ