Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
Plajda Gizli Makyaj Nasıl Yapılır? Hatice Saka
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler

Güneş

Plajda Gizli Makyaj Nasıl Yapılır? Hatice Saka

  • Temmuz 02, 2020

 

Ünlü makyaj artisti Hatice Saka ile plaj makyajı nasıl yapılır ve bu makyaj nasıl göze çok batmayacak şekilde uygulanır konusunu ele aldığımız bu video canlı yayındı!

Normalde su ile temas ettiğinde güneş koruyucu ürünlerin etkisinin azaldığı bilinen bir gerçek. Ancak Shiseido’nun Wetforce ürünleri bunun tam tersini sağlıyor. Su ile temas ettiğinde daha da koruyucu oluyor.

Hatice Saka ilk önce temiz cildiyle bize destek veren modelimizin yüzüne Shiseido Wetforce light uygulayarak makyaja başladı. Modelimizin cilt tipi biraz daha yağlı ve karma özellik taşıdığı için makyaja bu ürünle başladığını açıklıyor. Shiseido’nun Wetforce ürününü fırça yardımıyla modelin yüzüne uyguluyor. Bu ürünü hızlı uygulamalısınız. Çünkü Hatice Saka’nın açıkladığı gibi ürün koruyucu özelliği yüksek olduğu için hızlı donuyor.

Daha sonra noktasal olarak kapatılmaya ihtiyaç duyan kızarıklar ve sivilceler için Shiseido Güneş Serisinden Stick Fondöten uygulanıyor. Light – Medium ve Dark renkleri mevcut olan bu ürünün model üzerinde Light rengi uygulanıyor. Şimdiden modelimizin yüzündeki değişikliği farkedebilirsiniz! Hem doğal bir görünüş, hem de suyla temas halinde plaj makyajı akmıyor!

Doğal görünümlü plaj makyajına göz altı ile devam ediyoruz. Güneşten en çok korumamız gereken bölge göz çevremizdir. Shiseido Güneşe Özel 25 SPF Korumalı Gözaltı Kremi ile göz çevresini de korumaya alıyoruz. Bu adeta doğal bir aydınlık veriyor ve kapatıcı görevi görüyor.

Plaj makyajının dudak kısmında ise yine Shiseido Güneş Serisinden likit ruj uygulanıyor. Bu ürün dudakları korurken doğal bir pembelik veriyor. Göz makyajında ise yalnızca siyah renk waterproof (su geçirmez) maskara uyguluyor Hatice Saka. Highlighter ile plaj makyajına devam ediyoruz. %75 su bazlı olan likit highlighter uyguluyoruz. Hatice Saka’nın seçtiği highlighter: Illuminator Rose Gold Likit Highlighter

Özetle yalnızca 5 parça ürünle bu doğal görünümlü makyajı, cilt tipiniz ne olursa olsun siz de yapabilirsiniz. Üstelik böylece sudan etkilenmeden güneşten de korunabilirsiniz. Ufak bir hatırlatma geliyor Hatice Saka’dan: “Temizleme yağı kullanmazsanız bu ürünleri ciltten çıkartamayabilirsiniz, çünkü waterproof makyaj malzemeleri ve güneş koruyucuları kullandık.” Makyaj temizleme için de ürün önerisi: Shiseido Yağ Bazlı Temizleyici

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ