Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
PORSELEN MAKYAJ İÇİN GEREKLİ MALZEMELER
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
BROW PERFECTOR
NARS
Kaş Şekillendirici Kalem
1.290,00 TL
LIGHT REFLECTING MOISTURIZER
NARS
Ultra Nemlendirici & Cildin Işığını Ortaya Çıkaran Jel-Krem
2.800,00 TL
LIGHT REFLECTING EYE & LASH GEL
NARS
Kirpiklere Dolgun Görünüm Veren & Göz Altını İyileştiren Göz ve Kirpik Jeli
2.600,00 TL
PURE RADIANT TINTED MOISTURIZER SPF 30
NARS
Cilde Parlaklık Veren -Yağsız- Renkli Nemlendirici SPF30
2.180,00 TL
LIGHT REFLECTING LOOSE SETTING POWDER - NEW
NARS
Aydınlatıcı Etkili Transparan Toz Pudra
2.030,00 TL
MIE  KABUKI BRUSH
NARS
Kabuki Mie Pudra Fırçası - YENİ
1.990,00 TL

Makyaj Modelleri

PORSELEN MAKYAJ İÇİN GEREKLİ MALZEMELER

  • Haziran 27, 2020

Kusursuz bir cildin ilk şartı, gözeneklerin asla görünmemesi ve cildin düz, pürüzsüz ve lekesiz görünmesidir. Porselen cildin özelliği budur. Böyle bir ten elde etmek için elbette en önemli 2 makyaj malzemeniz var: Fondöten ve makyaj bazı. Porselen makyaj yapmak için gereken malzemeler arasında en önemlisi bu ikisidir.

Diğer kullanacağınız ürünler ise makyajın tamamlayıcıları. Haydi başlayalım!

porselen makyaj nasıl yapılır


Porselen makyaj nasıl yapılır? Porselen makyaj için gerekli malzemeler 

 

Porselen makyaj fondöten markaları olarak seçiminizi çok çeşitli ürünlerden yapabilirsiniz. Bunlar porselen makyaj seti olarak da geçebilir bazı güzellik merkezlerinde. Bu yerlere porselen makyaj fondötenlerini ve porselen makyaj ürün fiyatlarını sorup bilgi alabilirsiniz elbette.

Ama biz size Nars markasındaki porselen gibi bir ten elde edebileceğiniz ürünlerle nasıl porselen makyaj yapabileceğinizi anlatacağız şimdi.


Nars ile porselen ten makyajı

 

Phillip Lim modellerinin ilham kaynağı olan Japon kadınlarının duru makyajını siz nasıl yapabilirsiniz?
Phillip Lim’in moda haftasında çok ses getiren bu duru makyajı, Nars ürünleri ile yapıldı. Aynı ürünlerle siz de bu makyajı yapabilirsiniz. Bu makyajda Japon kadınlarının porselen teninden ilham alındığı için ten kusursuzlaştırılmış; gözler ve kaşlar ise sadece ortaya çıkacak kadar şekillendirilmiş. Tüm makyajın özü bu!


DURU VE PÜRÜZSÜZ TEN MAKYAJI

CİLDİN IŞIĞINI ORTAYA ÇIKARAN NEMLENDİRİCİ



Cildinize önce Nars Light Reflecting Moisturizer uygulayın. Bu nemlendirici krem, cilde 60 saat boyunca yoğun nem sağlayarak cildi rahatlatır ve ışıltı verir. Cilde ışıltı veren nemlendirici krem,  içeriğindeki hyalüronik dolgu kürecikleri sayesinde ince çizgilerin ve kırışıklıkların görünümünü yumuşatırken nemi cilde hapseder. NARS’ın özel Light Reflecting Complex™ teknolojisini içerir. Bu yüzden tek başına ya da makyaj altı olarak kullanılabilen ideal bir nemlendiricidir.


KİRPİKLERE DOLGUNLUK  VEREN GÖZ KREMİ

Göz çevrenize ve kirpiklerinize de  NARS LIGHT REFLECTING EYE & LASH GEL uygulayın. Bu krem , kirpiklere daha dolgun bir görünüm verirken göz çevresini pürüzsüzleştirir ve aydınlatır.  Hyalüronik Asit ve Pro-Vitamin B5 içeren göz ve kirpik jelidir. Cildin gençlik ışıltısını yenilemek ve bir prizma gibi ışığı yansıtmak üzere tasarlanan NARS’ın özel Light Reflecting Complex™ teknolojisini içerir. Böylece göz çevresi  aydınlık görünür. Bu yüzden makyaj altı için çok uygundur.


KADİFE BİTİŞLİ RENKLİ NEMLENDİRİCİ

Nars Velvet Matte Skin Tint SPF30

Sırada renkli nemlendirici var. Nars Velvet Matte Skin Tint SPF30’u cildinize uygulayın. Bu, yağsız, hafif ve mat bitişli bir renkli nemlendiricidir. 8 saat boyunca ciltteki parlaklığı ve yağlanmayı kontrol eder. Doğal görünümlü kadifemsi bir sonuç yaratır. Duru bir ten makyajı elde etmek için mükemmeldir! Kusurları düzeltir, cilt tonunu eşitler, ince çizgileri ve kusurları flulaştırır. Cilde rahatlıkla ve kolaylıkla dağılır.

Velvet Matte Skin Tint’i uygularken parmaklarınızı kullanın. İlk olarak üründen az bir miktarda elinize alın. Sonrasında yüzün merkezinden başlayın ve yanaklara doğru dağıtmaya başlayın.

AYDINLATICI ETKİ VEREN KREMSİ KAPATICI



Göz çevrenizde ve yüzünüzde kapatmak istediğiniz yerler varsa, Nars Radiant  Creamy Concealer kullanın. Aydınlatıcı etkili bu kapatıcı kremsi dokusu ve radyant bitişli olmasıyla göz çevresindeki halkaları, koyulukları  örter. Cildi nemli ve sağlıklı gösterir. Kat kat uygulasanız bile çizgilerde birikmeye, ciltte ise kurumaya sebep olmaz. 

TRANSPARAN PUDRA İLE MAKYAJI SABİTLEME
Nars Soft Velvet Loose Powder
Son olarak ten makyajınızı sabitlemelisiniz. Renkli nemlendiricinizin üzerine transparan pudra uygulayarak makyajınızı sabitleyebilirsiniz. Bunun için Nars Soft Velvet Loose Powderı kullanın. Bu pudra, incecik yapılarıyla ciltte ağırlık oluşturmadan kadifemsi bir ten yaratır.


YANAKLAR

Yanaklarınıza çok hafif doğal bir renk ve elmacık kemiklerinizi vurgulamak için hafif kontür yapın. Kontür için bronzer kullanın. Nars Summer Unrated  Blush / Bronzer  Duo rengi ( Orgazm – Laguna) yüze derinlik ve renk verir. Yüz hatlarını çok güzel vurgular. Paletin koyu rengi hatları vurgularken, açık rengi aydınlatmaya yarar. Nars Kabuki Ita Brush  fırça ile yanak çukuru hizasına koyu rengi uygulayın, NARS  BLUSH BRUSH  #16 no'lu allık fırçası ile açık rengi alın ve koyu rengin üzerinden yumuşatarak geçin. Elmacık kemiklerini süpürür gibi açık rengi uygulayın. Böylece yüze derinlik vermiş olup, hatlarınızı daha ince gösterebilirsiniz.

 

GÖZLER

Gözlerde yüksek pigmentli ve uzun süre dayanaklı bir etki için Nars High Pigment  Long  Wear eyeliner ’ı kullanın. Bu siyah göz kalemi ile gözlerinizin dış köşelerinde daha kalın, içe doğru incelen bir çizgi çekin.
 


KAŞLAR


Nars Brow PerfectorKaşlarınızın düzgün ve şekilli görünmesi için  Nars New Brow Perfector kullanın. Asansörlü yapıda olan bu kaş kalemi , kaşların arasını doldurur , kaşlara şekil verir  ve belirginleştirir. Küçük tüy gibi darbeler kullanarak kaşların doğal büyüme yönünü takip edin. Kaşların iç kısmından hafifçe uygulamaya başlayın ve ortasına doğru rengi yoğunlaştırın. Kaş kavisinden sonra, mükemmel bir şekilde belirginleştirilmiş görünen kaşlar için darbeleri yumuşatmaya başlayın.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ