Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
RENKLİ EYELINER MAKYAJI YÜKSELİŞTE
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişkili ürünler
KAJAL INKARTIST
SHISEIDO
12 Saat Dayanıklı 3’ü 1 Arada Akmayan Göz Kalemi
1.450,00 TL 1.295,00 TL
HIGH PIGMENT LONG WEAR EYELINER
NARS
Yüksek Pigmentli Dayanıklı Göz Kalemi
1.290,00 TL
SINGLE EYESHADOW
NARS
Tekli Far (Yeni)
940,00 TL

Göz Makyajı

RENKLİ EYELINER MAKYAJI YÜKSELİŞTE

  • Nisan 25, 2023

Hailey Bieber’ın Coachella görünümünde de yer verdiği renkli eyeliner’lar, yaklaşan yaz aylarına renk katmaya hazır!

Her sene Güney Kaliforniya’da  Coachella Vadisi’nde düzenlenen, müzik dünyasının pek çok önemli ismini sahnede ağırlayan ve 14-23 Nisan tarihleri arasında ünlülerin ve influencer’ların adeta akınına uğrayan Coachella Müzik Festivali, hem moda hem de güzellikle ilgili trendler hakkında bizlere güçlü ipuçları veriyor. Bu sene de durum elbette ki farklı değil. 

Kendall Jenner, Irına Shayk, Emma Chamberlain, Kylie Jenner, Emma Roberts gibi popüler isimlerin katıldığı Coachella 2023 için Hailey Bieber jean ve beyaz crop-top ile oldukça rahat bir görünüm sundu bizlere. Ancak bu görünümün yıldızı tercih ettiği kıyafetler değil makyajıydı. 
Makyajında yine doğal tonlardan şaşmayan Hailey Bieber, şeftali pembe tonlarındaki allığıyla cildine renk katarken, dudaklarında bir kez daha lip gloss tercih etmişti. Göz makyajında dikkat çeken detay ise sarı eyeliner’ıydı. Çok hafif bir rimel eşliğinde kirpik çizgisine sarı eyeliner uygulayan başarılı model, bu sayede 2023 İlkbahar/Yaz makyaj trendleri arasında neyin öne çıkacağını da göstermiş oldu.

Renkli eyeliner kullanırken nelere dikkat edilmeli?
Bu trendin gerçekten bir sınırı yok ve ihtiyacınız olan tek şey canlı renklere sahip eyeliner, göz kalemi veya göz farı. Ardından ise biraz pratik… İsterseniz tek bir renkle ilerleyebilir, ya da farklı renkleri tek bir eyeliner görünümünde birleştirebilirsiniz. Ayrıca dilerseniz klasik bir eyeliner yerine grafik şekilleri de deneyerek daha çarpıcı göz makyajları elde edebilirsiniz. 

Renkli eyeliner önerileri
Shiseido Kajal InkArtist: Göz kalemi, göz farı ve kaş farı olarak kullanılabilen bu kalemin Sumi Sky, Lilac Lotus, Rose Pagoda ve Birodo Green renkleri güçlü eyeliner görünümleri yaratmak için muhteşem. Bulaşmaya, dağılmaya dayanıklı formülü ön plana çıkarken yumuşa ucuyla da rahat bir uygulama sağlıyor.
Nars High Pigment Long Wear Eyeliner: Yumuşak ve kremsi bir yapı sahip eyeliner, 12 saate kadar süren dayanıklılığa sahip. Renkli eyeliener için Sunset Boulevard ve Rodeo Drive renklerini tercih edebilirsiniz.
Nars Single Eyeshadow: Göz kalemi ya da eyeliner yerine renkli far kullanarak da Hailey Bieber’ın makyajını elde edebilirsiniz. Bunun için ince bir eyeliner fırçasını çok az ıslatmanız ve farı alarak kirpik diplerinize uygulamanız yeterli. Bu göz farında size önerebileceğimiz canlı renkler ise şöyle; Douro, Domination, Persia, Outremer ve Fatale

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ