Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
ROSIE’DEN İLHAM ALDIK: ISLAK BRONZ MU YOKSA MAT BRONZ MU?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
AUDACIOUS LIPSTICK COLLECTION
NARS
Audacious Özel Ruj Serisi
1.670,00 TL

Ünlülerin Makyajı

ROSIE’DEN İLHAM ALDIK: ISLAK BRONZ MU YOKSA MAT BRONZ MU?

  • Temmuz 17, 2020

ROSIE’DEN İLHAM ALDIK: ISLAK BRONZ MU YOKSA MAT BRONZ MU?

 

Rosie’nin sürekli kullandığı ve kendisine çok yakışan bir makyaj stili var: Bronz makyaj. Güzel modeli bronz makyajı ise ıslak ve mat olmak üzere 2 şekilde kullanıyor. Biz de Rosie’den ilham alarak bu makyajları nasıl yapabileceğinizi yazdık.

 

Islak bronz makyaj

 

Rosie gibi ıslak bronz makyaj yapmak için kilit ürününüz Nars Laguna Liquid Bronzer. Bu ürünü direkt cildinize uygulayabileceğiniz gibi fondötenin üzerine ya da renkli nemlendiricinizin üzerine uygulayabilirsiniz.

Laguna ile yanaklarınıza renk verdikten sonra Nars Kabuki Yachiyo fırça ile ürünü az miktarda şakaklarınıza, çenenize ve burnunuzun üzerine uygulayın. Ürünü bütünlük sağlamak için göz kapaklarınıza ve dudaklarınıza uygulayabilirsiniz. Makyaj artistleri böyle yapıyor.

Daha sonra ıslak efekti daha çok vurgulamak için Nars Illuminator Copacabana ile kaş kemiğinizi ve elmacık kemiklerinizin üzerini aydınlatın. Kaşlarınızın üzerindeki bölgeyi de unutmayın. Copacabana’yı göz pınarlarınıza da parmak uçlarınızla ufak dokunuşlar şeklinde uygulayın. Make Up For Ever’in Ink Liner’ı ile gözlerinize eyeliner çekip makyajı bitirin. Islak bronz makyaja eyeliner çok yakışır!

Şimdi aynaya bakın, ıslak görünümlü harika bir makyaj oldu. Tıpkı Rosie gibi!

 

Mat bronz makyaj

 

Eğer Rosie’nin kullandığı gibi mat bronz görünümlü makyaj isterseniz temel ürününüz Nars Laguna Bronzing Powder. Bu ürünü allık, bronz pudra ve kontür yapmak için kullanabilirsiniz. Ürün ile yüzünüze kontür yaptıktan sonra (elmacık kemikleri iyice ortaya çıksın) Nars Blush Brush #20’ı tüm yüzünüzde süpürür gibi gezdirin. Bronzluğun doğal durması için bu şart. Sonra Nars Bengali far (kahverengi) ile gözlerinizin kıvrım yerlerine gölge yapın ve Nars Audacious Anita ile dudaklarınıza hafif bir renk vererek makyajınızı tamamlayın.

Bronz makyajda natürellikten uzaklaşmamak önemli. Yoksa maske takmış gibi de görünebilirsiniz. Bu yüzden bronz bir ürün kullandıktan sonra makyajınızı bununla uyumlu diğer renkler ile tamamlamaya özen gösterin.
 

Ünlü Videoları

LAGUNA LİKİT BRONZER NASIL KULLANILIR?

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ