Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
SAÇLARINIZI TEK HAMLEDE AÇAN VE YUMUŞATAN MUHTEŞEM ÜRÜNLER!
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
HAIR CARE SPREY
ASHLEY JOY
Saç Bakım Spreyi
339,90 TL 203,94 TL

Saç

SAÇLARINIZI TEK HAMLEDE AÇAN VE YUMUŞATAN MUHTEŞEM ÜRÜNLER!

  • Haziran 28, 2020

 

Ah şu dolanan, zor açılan hatta açmaya uğraşırken yıpranan saçlar! Yıprandıkça daha çok birbirlerine dolanmaları da cabası… Peki, bu asi saçları nasıl yumuşatabiliriz?

Saçlarınızın uzun veya kısa olması farketmez; eğer kuru, nemsiz ve sert saçlarınız varsa tarakla hep savaş halinde olmanız çok normaldir! Haliyle bu durum saçları daha çok yıpratacağından uçlardaki kırılmalar ve incelmeler de saç karışıklıklarını fazlasıyla tetikler. 

 

İşlem görmüş saçlar için durum daha vahimdir… Boyalı, gölgeli, permalı ve röfleli saçlar kimyasal işlemlere maruz kaldığı için çok çabuk yıpranır. Sert taramak bile bu tip saçlara büyük hasar verebilir. O yüzden saçlarınıza nem ve yumuşaklık veren, duştan sonra kolay açılmalarını sağlayan saç bakım ürünleri kullanmalısınız. 

 

İpek gibi yumuşacık ve kolaylıkla açılan saçlara kavuşmak istiyorsanız, önerilerimize göz atın!

 

Saç Bakım Spreyi/Durulanmaz 
 

Ashley Joy Saç Bakım Spreyi, badem yağı ve buğday proteini ile zenginleştirilmiş özel formülü sayesinde duştan sonra saçların kolay taranmasını sağlarken, aynı zamanda saçı besliyor ve kırık uçların onarılmasına yardımcı oluyor. Durulanmayan formülü ile saçlara parlaklık ve yumuşaklık kazandırıyor. Böylece nem kazanan saçın elektriklenmesi de ortadan kalkmış oluyor.
 

Bu spreyi saçınızı her yıkamadan sonra kullanabilirsiniz. Saçınızın ıslaklığını havlu ile hafifçe aldıktan sonra spreyi kullanın. Saçlarınızın açılmasında zorlandığınız bölümlerine veya tüm saçınıza rahatlıkla uygulayabilirsiniz. 


 

Nemlendirici Saç Kremi/Durulanır
 

Marrakesh Conditioner Original, saçları yumuşatarak taramayı kolaylaştıran nemlendirici özellikli saç kremidir. Zor taranan yıpranmış ve kuru saçlar için idealdir. Saç kırılmalarını kontrol altına alır. Saçları yumuşatarak taramayı kolaylaştırır. Saçın yıpranmasını azaltır ve koruma altına alır. İşlem görmüş tüm saçlar için harika bir kremdir. 
 

Şampuandan sonra Marrakesh Conditioner Orginal saç kremini nemli saçın boy ve uç kısımlarına yedirin. Birkaç dakika bekledikten sonra saçınızı durulayabilirsiniz. Her şampuan sonrası kullanın.
 


 

Arganlı Bakım Kremi/Durulanmaz
 

Marrakesh X, saçı koruyan, elastikiyetini geri kazandıran içeriğinde 10 formül barındıran durulanmayan bakım kremidir. Saçı anında nemlendirerek kolay taranmasını sağlar. Saçı onarırken güneşin zararlı etkilerine ve ısı ile şekillendirilmelerde oluşabilecek hasara karşı da korur. Kırık uç oluşumunu engeller ve saç rengini korur. İçeriğindeki Panthenol sayesinde saçı yağlandırmadan hızlıca emilir.

 

Marrakesh X bakım kremini, şampuan ile yıkadıktan sonra ıslaklığı alınmış, nemli saça uygulayın ve saçınıza istediğiniz gibi şekil verin.



 

Kırık Uç Önleyici Bakım Kürü/Durulanmaz
 

Marrakesh Endz, kırık, yıpranmış, hacimsiz ve neme ihtiyaç duyan saçları, pürüzsüzleştirir ve onarır. Saçı güçlendirirken daha sonra saçta oluşabilecek hasarları engeller. Saç uçlarını kalınlaştırırken saçta oluşan elektriklenmeyi önler. İçeriğindeki buğday proteini sayesinde saçın dokusunu ve yapısını belirgin olarak güçlendirir.

 

Marrakesh Endz bakım kürünü ıslaklığı alınmış nemli saçlara uygulayın. Avuç içine yeterli miktarda aldığınız bakım kürünü saçlarınızın boy ve uç kısımlarına eşit miktarda yedirin. Uygulamadan sonra saçınızı durulamayın ve dilediğinizce şekil verin.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ