Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
SİZİ DAHA ENERJİK GÖSTERECEK 14 MAKYAJ FİKRİ
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
SATIN LIP PENCIL
NARS
Kolajen İçerikli Saten Kalem Ruj
1.290,00 TL 1.095,00 TL
THE MULTIPLE
NARS
Çok Amaçlı Stik
2.120,00 TL

Makyaj Modelleri

SİZİ DAHA ENERJİK GÖSTERECEK 14 MAKYAJ FİKRİ

  • Temmuz 08, 2020

Kendini iyiden iyiye hissettiren yaz, açık tonların ve pastel renklerin habercisi. İşte, parlak dudaklardan kalın eyeliner çizgilerine kadar görüntünüzü yenileyecek 15 öneri.

 

 

1) Cüretkar turuncu tuj: Turuncu rujlar hoşunuza gidiyor ama sizin için doğru renk olduğundan emin olamıyor musunuz? O zaman şöyle yapın: Turuncu rujların zeminlerini baz alın. Güvenli alandan iddialıya doğru gidin. Kahverengi zeminli, pembe zeminli ve kırmızı zeminli. Bu 3 renk rujdan muhakkak biri sizin cilt renginize daha çok yakışacaktır. Bu arada unutmayın, parlak turuncular yani gerçek portakal renkleri her cilde yakışır, deneyin göreceksiniz! 

 

2) Gündüz vakti füme göz makyajı: Füme göz makyajı artık yalnızca kış akşamları için değil. Duman renginde pastel tonlarla gündüze de uygun olan hafif bir göz makyajı yapabilirsiniz. Bunun için siyah kalem yerine koyu gri kalem kullanın. Gri kalem siyahın sertliğini alır ve daha doğal bir görünüm verir. Uçuk pembe bir far ile kaş altlarını aydınlatın. Bu, renkler arasında daha yumuşak geçiş sağlar. 

 

3) Neon tırnaklar: Gün ışığında neondan daha iyi ‘ben buradayım’ diyen bir şey olamaz. Neon pembeleri ve turuncuları bırakın. Fosforlu kalem sarısı, bu yaz neona yeni bir soluk getirecek.

 

4) Ruju dudak renklendiricisine çevirin: Koyu renkli rujunuzu dudak renklendiricisi olarak da kullanabilirsiniz. Dudak kalemi ile dudaklarınızı çerçeveledikten sonra içini ruj ile doldurun ve peçeteyi öperek fazlalıkları alın. Sonra parmaklarınızla dokunarak ruju matlaştırın. 

 

5) Tersine kedi gözü: Az, çok demek... Carven defilesinde bu şaşırtmaca epey ilgi gördü. Alt göz kapağınıza taşırmadan bir eyeliner çekin ve üst kapağınızı boş bırakın.

 

 

6) Tatlı pembe: Ruj ve farınızın uyumlu olması, görünümünüzü tazelemekle kalmayacak aynı zamanda bir prenses gibi hissetmenizi sağlayacak.

 

7) Pırıl pırıl göz farları: Jason Wu defilesinde gördüğümüz metalik bronz ile kaplanmış bu göz kapakları ile güneş gibi parlayabilirsiniz. Metalik farları tüm gözkapağına yayarak bu görünümü elde edebilirsiniz. 

 

8) Rujunuzu matlaştırın: Artık sadece parlak dudaklarla sınırlı değilsiniz. Parlak yapıdaki rujların parlaklığını yüz için kullanılan yağ emici kağıtlarla, hafifçe dudaklarınıza dokundurarak, alabilirsiniz.. Bunlar sadece yağı emdikleri için rujun pigmentlerini yok etmeyeceklerdir. Rujunuz bir anda güzel bir mat ruja dönüşecektir. 

 

9) Hem dudağa hem yanağa: İkisi bir arada dudak ve yanak ürünü kullanarak sıcak havalarda sahip olmak istediğiniz o yumuşak ve doğal renge kavuşabilirsiniz.

 

10) Aydınlanın: Bir aydınlatıcı yardımıyla bir kaç adımda yüzünüzü aydınlatabilirsiniz. Aydınlatıcıyı fondötenle karıştırarak da uygulayabilirsiniz, belli başlı noktalara hedef atışı yaparak da. Elmacık kemiklerinizin üstü, alın, çene, burun üstü gibi. 

 

11) Vişne tadında dudaklar: Geçtiğimiz sonbahar ve kış moda olan koyu vişne tonları bu yaz yerini daha açık bir tona bırakıyor. Michael Kors defilesinde modellerin dudakları hep bu yumuşak vişne rengine boyanmıştı.

 

12) Gözlerde gündoğumu: Göz kapaklarındaki gündoğumunu anımsatan turuncu kombinasyonu LV defilesinde herkesin ilgi odağı oldu. Bu gündüz görünümünü göz kalemi ve rimel ile tamamlayarak geceye hızlı bir geçiş yapabilirsiniz. 

 

13) Elektrik mavisi eyeliner: Dev bir kedi gözüne ne dersiniz? Elektrik mavisi ile kedi gözü makyajınızı renklendirebilirsiniz. Kenzo Sobahar 2014 defilesinden çarpıcı bir makyaj trendi...

 

14) Göz altına renkli dokunuş: Göz farınızı sadece göz kapaklarına sürmek yerine, alt kirpiklerinizin tam ortalarına kontrast bir renkte küçük bir miktar ekleyin ve bırakın. Gözleriniz daha büyük ve parlak gözükecektir.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ