Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
SİZİ FOTOĞRAFLARDA ANINDA DAHA İYİ ÇIKARACAK 7 FİKİR!
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
EYELASH CURLER
NARS
Kirpik Kıvırıcı Aparat
1.140,00 TL

Doğal Makyaj

SİZİ FOTOĞRAFLARDA ANINDA DAHA İYİ ÇIKARACAK 7 FİKİR!

  • Temmuz 12, 2020

Gerçek hayatta güzel görünen biri olsanız da, kamera karşısında güzelliğinizi göstermek biraz pratik, biraz destek ister. İçinizdeki Adriana Lima’yı ortaya çıkaracak favori 7 ipucumuzu sizinle paylaşıyoruz.

 

1) Teninizin pürüzsüz ama doğal gözükmesini istiyorsanız 4K teknolojisiyle üretilen Make Up For Ever Ultra HD fondöteni kullanın. Bu fondöten dijital kameralar karşısında asla belli olmaz ve cildinizi kendiliğindenmiş gibi bebek teni kadar pürüzsüz ve aydınlık gösterir. Fotoğraf çekimleri için en ideal fondöten! Likit veya stik formda olanı kullanım rahatlığınıza göre tercih edebilirsiniz. 

 

ULTRA HD STİK VE ULTRA HD LİKİT FONDÖTENİ KARŞILAŞTIRALIM! TIKLAYIN!

 

HOLLYWOOD ÜNLÜLERİ NEDEN ULTRA HD KULLANIYOR? TIKLAYIN!

 

 

2) İyi bir kapatıcı ile göz çevrenizi kapatıp, aydınlık göstermelisiniz. Aydınlık bir göz çevresi fotoğraflarda her zaman güzel çıkar. Bunun için önce göz çevrenizi nemlendirin ve ışıltı katın. Shiseido Glow Revival Eye Treatment ile göz çevrenize ideal bakımı yaptıktan sonra Make Up For Ever UHD Concealer ile göz çevrenizi incecik ve doğal şekilde örtüp aydınlatabilirsiniz.
 

GÖZLERİNİZİ KAMAŞTIRACAK YEPYENİ BİR SERİ: SHISEIDO GLOW REVIVAL! TIKLAYIN!
 

ULTRA HD KAPATICIYI ALMAK İÇİN 13 NEDEN! TIKLAYIN!
 

3) Ten makyajınızı sabitlemek, cildinizin gereksiz parlamasını ve yağlanmasını önlemek için transparan pudra kullanmalısınız. Transparan pudra sayesinde cildiniz kadifemsi bir görünüşe bürünür, gözenekler görünmez ve çizgiler flulaşır. Nars Light Reflecting Pressed Powder’ı kullanabilirsiniz. Bu pudranın cildi aydınlatan özelliği sayesinde cildiniz hem pürüzsüz hem de mat ama aydınlık gözükür. 
 

NARS LIGHT REFLECTING POWDER ALMAK İÇİN 10 SEBEP! TIKLAYIN!
 

 

4) Kaşlarınız sadece karakterinizi ve duygularınızı göstermez, kamera karşısında ne kadar gösterişli ya da güçlü olduğunuzu da belli eder. Bu yüzden kaşlarınıza mutlaka ideal şeklini vermelisiniz: Dolgun, doğal ve net hatlı. Make Up For Ever Pro Sculpting Brow 3’lü kaş şekillendirme kalemi kaşlarınızı şekillendirmek için mükemmel bir seçim olacaktır. Tek bir kalem sayesinde renklendirmeden kaş kemiği highlight’ına kadar hepsini bu kalem ile yapabilirsiniz. Bu kaş şekillendirici hakkında detaylı bilgi için TIKLAYIN: KONTÜR DEVRİMİ: MUFE YENİ KONTÜR KİTLERİNİ KEŞFEDİN!
 

EN İYİ KONTÜR FIRÇALARI HANGİLERİ? TIKLAYIN!
 

5) Uzun ve kıvrık kirpikler, fotoğrafta iyi görünmeniz için mutlaka olması gerekenler. Gözler, fotoğrafın odağıdır. Dramatik bir görünümün püf noktasıdır. Kirpiklerinizi Nars Eyelash Curler ile kıvırın ve Nars Audacious maskarayı sürün. Kirpikleriniz uzun ve tane tane ayrık gözükecektir. 
 

NARS AUDACIOUS MASCARA HAKKINDA HER ŞEY! TIKLAYIN!
 

 

6) Kontür ve allık şart! Yanaklarınızda renk olmadan fotoğraflarda yüzünüz iki boyutlu görünebilir. Ayrıca kontür ile elmacık kemiklerini vurgulayıp, yüzünüzün kemikli ve daha güzel çıkmasını sağlayabilirsiniz. Bunun için Make Up For Ever Pro Sculpting Palette’i kullanabilirsiniz. Bu kremsi palet, 4’ü birarada kontür paletidir: Aydınlatmaya, kontür yapmaya, ışıltı ve renk vermeye yarar. Bu kontür paleti hakkında detaylı bilgi için TIKLAYIN: KONTÜR DEVRİMİ: MUFE YENİ KONTÜR KİTLERİNİ KEŞFEDİN!
 

EN BASİT KONTÜR UYGULAMASI NASIL YAPILIR? TIKLAYIN!
 

7) Açık renk rujlar kullanın. Koyu mat dudak tonlarından uzak durun, sizi daha yaşlı gösterir. Açık renkler sizi daha taze, modern ve genç gösterir. Make Up For Ever Pro Sculpting Lip, dudaklarınızı 2 adımda şekilendirmek için mükemmel bir üründür. 2’si 1arada dudak şekillendirme kalemidir. Asansörlü stik ucu, dudakları çizer ve renklendirir. Yarı mat bitişlidir. Sünger ucu ise dudaklara parlaklık ve dolgunluk verir. 10 ve 11 numarası fotoğraflarda harika görünüm veren pemre renklerindedir. 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ