Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
SPF KORUMA İÇEREN MAKYAJ BAZLARINI TANIYALIM!
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler

Makyaj Bazı

SPF KORUMA İÇEREN MAKYAJ BAZLARINI TANIYALIM!

  • Temmuz 02, 2020

 

Güzel ciltlerin en temel sırrı ne biliyor musunuz? Cildi etkili şekilde koruyup kollamak. Yoksa hiç kimse lekeli ve sorunlu bir ciltle doğmuyor! SPF içeren makyaj bazı kullanmak işte bu yüzden çok önemli...
 

Makyaj bazı kullanmalı mıyım? Makyaj bazı neden gerekli? gibi sorular aklınızdan geçiyor olabilir. Sorularınıza hemen yanıt verelim: Makyaj bazları cildi pürüzsüzleştirerek fondötenin örtücülüğüne katkıda bulunurlar. Fondötenin kalıcılığını arttırırlar, makyajı sabitlerler. Makyaj artistlerine göre bu bazlar; üzerine uygulanacak ürünlerin cilde rahatça dağıtılmasını sağlayacağı için daha homojen bir sonuç elde edilmesine yardımcı olurlar. Makyaj ürünlerinin kalıcılığı ve performansı artar.

Bu bazların güneş koruyuculu olanları ise cildi güneşten gelen zararlı tüm ışınlardan korur, böylece yaşlandıran faktörleri bertaraf eder ve lekelenmeyi önler. Bu bazları tek başına ya da fondöten altına kullanabileceğinizi biliyorsunuz. Her iki türlü kullanımda da cildinize kalkan görevi görürler. 
 



SPF içeren makyaj bazı kullanmak neden çok önemli?

 

Hadi bu konunun detayına inelim... Makyaj altına SPF’li ürün kullanmak, cildi güneşin zararlı ışınlarından korur. Güneşten gelen zararlı UV ışınları sadece yazın değil, kışın bulutların arasından da cildimize ulaşır. O yüzden sürekli güneş korumalı bir ürün kullanmak gerekir. Sadece yazın değil, kışın da güneş korumalı makyaj bazı kullanmayı ihmal etmemeliyiz. Bu cildi, olası lekelerden, kuruluktan ve olumsuz tüm çevresel faktörlerden korur. Üstelik bu tür bazlar, cilde bakım yapar; cildi nemlendirir ve besler. 

 

Lekesiz, pürüzsüz ciltlerin basit ama etkili güzellik sırrı budur işte: Makyaj altına mutlaka güneş koruyucu içeren makyaj bazı kullanmak.


SPF içeren makyaj bazlarını inceleyelim...

 


Cilde Aydınlık Veren Makyaj Bazı SPF15
 

Nars Light Optimizing Primer SPF15, ciltte parlak ve canlı bir görünüm yaratan makyaj bazıdır. Cilde ışıltılı bir görünüm verir. Yorgunluk belirtilerini en aza indirir. Güneş koruma faktörü 15’tir. Özellikle normal, kuru ve karma ciltler için uygundur. Günlük güneş koruması olarak ve/veya doğal parlaklıkta bir cilt tonu oluşturmak için tek başına da uygulanabilir.
 

Bu makyaj bazı makyaj artistlerinin de en sevdiklerinden biridir. Çünkü ister tek başına ister fondöten altına kullanıldığında bile cilde eşsiz ışıklı bir görünüm verir. Makyajı çarpıcı bir şekilde canlı gösterir.
 


Çok Yönlü Makyaj Bazı SPF30
 

Nars Multi-Protect Primer Broad Spectrum SPF30, cildin ihtiyacı olan bölgelerde nem özelliğini arttıran, fazla sebum salgısı olan yerlerde ise yağı emen makyaj bazıdır. Makyaj için mükemmel bir zemin hazırlar, ince çizgileri ve kırışıklıkları flulaştırır. Yüksek güneş korumasıyla cildi savunmak için günlük olarak kullanılabilir.

Güçlü antioksidanlar olan Shea yağı ve Urnula çiçeği serbest radikaller ve tahrişlere karşı koruma sağlar. Tahriş önleyici faydalarıyla bilinen Hint günlük otu duyarlı ciltleri dengeler ve daha eşit tonlu bir cilt yaratır. Bütün cilt tiplerine uygundur.
 

Cildi Pürüzsüzleştiren Makyaj Bazı SPF15
 

Shiseido Refining Makeup Primer SPF15, güzel, doğal bir görünüm için cildi hazırlar ve kusurları siler. Fondötenin kalıcılığını arttırır. Cildi yumuşak ve aydınlık bırakır. İnce çizgileri flulaştırır, donukluk, kızarıklık ve eşitsizlikleri yok eder. Tüm cilt tipleri için uygundur. 


Güneş Koruyucu Makyaj Bazı SPF50
 

Make Up For Ever UV Prime SPF50, UVA ve UVB ışınlarına karşı gözle görülmez ve yüksek koruma sağlayan makyaj bazıdır. Hafif formülü cildi aydınlatır ve makyaj uygulamasına hazırlar. Antioksidanlarla zenginleştirilen UV Prime, cildi nemlendirir ve kirlilik ya da stres gibi çevresel etkenlere karşı korur. Tek başına günlük güneş koruyucu olarak ya da fondötenden önce uygulanabilir. Tüm cilt tipleri içindir.
 

“Dış mekanda kurulu podyumlarda ve moda çekimlerinde (kumsal, dağ, kent ya da herhangi bir açık hava mekanı) UV Prime ürününü kullanmaya bayılıyorum. Böylece modellerin cildi UVA ve UVB ışınlarına karşı yüksek seviyede korunmuş oluyor.” – Ufuk Celep, makyaj artisti

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ