Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
STİK HIGHLIGHTER'LAR NASIL KULLANILIR?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
THE MULTIPLE
NARS
Çok Amaçlı Stik
2.120,00 TL

Highlighter

STİK HIGHLIGHTER'LAR NASIL KULLANILIR?

  • Haziran 29, 2020

Aydınlatıcı söz konusu olunca –çok şanslısınız ki- farklı ürünlerden seçim yapma imkanınız var: Likit, stik, krem... Yapıları farklı da olsa tüm bu ürünlerin görevleri aynıdır: Yüzümüze ışıltı katmak.
 

Highlight’da amaç yüzün T bölgesini aydınlatmak ve yanaklarda parlak bir görüntü elde etmektir. T bölgesi aydınlık gözükürse ifadeniz de taze gözükür. Bunu stik aydınlatıcılar ile de pek ala yapabilirsiniz. İsterseniz, stik highlighter kullanmanın püf noktasına bakalım....

 

 

Stik Aydınlatıcı: Nars Multiple

 

Nars’ın ikonik ürünü! Makyaj artistlerinin en sevdiklerinden biri. Bu fenomen ürünü yüzünüzü aydınlatmak için nasıl kullanırsınız?
 

1) Multiple’ları nemli fırça ile kullandığınızda daha parlak, kuru kullandığınızda daha doğal bir görünüm elde edersiniz.

 

2) Cilde highlight yapmak için yanaklar, gözler ve dudaklarda kullanabilirsiniz. Makyaj artistlerinin ve ünlülerin en sevdiği aydınlatıcı stiklerden olan Nars Multiple’ı elmacık kemiklerinizde, gözlerinizin üzerinde, kaş kemiğinde kullanabilirsiniz. Çok yönlü bu ürün yüze inanılmaz bir efekt verir. 

 

 

3) Elmacık kemiklerinizi kontür ile belirginleştirdikten sonra bu kemiklerin üst kısmına uygulayacağınız aydınlatıcı, yüzünüze daha fazla vurgu yapacaktır. Bunun için en uygun ürünlerden biri de stik şeklindeki aydınlatıcılardır. Stikler daha net ve spesifik uygulama yapmayı sağlarlar. 

 

4) Copacabana ve Orgasm renkleri Illuminator serisinde olduğu gibi Multiple’da da mevcut. Bunları da hem aydınlatıcı hem allık olarak kullanabilirsiniz. 

 

5) Stik şeklinde olmasından dolayı çok pratik, her an her yerde kullanılabilir, çantada kolaylıkla taşınabilirler. 

 

6) Fırça kullanmaya üşenenler veya eli fırçaya alışkın olmayanlara göre de çok kullanışlı. Çünkü hem fırçayla hem parmaklarla uygulanabilir. Ürünü direkt yüzünüze sürüp ister parmakla ister fırçayla dağıtabilirsiniz. Ya da ürünü doğrudan fırçaya değdirip yüzünüze uygulayabilirsiniz.
 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ