Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
TREND ALARMI: AKNEYE YATKIN CİLTLER İÇİN EN ETKİLİ 3 ÜRÜN
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler

Sivilceler

TREND ALARMI: AKNEYE YATKIN CİLTLER İÇİN EN ETKİLİ 3 ÜRÜN

  • Temmuz 05, 2020

En sorunsuz ciltlerde bile dönemsel sivilcelenmeler görülebilir. Eğer zaten akneye, sivilcelenmeye meyilli bir cildiniz varsa, bu durum biraz daha can sıkıcı bir hal alabilir. Çünkü özellikle sıcaklarda terleme yüzünden gözeneklere kirler yapışır ve bu da ciltte sivilce, siyah nokta gibi problemler yaratır. Olan problemleri de arttırır.
 

Cildinizi aknelerden uzak tutmak için size çok etkili 3 önerimiz var:
 

1) Kil maskesi
 

Shiseido Purifying Mask, fazla yağ da dahil olmak üzere cildi matlaştıran pürüzleri temizlemeye yarayan, deniz mineral kili ile formüle edilmiş kremsi maskedir. Cilt gözle görülür bir şekilde arınmış ve berrak görünümlü hale gelir. Özellikle yağlı ve karma ciltler için mükemmel bir maskedir. Cildi arındırır ve mat bir görünüme kavuşturur. Haftada bir veya iki kez, temiz ve kuru cildinize uygulayabilirsiniz. 

 

2) Kızarıklık+sivilce+geniş gözenekler üzerinde etkili
 

Shiseido Ibuki Multi Solution Gel, stres ve yaşam tarzı alışkanlıklarının sebep olduğu birden fazla cilt sorununa odaklanan tam anlamıyla ilkyardım cilt bakım ürünü. Bu konsantre jel, kuruluk, pürüzler, kızarıklık, sivilce, fazla yağlanma, geniş gözenekler, yorgunluk gibi cilt sorunları üzerinde çok etkili. Sivilceleri içeriğindeki salisilik asit ile kurutmayı hedefliyor.

 

Sorunlu bölgelerde makyajın üstünde bile kullanabilirsiniz. Cildinizde kızarıklık, yer yer kuruluklar ya da herhangi bir cilt kusuru farkettiğinizde, problem giderilene kadar kullanın. Makyajda önce uygulayabilirsiniz. Çok güzel bir baz görevi görür ve cildi de tedavi eder aynı zamanda.
 

3) Yağsız pudra fondöten
 

Yazın cildimiz zaten terliyor bu yüzden makyaj malzemelerinizi yağsız olanlardan seçin. Böylece cildinize ekstra yük bindirmeden daha duru ve hafif bir görünüm kazanmış olursunuz. Gözenekleriniz tıkanmaz. Cildinizin yüzeyi daha iyi görünür.

Shiseido Pureness Matifying Compact Foundation Oil Free, gözeneklerin görünümünü küçültürken cilde kadife gibi bir görüntü kazandıran yağsız, pudralı kompakt fondötendir. Matlaştırıcı, sebum dengeleyici bir özelliği vardır. Bu yüzden yağlı/karma ve problemli ciltler için uygundur. Yaz için bu ürünü kullanmanız cildinizi için çok iyi olur.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ