Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
TREND ALARMI: GÖRÜNMEZ DUDAK KALEMİ!
PAYLAŞ

Dudak Kalemleri

TREND ALARMI: GÖRÜNMEZ DUDAK KALEMİ!

  • Temmuz 02, 2020

Bilirsiniz, rujunuz veya parlatıcınız zamanla dudak çevresindeki çizgilerden akarak taşar veya bulaşır. Bu görüntü dudaklarınızın biçimsiz ve rujunuzun dağılmış görünmesine neden olur. Hiçbirimiz bunu istemeyiz! İstediğimiz ise ünlülerinki gibi kusursuz dudaklara sahip olmaktır, cetvelle çizilmişçesine muntazam hatlara sahip dudaklar… Elbette bu işin bir sırrı var! 

 

Simetrik dudakların ve dağılmayan rujların sırrı, görünmez dudak kalemi! Evet, bu kadar basit.

 

 

 

Görünmez dudak kalemi: Make Up For Ever Lip Line Perfector
 

Lip Line Perfector, uzun süre kalıcı bir sonuç elde etmek için dudak çizginizde bariyer oluşturan renksiz bir kalemdir. Bu kalemin marifetleri çoktur:
 

Dudak kontürünü belirginleştirir

 

-Kalem şeffaf bir çerçeve yapar, dudak kontürüne belirgin bir ifade verir. Özellikle ince dudaklı ve dudak çizgisinden yoksun olanlar için eşsizdir! Dudak çizgisi oluşturmanızı sağlar ve dudaklarınızı isterseniz daha dolgun gösterebilirsiniz.
 

Rujun taşmasını önler

 

- Belli olmayan bir koruyucu görevi gören kalem, dudak çizgisinin iç kısmındaki rengi korur ve rujun taşmasını ve dağılmasını önler. Şeffaf rengi, her ruj rengine ve her cilt tonuna uygundur.
 

Koyu rujların muntazam sürülmesini sağlar

 

- Parlatıcıların akmasını ve bulaşmasını engeller, bordo ve kırmızı gibi koyu rujların taşmasını önler ve dudaklarda muntazam görünmesini sağlar. 
 

Rujun dayanıklılığını arttırır

 

- Yumuşak ve kremsi dokusu balmumu, seramid, silikon elastomeri ve yüksek moleküllü hiyalüronik asitle zenginleştirilmiştir. Rujun kalıcılığını arttırır. Dudakları asla kurutmaz ve çok kolay uygulanır. İnce çizgileri doldurur ve rujun çok düzgün görünmesini sağlar. 
 

 

Nasıl uygulanır?
 

Kalemin ucu her zaman sivri olmalıdır. Sonra dudağın alt köşesinden kalemi sürmeye başlayın ve dudağın doğal renginin hemen altından çizgiyi devam ettirin. Sonra dudağın üst kısmına geçince yine köşeden başlayarak aynısını yapın. Dudağınızı çerçeveledikten sonra rujunuzu veya renkli dudak kaleminizi uygulayabilirsiniz.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ