Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
TREND ALARMI: PARLATIN!
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
THE MULTIPLE
NARS
Çok Amaçlı Stik
2.120,00 TL

Allık

TREND ALARMI: PARLATIN!

  • Temmuz 16, 2020

Ünlü makyaj artisti Hamiyet Akpınar’dan aldığımız tüyolarla çok kısa sürede ıslak görünümlü makyajınızı kendiniz yapabilirsiniz. Peki nasıl? Basit: Bu makyaj için yüzünüzün sadece belirli bölgelerini kullanmayı – doğru tekniklerle- öğreneceksiniz. Ve 3-5 dakika içerisinde istediğiniz görünüme kavuşmuş olacaksınız!
 


Elmacık kemikleri...

 

1) Islak görünümlü makyajda 2 esas nokta, yanaklar ve elmacık kemikleridir. Öncelikle Nars Multiple Copacabana’yı elmacık kemiklerinizin üzerine uygulayın. Ama göz altlarına girmeden, sadece yanaklara ve şakaklara doğru...

Sonra bu şeffaf ve parlayan görüntüyü tamamlamak için burun üzerine ve dudakların üstüne de Copacabana’yı uygulayın. Bu şekilde dudakları da öne çıkarmış oluyorsunuz. 

 


Parlak ve nemli bir görünüm için temel hazır. Şimdi diğer adıma geçebiliriz.  

 

Yanaklar...

 

2) Sıra geldi renklendirmeye... Nars Illuminator Orgasm’ı yanakları renklendirme amaçlı kullanacağız. Bunun için Nars Kabuki Yachiyo fırça üzerine biraz ürün alıp şakaklardan aşağı, elmacık kemiklerinin altına yani yanaklara uygulama yapın. Fırça ile daha yoğun, parmak uçlarıyla daha doğal bir görünüm elde edersiniz. O yüzden gece için fırçayla, günlük hayatta da parmak uçlarınızla tampon yaparak aydınlatıcıyı yüzünüze sürmeniz önerilir. 

 

Bu iki ürünle işiniz bitti! Dolasıyla parlak görünümlü makyajınızda! Unutmayın, ıslak görünümlü bu tarz makyaj sizi daha genç ve canlı gösterir. O halde durmayın, parlatın kendinizi!

 

 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ