Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
TREND ALARMI: YAZ SONRASI PIRIL PIRIL CİLT
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler

Güneş

TREND ALARMI: YAZ SONRASI PIRIL PIRIL CİLT

  • Temmuz 12, 2020

Yaz mevsimini biz çok seviyoruz ama cildimiz de seviyor mudur acaba? İşte büyük dilemma! Çünkü cildin en çok yıprandığı zamanlar, yaz aylarıdır. Yazın deniz ve güneş nedeniyle ciltte lekelerin oluşması en büyük problemlerden biridir. Güneş ışığından etkilenen kişiler öncelikle bronzlaşır fakat uzun süre güneşe maruz kalan ciltlerde zaman içerisinde incelme, elastikiyetin bozulması (kırışıklık), kuruluk, lekelenmeler, kılcal damarların belirginleşmesi görülür. 


Bronzluk güzel ama yan etkisi ve zararları maalesef çok!

Tatil dönüşü ise bronzluğun tadını çıkarırken hemen farketmeyiz ama cildimiz kurumuş ve yıpranmıştır, canlılığını ve parlaklığını kaybetmiştir. Yaz sonu cildi tekrar ayağa kaldırmak için yapabileceklerimiz elbette var. Bu sayede hem yüzümüz hem vücudumuz yeniden pırıl pırıl ve sağlıkla ışıldayacak; pürüzlerinden, ölü derilerden arınacaktır.

O halde yazı bitirmeye hazırlanırken, cildimizi eski haline döndürmeyi kendimize görev ediniyor ve cilt bakım önerilerimizi sunuyoruz...


Peeling

 

Peeling cildinize yapabileceğiniz en büyük iyiliklerden biri! Peeling, cildinizde biriken tüm ölü derileri ve kirleri temizler. Cildinizi tazeler. Yüzünüze ve vücudunuza haftada 2 defa uygulayabilirsiniz.

Vücudunuz için H2O Sea Moss Black Sand and Body Scrub siyah kumlu vücut peeling’ini kullanabilirsiniz. İrlanda yosunu, deniz tuzu, aloe ve provitamin B ile cildi canlandıran, zengin bir volkanik peeling bakım ürünüdür.

Yüzünüz içinse Valmont Exfoliant Revitalizing Scrub’ı kullanabilirsiniz. Cildi canlandırır ve sıkılaştırır.Hücresel yenilenme sağlar. Cildinizdeki farkı hemen farkedersiniz.

Vücut peeling’i yapmayı hiç aksatmadığını söyleyen Jennifer Lopez, yaz ve kış pırıl pırıl görünen bacaklarının güzelliğini düzenli bakıma borçluymuş.


Maske

 

Maskeler cildinize yoğun bakım yaparlar. Etkileri anında görülebilir. Kuruyan cildi nemlendirir ve beslerler. Shiseido Pure Retinol Instant Treatment Face Mask, cildin doğal iyileşme fonksiyonunu teşvik eden ve cildin yüzeyini güzelleştiren yoğun nemlendirme sağlayan, 4 adetlik konsantre bakım maskesidir. İlk uygulamada etki göstermeye başlayan Retinollü yüz bakım maskesi, kuru, mat ve kırışık cilt görünümünü ortadan kaldırır. Cildi derinlemesine nemlendiren maske, kolajen üretimini arttırarak daha genç bir görünüme kavuşmanızı sağlar.

Bu maske ünlü yıldızlar arasında da çok sevilen ve popüler olan bir maske. Jennifer Lawrence bir röportajında, Shiseido Pure Retinol Instant Treatment Face Mask ile cildinin güzelliğini koruduğunu açıklamıştı. Özellikle cildini yorgun, donuk ve cansız hissettiği zamanlarda acil durum kurtarıcısı olarak bu maskeyi uyguluyormuş.


Nemlendirme

 

Nemlendirici kullanmanın yazı kışı olmaz! Cildimizin her zaman neme ihtiyacı fazlasıyla var! Ama yaz sonu gibi özel zamanlarda “nem, nem” diye daha çok ağladığı bir gerçek. Cildinizi ve vücudunuzu neme doyurmak için yoğun besleyici ve nemlendirici özelliği olan ürünler kullanın.

H2O Sea Salt Hydrating Body Butter, süper-yoğun nemlendirici kremdir. Cildi derinden besler ve shea yağı, kırmızı deniz yosunu ve deniz mineralleri ile cildi besler. Hindistan cevizi yağı ile cildi derinden nemlendirir ve yumuşatır. Deniz tuzunun gücüyle cildi çevresel etkilere karşı da korur. Vücudunuza ihtitacı olan nemi verir.

Yüzünüz içinse, Shiseido Ibuki Softening Concentrate, cilde ihtiyacı olan tüm nemi sağlayar. Daha yumuşak ve pürüzsüz bir cilt yaratmak için anında etki gösteren bileşenler içerir.


Vücudunuza parlaklık ve nem katan Nars Monoi Body Glow II yağ ile de bakımı üst seviyeye çıkartabilirsiniz. Cilde ışıltı katan Body Glow, hoş kokusuyla hem ruhunuzu, hem de içeriğindeki hindistan cevizi gibi faydalı özlerle cildinizi besler.


Lekelere savaş açın! 

 

Güneşten dolayı oluşmuş lekeler canınızı sıkıyorsa, çaresi var. Lekelerle savaşmak için düzenli olarak etkili bir leke serumu kullanırsanız, lekelerinizden kurtulursunuz. Shiseido Intensive Anti-Spot Serum, gözle görülen inatçı lekeleri azaltmak için özel geliştirilen yoğun bir güç formülü içeren üstün leke karşıtı serumdur. Lazere alternatif gösterilen tek serumdur!


 

 

Eller ve ayaklar unutulmasın!

 

Ellerimizin cildi çok hassastır ve lekelenmeye, çillenmeye, kurumaya çok müsaittir. O yüzden elleri korumak için de özel bir krem kullanmak gerekir. H2O Sea Results Yaşlanma Karşıtı El Kremi, ellerde yağlı bir his bırakmadan hızlı bir şekilde cilt tarafından emilir ve elleri nemlendirerek cilt dokusunu aydınlatır. İçeriğindeki deniz mineralleri ile yaşlanma belirtilerini onarmaya yardımcı olur, koyu lekelerin görünümünü azaltır. Sienna Miller'ın çantasındaki demirbaşı el kremi imiş. Beyaz ve pürüzsüz ellerin sırrı...

Ayaklarımızı da korumak için nemlendirici mutlaka sürmeliyiz. Sertleşmiş topukları kim sever ki? H2O Targeted Care Softening Mint Foot Care naneli ayak bakım kremi, ayaklardaki gerginliği azaltır ve kuruluğu giderir. Nane balsamı, mentol ve nemlendirici karışımı ile ayakları canlandırır ve bakım yapar.


Nemlendirici kullanmanın püf noktası

 

Cildin gözenekleri hala açık olduğundan, nemlendiriciyi duş sonrası uygulayın. Elinize bir miktar nemlendirici dökün ve ovalayarak biraz ısıtın. Nemlendirici elinizle verdiğiniz ısı sayesinde cilde daha iyi nüfuz eder.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ