Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
ÜNLÜLERİN EN ÖNEMLİ CİLT BAKIM SIRRI: MAKYAJ ALTINA GÜNEŞ KORUYUCU BAZ KULLANMAK!
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
RADIANCE PRIMER SPF35
NARS
Aydınlatıcı, Enerji Verici, Canlandırıcı Makyaj Bazı SPF35
1.880,00 TL
URBAN ENVIRONMENT AGE DEFENSE OIL-FREE SPF30
SHISEIDO
Cildi UV Işınlarına Karşı Koruyan & Yaşlanma Karşıtı Günlük Güneş Kremi SPF30 - Yağsız
2.150,00 TL

Cilt Bakım

ÜNLÜLERİN EN ÖNEMLİ CİLT BAKIM SIRRI: MAKYAJ ALTINA GÜNEŞ KORUYUCU BAZ KULLANMAK!

  • Haziran 29, 2020

Miranda Kerr, Jennifer Lawrence, Scarlett Johansson, Olivia Palermo, Karlie Kloss, Kendall Jenner... Liste uzar gider! Bu kadınların ciltllerine imreniyoruz! Mermer kadar pürüzsüz tenleri var. Peki, bu nasıl oluyor? Genetik mi? Bakım mı? Yoksa makyaj mı?  Elbette hepsi etken ama asıl önemli sebep: Makyaj altına yüksek SPF'li makyaz bazı kullanmak. 

NARS Radiance Primer SPF35, donuk ve yorgun cildi anında canlandırırken aynı zamanda makyajın uzun süre kalıcı olmasını ve daha güzel görünmesini sağlayan makyaj bazıdır. Özellikle kuru, mat ve soluk ciltler için idealdir. Hafif ve yağsız formülü cilde anında nem vererek cilt yüzeyinin daha pürüzsüz görünmesini destekler. Ten makyajına sıcaklık katar ve incimsi bir parlaklık sağlar. UVA / UVB ışınlarına karşı SPF35 ile yüksek koruma sağlar.

Doğuştan sahip olduğumuz güzelliğin koruması ve bakımı bize emanet. Yoksa hiç kimse lekeli ve sorunlu bir ciltle doğmuyor. Güzel ciltlerin sırrı işte bu noktada ortaya çıkıyor: Cildi etkili şekilde koruyup kollamak. Biz de ünlülerin makyaj artistlerine bu durumu sorduk ve gerçekten de işin temel sırrının makyaj altına güneş koruyuculu bir ürün kullanmak olduğunu öğrendik.
 

Jennifer Lawrence

 

Çünkü; 

 

Makyaj altına SPF’li ürün kullanmak, cildi güneşin zararlı ışınlarından korur. Yaz ve kış. Güneşten gelen zararlı UV ışınları sadece yazın değil, kışın bulutların arasından da cildimize ulaşır. O yüzden sürekli güneş korumalı bir ürün kullanmak gerekir. Bu cildi, olası lekelerden, kuruluktan ve olumsuz tüm çevresel faktörlerden korur. Üstelik bu tür bazlar, cilde bakım yapar; cildi nemlendirir ve besler. 
 

Makyaj altı için ideal ürün!

 

Çok sevilen ürünlerden biri olan Shiseido Expert Sun Protector Cream SPF30, makyaj altı için mükemmel bir üründür. Özellikle yüz için formüle edilmiştir. Cilt kuruluğunu önlemeye yardımcı olur. Cildin iç ve dış katmanlarını UVA ve UVB ışınlara karşı korur. Wetforce teknolojisi ile su ve ter ile temasta koruma daha da güçlenir. Ayrıca UV korumasını güçlendirmek için güneşten gelen ısıya direnç gösteren Heatforce teknolojisi ile formüle edilmiştir. Böylece ısıyla birlikte koruma daha da artar. Suyun içinde veya dışında güneş koruma tamamen aktiftir. Profence CEL teknolojisi ile kırışıklıklar ve lekeler gibi UV ışınlarından kaynaklanan yaşlanma belirtilerine karşı koruma sağlar. NatureSurge Kompleksi ile cildi hava kirliliğine karşı korur. Tüm cilt tipleri için uygun bir üründür. En iyi makyaj altı güneş kremlerinden de biridir.

Shiseido Urban Environment Age Defense Oil-Free SPF30 ise incecik dokusuyla, şehirde ve günlük hayatta kullanmak için özel olarak tasarlanmış bir güneş kremidir. Ciltte ağırlık yapmaz, tüy gibi hafif bir dokusu vardır o yüzden makyaj için çok iyi bir zemin olur. Çünkü bir ürün yoğun ve kalın yapılıysa üstüne yapılan makyajda iyi olmaz, kısa sürede bozulur. Yani krem onu ciltten atar. Bu krem ise incecik dokusuyla makyajı da kusursuz kılar.

UV ışınları, kuruluk ve hava kirliliği dahil olmak üzere dış saldırganlara karşı olağanüstü koruma ve nemlendirme sağlar. UV ışınlarını cilt için zararlı etkilerinden, yaşlanma önleyici yararlı etkilere dönüştürür. Ciltle kusursuz şekilde bütünleşir ve beyaz iz bırakmaz. Tüy kadar hafif dokusu sayesinde makyaj altına kullanılabilir. Yaşlanma belirtilerini en aza indirerek cildi parlak ve nemli tutar. Sadece bir güneş kremi değil, güneş enerjisiyle çalışan cilt bakımıdır. 

Hollywood’un sırrı

 

Henüz Shiseido Urban Environment Age Defense Oil-Free SPF30 keşfetmemişler için diyebiliriz ki; Hollywood yıldızları makyaj altına en çok bu ürünü tercih ediyor. Böylece ciltleri şehir hayatının olumsuz koşullarından korunmuş oluyor. Bu da pürüzsüzlükle ödüllendiriliyor! Eğer Olivia Palermo’nun cildine siz de hayransanız, bu ürünü denemenizi tavsiye ederiz.

Makyaj bazları da korur!

 

Makyaj bazı kullanmalı mıyım? Makyaj bazı neden gerekli? Gibi sorular aklınızdan geçiyor olabilir. Sorularınıza hemen yanıt verelim: Makyaj bazları cildi pürüzsüzleştirerek fondötenin örtücülüğüne katkıda bulunurlar. Fondötenin kalıcılığını arttırırlar, makyajı sabitlerler. Makyaj artistlerine göre bu bazlar; üzerine uygulanacak ürünlerin cilde rahatça dağıtılmasını sağlayacağı için daha homojen bir sonuç elde edilmesine yardımcı olurlar. Makyaj ürünlerinin kalıcılığı ve performansı artar. Bu bazların güneş koruyuculu olanları hem cildi korur hem de harika bir zemin hazırlar.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ