Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
ÜŞENGEÇLER İÇİN SMOKY MAKYAJ REHBERİ
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler

Göz Makyajı

ÜŞENGEÇLER İÇİN SMOKY MAKYAJ REHBERİ

  • Temmuz 10, 2020

Smoky makyaj yapmanın zor ve zahmetli olduğunu düşünüyorsanız, size kesinlikle yanıldığınızı söyleyebiliriz. Çünkü bu işin de pratik bir yolu var. 4 adımda ve sadece 5 dakikada kendinize harika bir smoky göz makyajı yapabilirsiniz!
 

Göz kalemi: Likit veya jel eyeliner yerine göz kalemi kullanın. Çünkü göz kalemi ile alt ve üst kirpiklerinize çizgi çektikten sonra bir fırça yardımıyla bu çizgiyi dağıtıp dumanlı bir görünüm elde edebilirsiniz. Bunu likit, keçe uçlu veya jel eyeliner’lar ile yapamazsınız. Eyeliner olarak Nars Kohliner Minorque ve eyeliner’ı dağıtmak için de Make Up For Ever Blender Brush #218’i kullanın.
 

Mat far: Eyeliner’ı hafifçe dağıtıp yumuşattıktan sonra aynı fırça ile alt ve üst kirpik diplerinize, eyeliner üzerine, gri far geçin. Grinin üzerine bir de mat siyah far geçin. Siyahın altından grinin biraz gözükmesi iyi olur. 2 renk üzerinde çalışmışsınız gibi durur. Bu yüzden griyi daha kalın, siyahı onun üstüne daha ince bir hat olarak sürün.
 

Nars Matte Eyeshadow Lhasa (mat gri) ve Make Up For Ever Artist Shadow Matte 101 (mat siyah) farları kullanabilirsiniz
 

 

Gölgeler yapın: Gözün dış köşelerine doğru- kanat gibi- gri far ile gölge yapın. Yukarı doğru olacak şekilde, crease çizgisinin dışına taşırın farı. Sonra siyah far ile gri farı crease bölgesinde birbirine harmanlayın.
 

Işıltı katın: Makyaja derinlik vermek için gözün iç köşelerine gri bir far (Make Up For Ever Artist Shadow Diamond Finish 118 elmas ışıltılı gri) ile ışıltı katın. Sonra kirpiklere hacim ve uzunluk veren bir maskara ile makyajı bitirin. Make Up For Ever Smoky Stretch maskara ile bakışlarınıza derinlik katın.
 

 

Yaratıcı olun!

 

Bu basit smoky tekniği gri ve siyah harici başka renklerle de yapabilirsiniz. Özellikle mücevher tonlarını deneyebilirsiniz. Mürdüm, lacivert, koyu yeşil ve bronz tonları smoky makyaja elegan bir hava katar. 

Smoky makyaj yapmak için en pratik ürünlerden biri de Nars Velvet Shadow Stick'lerdir. Tam 8 renkteki bu stik farların koyu ve açık renkleri ile hem gölgeli makyaj yapabilir hem de makyajınıza parlaklık katabilirsiniz. Çok acil durumlarda parmağınızla dağıtabileceğiniz gibi, Nars Diffusing Brush #41 ile de bu kremsi stik farı çok güzel dağıtıp, renkleri birbirine harmanlayabilirsiniz.

 

'NARS VELVET SHADOW'LARI NASIL KULLANABİLECEĞİNİZE DAİR 7 TÜYO' YAZIMIZI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN!
 

Nars Steven Klein Dead Of Summer Dual Intensity Eyeshadow PaletteNarsissist Hardwired Eye KitMake Up For Ever Artist Shadow Christmas Palette, Shiseido Luminizing Satin Eye Color Trio VI308 far paletlerinde renkli smoky makyaj için ihtiyacınız olan tüm renkler var.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ