Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
VELVET LIP GLIDE LİKİT RUJLARI SEVMENİZ İÇİN 5 SEBEP!
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler

Ruj

VELVET LIP GLIDE LİKİT RUJLARI SEVMENİZ İÇİN 5 SEBEP!

  • Temmuz 12, 2020

 

Likit rujlar gün geçtikçe daha çok popüler oluyor ve makyaj dünyasında kendine kalıcı bir yer ediniyor. Nars’ın yeni likit rujları ise kozmetik dünyasına gerçekten yeni bir yorum getirdi!

İlk sürüldüğünde parlak, bir süre sonra matlaşan yüksek pigmentasyona sahip bu likit rujlar, formülünde yağ kompleksi barındırdığından dudakları da çok güzel bir şekilde nemlendiriyor. Yine aynı formül sayesinde süper kremsi görünüyorlar ve dudaklara harika renk veriyorlar. Ve en güzel yanları ise asla yapış yapış bir his bırakmamaları ve dudaklarda hiç ağırlık ve yapışkanlık yaratmamaları. 
 

Bunlar bildikleriniz! Peki ya likit rujları sevmeniz gereken diğer ‘pratik ve akıllı’ sebepler neler?
 

 

1) Klasik rujların hem yoğun renk pigmentini hem de gloss’ların yani parlatıcıların kayganlığını ve parlaklığını içerir. Bir taşla 2 kuş yani!

 

2) Sadece bir kat uygulayarak dudaklarınıza istediğiniz rengi verebilirsiniz. Likit rujlar, tek kat uygulamayla dahi opak bir renk verme özelliğine sahiptirler. Daha dramatik ve güçlü bir yoğunluk istiyorsanız, elbette 2-3 kat üst üste de uygulayabilirsiniz. 

 

3) Yoğunluğuyla oynayabilirsiniz. Sıvı rujlar opak renkte olmakla birlikte, uyguladıktan sonra bir mendille hafifçe dudaklarınıza bastırarak rengin fazlalığını alırsanız, daha doğal görünmesini sağlayabilirsiniz. Sanki meyve yedikten sonra dudaklarda kalan ‘leke’ gibi... Ancak olduğundan da daha yoğun ve opaklı görünmesini istiyorsanız aynı renkte bir başka ruj üzerine uygulayabilir ya da likit ruju doğrudan 3 kat sürebilirsiniz.

 

4) Uzun saatler boyu dayanabilirler. İlk sürüldüğünde parlak, bir süre sonra matlaşan yüksek pigmentasyona sahip bu likit rujlar, formülünde yağ kompleksi barındırdığından dudakları da çok güzel bir şekilde nemlendirirler. Mat görüntülerine bakıp dudakları kuruttuğunu düşünmeyin asla!



 

5) Hassas uygulama için önce önce alt dudaklarınıza uygulayın, ardından üst dudağınıza geçin. Bu formüllerin oldukça pigmentli olması nedeniyle, makyaj artistleri renkleri önce alt dudağa uygulamanızı, dudaklarınızı birbirine bastırmanızı ve ardından ruju üst dudağınıza uygulamanızı öneriyorlar. Hatta isterseniz dudak kalemiyle birlikte kullanabilirsiniz likit rujları... 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ