Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
YAĞLI CİLDİME HAFİF BİR TEN ÜRÜNÜ KULLANMAK İSTİYORUM, NE KULLANMALIYIM?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler

Fondöten

YAĞLI CİLDİME HAFİF BİR TEN ÜRÜNÜ KULLANMAK İSTİYORUM, NE KULLANMALIYIM?

  • Temmuz 11, 2020

Havalar ısınırken makyaj yapmak özellikle yağlı ciltliler için başlı başına problem olabilir. Terleme, yağlanma, parlama ve sonuç olarak hiç hoş olmayan bir görüntü! Cildinizin yağ dengesini ve parlamasını kontrol altına almak için kat kat ürün kullanmanız gerektiğini düşünüyorsanız, yanılıyorsunuz! Siz de hafif bir ten ürünü kullanabilirsiniz. Yağlı ciltliler de hafif bir ten ürünü ile mükemmel şekilde duru görünümlü bir tene sahip olabilirler. Nasıl? Ve bu ürün hangi ürün?
 

 

Yağlı ciltliler için mükemmel seçim: Nars Velvet Matte Skin Tint

 

- Yağlı bir cildiniz var ve sadece tek ürünle, kat kat ürün uygulamadan (baz –fondöten- transparan pudra) cildinizin güzel ve dengeli gözükmesini istiyorsunuz. 
 

- Pratik bir ürün kullanmak istiyorsunuz, makyaja her zaman vakit ayıramıyorsunuz. Ama bakımlı ve hoş görüntünüzden de ödün vermek istemiyorsunuz. Sür-çık tarzı bir ürüne ihtiyacınız var.
 

- Cildinizin kadifemsi pürüzsüzlükte ve eşit tonlu görünmesini arzu ediyorsunuz.
 

O zaman kullanacağınız ürün: Nars Velvet Matte Skin Tint renkli nemlendirici! Nars Velvet Matte Skin Tint’e renkli nemlendirici diyoruz ama aslında marifetleri bir renkli nemlendiriciden çok daha fazlasını kapsıyor.
 

 

Velvet Matte Skin Tint’i neden kullanmalısınız?

 

- Yağsız, hafif ve mat bitişli. 8 saat boyunca ciltteki parlaklığı ve yağlanmayı kontrol ediyor. Doğal görünümlü kadifemsi bir cilt yaratıyor. Altına matlaştırıcı baz uygulamanıza gerek kalmıyor. 
 

- Bir fondöten kadar kapatıcılık sağlıyor, en az onun kadar kalıcılığa sahip, üstelik güneş koruma faktörü 30 ile cildi yaz ve kış korumayı hedefliyor. Altına güneş koruması sürmenize de gerek yok. 
 

- Cildi pürüzsüzleştiriyor ama asla suni bir görünüm yaratmıyor. Kendi teninizmiş gibi doğal bir cilt yaratıyor. Üstüne transparan pudra kullanmanıza gerek kalmıyor.
 

- Cildi hiç kurutmuyor, aksine tüm gün nemli kalmasını sağlıyor. 
 

- Cilt tonunu eşitliyor, ince çizgileri ve kusurları flulaştırıyor. Cilt daha canlı ve sağlıklı görünüyor. 
 

 

Hangi ürünlerle birlikte kullanabilirsiniz?

 

İyi makyajın asla tek bir kahramanı yoktur, mükemmel yardımcıları vardır. Fondöteninki baz, bazın da fondötendir. Aynı kural renkli nemlendiriciler için de geçerli. Çünkü bir ürünün yüzünüzde ne kadar iyi durduğu cildinize bağlıdır. Cildiniz ne kadar pürüzsüz, yağ ve nem seviyesi dengelenmiş olursa üzerine uygulanan ürün de o kadar mükemmel görünür. Cildinizin makyaj için eşsiz bir zemin olması da makyaj bazı kullanmanıza bağlıdır. Eğer renkli nemlendiricinin altına baz sürerseniz, hem cildiniz makyaj için mükemmel bir zemin haline gelir, hem de renkli nemlendiricinin kalıcılığı artar, görüntüsü kusursuz olur.
 

Kuru ciltliler baz kullansın!

 

Kuru ve normal cilde sahip olanlar Velvet Matte Skin Tint öncesinde mutlaka baz sürmeliler. Nars Light Optimizing Primer SPF15, çarpıcı bir şekilde makyajın canlılığını artırır. Hafif ve yağ içermeyen ürün, yorgunluk belirtilerini giderir. Çünkü cildin doğal ışığını ortaya çıkaran özel bir teknoloji ile tasarlanmıştır. Cildi nemlendiririr. Fondötenin zahmetsizce uygulanmasını sağlar.
 

Nars Multi-Protect Primer Broad Spectrum SPF30’da, cildin ihtiyacı olan bölgelerde nem özelliğini arttırır ve fazla yağı emer. Cilt üzerinde ideal bir denge sağlar. Makyaja cildi hazırlar. 

 

 

Sabitleyin!

 

Velvet Matte Skin Tint’in tüm gün yüzünüzde kalıp, kusursuz görünmesini sağlamak için Nars Light Reflecting Pressed Powder ile makyajınızı sabitleyebilirsiniz.

 

Nasıl kullanmalısınız?

 

Velvet Matte Skin Tint’i uygularken parmaklarınızı kullanın. Üründen az bir miktarda elinize alın. Sonrasında yüzün merkezinden başlayın ve yanaklara doğru dağıtmaya başlayın. 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ