Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
YAĞLI CİLTLER İÇİN EN UYGUN MAKYAJ BAZLARI HANGİLERİDİR?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
SYNCHRO SKIN SELF-REFRESHING FOUNDATION SPF30
SHISEIDO
Uzun Süre Dayanıklı, Taze ve Doğal Bitişli Fondöten
2.650,00 TL
SYNCHRO SKIN SELF-REFRESHING TINT SPF20
SHISEIDO
Isıya, Neme, Yağlanmaya Dayanıklı Renkli Nemlendirici SPF20
2.250,00 TL
RADIANCE PRIMER SPF35
NARS
Aydınlatıcı, Enerji Verici, Canlandırıcı Makyaj Bazı SPF35
1.880,00 TL
SOFT MATTE PRIMER
NARS
Cildi Matlaştıran ve Pürüzsüzleştiren Makyaj Bazı
1.880,00 TL
SOFT MATTE COMPLETE FOUNDATION
NARS
Yüksek Kapatıcılık Sağlayan Mat Bitişli Fondöten
2.100,00 TL
SOFT MATTE COMPLETE FOUNDATION
NARS
Yüksek Kapatıcılık Sağlayan Mat Bitişli Fondöten
2.100,00 TL

Makyaj Bazı

YAĞLI CİLTLER İÇİN EN UYGUN MAKYAJ BAZLARI HANGİLERİDİR?

  • Temmuz 01, 2020

Makyaj bazları cildi pürüzsüzleştirerek fondötenin örtücülüğüne katkıda bulunurlar. Fondötenin kalıcılığını arttırırlar, makyajı sabitlerler. Makyaj artistlerine göre bu bazlar; üzerine uygulanacak ürünün cilde rahatça dağıtılmasını sağlayacağı için daha homojen bir sonuç elde edilmesine yardımcı olurlar. Makyaj ürünlerinin kalıcılığı ve performansı artar. Elbette tüm bunlar makyaj bazlarının genel özelliklikleri. Bir de cilt tipine göre ayrılan özellikleri var ki, yağlı ve kuru cilt ayrımına göze baz seçimi burada ortaya çıkıyor. Eğer yağlı bir cilde sahipseniz, makyaj bazınızın temel özellikleri arasında ‘matlaştırıcı’ olması şarttır.


Yağlı ciltliler neden makyaj bazı kullanmalı?

Yağlı ciltlere göre olan makyaj bazları cildinizdeki yağlanma sorununu dengelerler, gözenekleri minimize ederler ve parlamayı kontrol altına alırlar. Böylece makyajınız uzun saatler boyu tazeliğini korur, dağılmaz ve bozulmaz. Cildiniz daha pürüzsüz, daha mat ve daha sağlıklı görünür.

Makyaj bazlarını sadece fondöten altına sürmek zorunda değilsiniz. Cildinizi mat ve pürüzsüz göstermek için tek başına da kullanabilirsiniz.
 

Yağlı ciltlere uygun bazlar hangileri?

Gözenekleri küçültür , cildi matlaştırır

1)   Nars Pore & Shine  Control Primer , gözeneklerin görünümünü anında küçültürken aynı zamanda makyajın daha güzel görünmesini ve uzun süre kalıcı olmasını sağlar. Kusurların görünümünü azaltır. Cilde pürüzsüz bir doku verir. Kremsi jel dokusuyla parlaklığı kontrol eder, fazla yağı emer ve makyajın dağılmasını engeller . Cildi sürekli mat tutar. Yağsızdır ve özellikle cildinde fazla yağlanma ve parlama sorunu  olanlar için ideal bir üründür.


 

Cildi pürüzsüzleştirir , kırışıklıkları azaltır


2)  Shiseido  Synchro  Skin Soft Blurring Primer  ince çizgilerin, kırışıklıkların ve  gözeneklerin görünümünü anında düzelten makyaj  bazıdır. Pürüzsüz bir cilt için cilt dokusunu iyileştirir. Kusursuz bir makyaj için fazla yağı emer ve parlaklığı azaltır. Fondötenin daha iyi görünmesini sağlar. Snowflake Powder teknolojisi ile su kaybını engelleyen ve cildin pürüzlü görünümünü iyileştiren bir bariyer oluşturur. Cildi nemlendirir. Hafif, serinletici bir dokusu vardır. Tüm cilt tipleri için uygundur.



 

Cildi aydınlatır ve yorgun cildi canlandırır

3) Nars Radiance Primer Spf 35,  donuk ve yorgun cildi anında canlandırırken aynı zamanda makyajın uzun süre kalıcı olmasını ve daha güzel görünmesini sağlayan makyaj bazıdır. Özellikle kuru, mat ve soluk ciltler için idealdir. Hafif ve yağsız formülü cilde anında nem vererek cilt yüzeyinin daha pürüzsüz görünmesini destekler. Ten makyajına sıcaklık katar ve incimsi bir parlaklık sağlar. UVA / UVB ışınlarına karşı SPF35 ile yüksek koruma sağlar.

 

 

 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ