Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
YAĞLI CİLTLERİN BAKIM RUTİNİ NASIL OLMALIDIR? HANGİ ÜRÜNLERİ KULLANMALARI GEREKİR?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler

Sivilceler

YAĞLI CİLTLERİN BAKIM RUTİNİ NASIL OLMALIDIR? HANGİ ÜRÜNLERİ KULLANMALARI GEREKİR?

  • Haziran 30, 2020

Yağlı bir cildiniz varsa, kullandığınız ürünlere dikkat etmelisiniz! Yağlı ciltliler mutlaka sebum dengeleyici bakım ürünleri kullanmalıdır. Yoksa ne makyajınız hoş gözükür, ne de siz makyajsızken rahat edebilirsiniz. Sivilce, siyah nokta ve pürüzler de cabası...
 

Cilt bakım rutininize aşağıda saydığımız ürünleri eklerseniz, cildinizdeki sebum salgısını kontrol altına alacak ve sağlıklı bir cilde sahip olacaksınız. Üstelik makyaj yaptığınız zaman da yağlı bir cilt görüntüsünden uzaklaşmış olacaksınız. Hem makyajınız da çok daha fazla dayanıklı olacak!

 

HEPSİNDEN ÖNCE ULTIMUNE!

 

Gündüz veya gece kullandığınız krem ve/veya serumdan önce cildinize Ultimune kullanırsanız, üzerine uyguladığınız kremin etkisini maksimum seviyeye çıkarırsınız. Göz çevresi için de aynı kural geçerli: Günlük göz çevresi kreminizden önce Ultimune Eye kullanın. Bu konsantre, mevcut göz çevresi şikayetlerine çözüm sunmanın ötesinde, göz çevrenize her türlü hasara karşı savaşmak için güç verir ve üstüne uygulayacağınız göz çevresi kreminin etkisini arttırır.

 

 

Genç yağlı ciltlerin günlük bakım rutini nasıl olmalı?

 

1. Shiseido Pureness Foaming Cleansing Fluid, köpüğe dönüşerek pürüzlere yol açan ve gözenekleri tıkayan kalıntıları, makyajı ve yağı cildinize hasar vermeden temizliyor. Ciltteki fazla sebumu alarak siyah noktaların oluşmasını engelliyor. İçeriğindeki gliserin cildi nemlendirirken biberiye özü arındırıyor. Şakayık özü fazla sebumu dengeliyor. 
 

2. Shiseido Pureness Balancing Softener, cildi hafifçe nemlendirir ve cilde muhteşem bir pürüzsüzlük kazandırıp rahatlık verir. Temizlemeni son aşaması olarak mutlaka kullanılmalıdır. Gözeneklerin durumunu iyileştirir.

 

3. Shiseido Pureness Matifying Moisturizer Oil Free, yağ emen pudra ve Nem Dengeleme Kompleksi ile cildin ideal nem dengesini korur. Parlaması kontrol altına alınmış ve pürüzsüz bir cilt sağlar. Yağsız bu nemlendirici sayesinde cilt taptaze ve sağlıklı bir görünüm kazanır. Yağlı bile olsa, cildinizin nemlendiriciye mutlaka ihtiyacı vardır! Çünkü nemlendiriciler cildin yağ dengesini kontrol altına almada büyük rol sahibidir.

 

Haftalık bakım - Kil maskesi

 

Shiseido Purifying Mask, fazla yağ da dahil olmak üzere matlaştıran pürüzleri absorbe etmeye yarayan Deniz Mineral Kili ile formüle edilmiş kremsi maskedir. Fazla sebumu emer. Işıldayan cildi ortaya çıkarır. Düzenli kullanımda kusursuz, güzel ve dinlenmiş bir cilt görünümü verir. Hafta 1-2 defa uygulamak yeterli olur.

 

 

35+ yağlı ciltlerin günlük bakım rutini nasıl olmalıdır?
 

1. Nars Purifying Foam Cleanser, cildin yüzeyini pürüzsüzleştirmek için bitkisel soyucu küreciklerle makyajı ve kirleri gideren tazeleyici, köpüren bir temizleyicidir. Normal,yağlı/karma ciltler ve mevsimsel olarak yağlanan ciltler için idealdir.

 

2. Shiseido Benefiance Wrinkle Resist24 Balancing Softener, ciltteki yaşlanma belirtilerine etkili bir şekilde meydan okuyan losyondur. Cilde yumuşaklık ve esneklik katarak ciltteki çizgilerin görünümünü azaltır. Özellikle karma ve yağlı ciltlere uygun bir yumuşatıcıdır.

 

3. Valmont Adaptation, 35 ve üstündeki yaşlardaki kadınlar için matlaştırıcı jel kremdir. Bu jel krem, cildin sebum dengesini çok güzel kurar. Ayrıca zamanın gözle görülür izlerine karşı savaşır ve anında ışıltılı ve pürüzsüz bir mat cilt görünümü sağlar.
 

Haftalık bakım – kil maskesi

 

Valmont Purifying Mask, ciltteki yağı dengelemek için minareller ve kille zenginleştirilmiş arındırıcı maskedir. Cildi mükemmel şekilde temizler ve yağ seviyesini kontrol altına alır. Haftada bir uyguladığınızda cildinizin zamanla daha dengeli olduğunu görürsünüz.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ