Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
YAĞLI CİLTLİLERİN KULLANMASI GEREKEN 5 KİLİT ÜRÜN
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler

Sivilceler

YAĞLI CİLTLİLERİN KULLANMASI GEREKEN 5 KİLİT ÜRÜN

  • Temmuz 04, 2020

Sabah 8’de makyajınızı yapıp evden çıkıyor ve öğlen 12’de yüzünüz yağdan parlayıp makyajı kusuyorsa, ürünlerinizi değiştirme zamanı gelmiştir. Çünkü belli ki yağlı cildinize uygun ürünler kullanmıyorsunuz. Yağlı ciltlilerin mutlaka alması gereken 5 kritik ürünü yazdık.

 

1) Aydınlık bitişli / Nars All Day Luminous Weightless Foundation’un üstün ama doğal kapatıcılığı sayesinde pürüzsüz bir ten makyajı elde edebilirsiniz. İncecik ve hafif bir yapıya sahip olan bu fondöten, eşsiz likit dokusu ve yağ içermeyen formülü ile 16 saate kadar kalıcılık gösterirken, ciltteki kızarıklıkları kapatıp ten rengini eşitleyerek kusursuz ve doğal bir görünüm sağlıyor. Cilde çok çabuk sabitlenip ikinci bir ten görünümü yaratıyor. Yağlı ve karma ciltlerin tam aradığı fondöten!

 

2) Mat bitişli / Shiseido Synchro Skin Lasting Liquid Foundation, 'Tepkisel Algı Teknolojisi' ile gün içindeki cilt değişikliklerine uyum sağlayan likit bir fondöten. Hafif ve yağsız. Ciltte yağlanmayı ve terlemeyi engelleyen yapısı ile cilt yumuşak ve taze görüntüsünü saatlerce koruyor. Modern mat ve aydınlık görünümlü doğal bir bitiş sağlıyor. Üstelik güneş koruma faktörü 20.

 

3) Kadifemsi sonuç / Shiseido Pureness Matifying Compact Foundation Oil Free, gözeneklerin görünümünü küçültürken cilde kadife gibi bir görüntü kazandıran yağsız, kompakt pudradır. Matlaştırıcı, sebum dengeleyici bir özelliği vardır. Yapışkan olmayan yağsız formülü ile ince, doğal bir örtücülük sağlar. Ciltte sivilce ve siyah nokta oluşumunu engeller, SPF 16 ile cildi UVA-UVB ışınlarından korur. Bir anlamda cilde bakım yapar ve cilt üzerinde bir koruma duvarı oluşturur. 20’li yaşlardaki sivilce, sebum ve parlama problemi yaşayan herkes için ideal...

 

4) Fondötene alternatif / Nars Velvet Matte Skin Tint, normal, yağlı ve karma ciltler için yağsız, kadifemsi mat bitiş sağlayan, güneş koruma faktörü 30 olan ince bir ten ürünü. Cilde hafif bir renk veriyor. İçeriğindeki pudralar matlaştırmanın yanı sıra ışığı yansıtarak cilt dokusunun daha pürüzsüz görünmesini sağlıyor. Neredeyse tüm gün dayanıyor. Fondötene alternatif hafif bir renklendirici isteyen herkes kullanabilir.
 

5) Yağı emer, makyajı taze tutar / Uzun süre kalıcı ve mükemmel görünen bir makyajın son dokunuşunu Soft Velvet Loose Powder ile yapmalısınız. Fondöteni sabitlemek, yağ kontrolünü sağlamak ve porselen gibi pürüzsüz bir bitiş elde etmek için makyaj artistlerinin olmazsa olmazlarından olan bu pudra, size mükemmel bir cildin kapılarını açıyor. Fondöten üzerine veya tek başına kullanılabilir. Makyajı sabitler, yağ kontrolünü sağlar, cilt dokusunu pürüzsüzleştirir. Fotokromik teknolojisi ile cildin her tür ışık altında doğal ve sağlıklı görünmesine yardımcı olur. 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ