Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
YALI ÇAPKINI DİZİSİNİN ÖNE ÇIKAN MAKYAJ GÖRÜNÜMLERİ
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişkili ürünler
LIGHT REFLECTING FOUNDATION
NARS
Cildin Işığını Ortaya Çıkaran & Cilt Bakım Etkili Fondöten
2.380,00 TL
PURE RADIANT TINTED MOISTURIZER SPF 30
NARS
Cilde Parlaklık Veren -Yağsız- Renkli Nemlendirici SPF30
2.180,00 TL
RADIANT CREAMY CONCEALER
NARS
Aydınlatıcı Etkili Kremsi Kapatıcı
1.540,00 TL
LAGUNA BRONZING CREAM
NARS
Krem Bronzer
1.950,00 TL
LAGUNA BRONZING CREAM
NARS
Krem Bronzer
1.950,00 TL
BLUSH
NARS
Allık
1.770,00 TL
LIQUID BLUSH
NARS
Likit Allık
1.720,00 TL
CLIMAX EYELINER
NARS
Climax Likit Eyeliner
1.300,00 TL
CLIMAX MASCARA
NARS
Maksimum Hacim Veren Maskara
1.420,00 TL
AFTERGLOW LIP BALM
NARS
Renkli Dudak Balmı
1.420,00 TL
AFTERGLOW SENSUAL SHINE LIPSTICK
NARS
Besleyici & Parlak Bitişli Ruj
1.520,00 TL
SOFT MATTE COMPLETE FOUNDATION
NARS
Yüksek Kapatıcılık Sağlayan Mat Bitişli Fondöten
2.100,00 TL
SOFT MATTE COMPLETE CONCEALER
NARS
Doğal Görünümlü Yüksek Örtücülük Sağlayan Kapatıcı
1.540,00 TL
AUDACIOUS LIPSTICK COLLECTION
NARS
Audacious Özel Ruj Serisi
1.670,00 TL

Makyaj

YALI ÇAPKINI DİZİSİNİN ÖNE ÇIKAN MAKYAJ GÖRÜNÜMLERİ

  • Temmuz 18, 2023

Yalı Çapkını dizisini ilgiyle takip ediyorsanız, Yalı Çapkını makyaj görünümlerini nasıl hayata geçirebileceğinizi, özellikle Afra Saraçoğlu makyajı detaylarını öğrenmeye ne dersiniz?

Televizyon ekranlarının şüphesiz en popüler dizilerinin başında Yalı Çapkını geliyor. Güzelliğiyle adeta büyüleyen Afra Saraçoğlu’nun başrolünde yer aldığı dizi, her hafta izleyiciyi ekran başına kilitleyecek sürükleyici bir hikayeye sahip. Dizide Seyran karakteri başlangıçtan itibaren ise hem stil hem de güzellik anlamında büyük bir dönüşüm geçirirken, yalı çapkını seyran makyajı en çok ilgi gören konuların başında geliyor. Tabii dizide Beril Pozam’ın canlandırdığı Suna karakterinin makyajı da… O halde Yalı Çapkını makyaj stilleri nasıl elde edilir, hadi gelin birlikte inceleyelim.

Afra Saraçoğlu Makyajı – Yalı Çapkını Seyran Makyajı
Dizide Afra Saraçoğlu tarafından canlandırılan Seyran karakteri, duru güzelliğiyle ön planda. Haliyle ten makyajı da buna uygun bir şekilde yapılıyor. Pürüzsüz ve kusursuz teni, oldukça doğal görünüme sahipken, siz de aynı etkiyi birkaç farklı ürünle elde edebilirsiniz.

Mesela NARS Light Reflecting Fondöten, hem canlı ve aydınlık hem de mükemmel bir cilt yaratmak için harika ürünlerin başında geliyor. Ciltte asla kalıp gibi durmuyor ve siyah nokta, kızarıklık ve lekelerin kapanmasını sağlıyor. Fondöten kullanmak istemediğiniz günlerde ise NARS Pure Radiant Tinted Moisturizer SPF30’a şans verebilirsiniz. Bu renkli nemlendirici SPF30 özelliğiyle güneş koruması sunuyor, ciltte doğal bir ışıltı yaratıyor. Ciltteki kusurları örterken aydınlık bir ifade yaratıyor.

Yalı Çapkını Seyran Makyajı için ten makyajını kapatıcı, bronzer ve allık ile tamamlayabilirsiniz. İkonik ürün NARS Radiant Creamy Concealer ile göz altınızı ve cildinizdeki kusurları kapatabilir, cildinizi daha nemli ve sağlıklı gösterebilirsiniz. Ardından cilde çok doğal bir bronzluk katan NARS Laguna Bronzing Cream ile hafif bir kontür yaparak tıpkı Seyran gibi yüzünüzü biraz boyutlandırabilirsiniz.

Son adımda ise pembe-şeftali tonlarından bir allıkla makyajınızı hazır hale getirebilirsiniz. Bunun için de önerimiz toz allıklardan hoşlanıyorsanız NARS Blush Orgasm, likit ürünleri tercih ediyorsanız da NARS Liquid Blush Orgasm… Bu iki ürün de oldukça popüler ve zamansız ORGASM rengiyle cildinize çok güzel bir canlılık katar.

Gelelim Yalı Çapkını Seyran’ın göz makyajına… Eyeliner ve rimel onun olmazsa olmazlarından çünkü buğulu bakışlarını bunlarla ön plana çıkarıyor. Simsiyah yapısıyla NARS Climax Eyeliner ve kirpiklere maksimum hacim veren ve kıvrım kazandıran NARS Climax Mascara ile siz de onunki gibi etkileyici bakışlara kavuşabilirsiniz.

Dudak makyajında da doğallıktan yana olan Seyran’ın görünümünü elde etmek için dudaklara hafif bir renk ve parlaklık veren NARS Afterglow Lip Balm serisinin farklı renklerinden destek alabilirsiniz. Ya da yeni NARS Afterglow Sensual Shine Lipstick serisinden Dolce Vita ve Orgasm tonlarına da şans verebilirsiniz.

Beril Pozam Makyajı – Yalı Çapkını Suna Makyajı
Dizide Suna’yı genellikle çok daha sade bir makyajı görünümüyle izliyoruz. Onun cildi Seyran’a göre biraz daha mat ancak yine kusursuz görünüyor. Mükemmel bir örtücülük ve pürüzsüzlük sağlayan NARS Soft Matte serisinde yer alan fondöten ve kapatıcı, Suna makyajı için biçilmiş kaftan.

Çünkü NARS Soft Matte Complete Fondöten ciltte pürüzsüz bir doku bırakarak ikinci bir cilt hissi yaratıyor. NARS Soft Matte Complete Concealer ise cilde doğal görünüm verirken, kusurları flulaştırıp gizliyor ve yumuşak odak efektiyle cildin pürüzsüz görünmesine yardımcı oluyor. Tıpkı Suna’nın cildi gibi…

Ten makyajının geri kalanında ise çok soft tonlarda allıklar tercih ediliyor. NARS Blush serisinden Tempted ve Deep Throat renkleri Yalı Çapkını Suna makyajı için oldukça uygun.

Göz makyajı için de çok hafif bir şekilde rimel uygulanıyor Beril Pozam’a. Nude renkli rujlar ise dudak makyajını oluşturuyor. Mesela NARS Audacious serisinden Raquel ve Anita renkleri tam da buna uygun. 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ