Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
YAZIN CİLDİNİZİ SİVİLCELERDEN UZAK TUTMAK İÇİN YAPILMASI GEREKENLER NELER?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
PURE RADIANT TINTED MOISTURIZER SPF 30
NARS
Cilde Parlaklık Veren -Yağsız- Renkli Nemlendirici SPF30
2.180,00 TL

Güneş

YAZIN CİLDİNİZİ SİVİLCELERDEN UZAK TUTMAK İÇİN YAPILMASI GEREKENLER NELER?

  • Temmuz 11, 2020

Hava değişimi, özellikle akne eğilimli cilde sahip kadınlar için büyük sıkıntı yaratabilir. Terleme yüzünden gözeneklere kirler yapışabilir ve bu da ciltte sivilce, siyah nokta gibi problem yaratır. Eğer akne eğilimli cilde sahipseniz, bu yaz stresten sizi kurtarıyoruz! Sivilce belasından cildinizi korumak için neler yapabileceğinizi yazdık.
 

 

Her gün makyaj yapma!

 

Yaz günleri çok sıcak olduğundan, en iyi görünüm doğal görünümdür. Her gün makyaj yapmayın, sadece gerektiğinde yapın. Böylece cildiniz de nefes alır ve dinlenir. Arada kozmetik diyeti yapmak iyidir! Cildimizin de tatile ihtiyacını olduğunu unutmayın. 

Işık ver yeter!
 

Makyaj yapmanız gerektiğinde de ışıkla oynamak size güzel bir görünüm verecektir. Günlük makyajınızı bu şekilde yapabilirsiniz: Sadece aydınlık ve taze gözükmek için cildinize Nars Pure Radiant Tinted Moisturizer SPF30 renkli nemlendirici ve dudaklarınıza da Make Up For Ever Lab Shine S2 Light Beige sürün. Allık kullanmadan Nars Illuminator Copacabana ile elmacık kemiklerinizin ve burun kemiğinizin üzerini aydınlatın yeter. Bu size yaz günü için modern ve bakımlı bir hava verecektir. 
 

Yağsız ürünler kullanın!

 

Yazın cildimiz zaten terliyor bu yüzden makyaj malzemelerinizi yağsız olanlardan seçin. Böylece cildinize ekstra yük bindirmeden daha duru ve hafif bir görünüm kazanmış olursunuz. Gözenekleriniz tıkanmaz. Cildinizin yüzeyi daha iyi görünür. Shiseido Pureness Matifying Compact Foundation Oil Free, gözeneklerin görünümünü küçültürken cilde kadife gibi bir görüntü kazandıran yağsız, pudralı fondötendir. Matlaştırıcı, sebum dengeleyici bir özelliği vardır. Bu yüzden yağlı/karma ve problemli ciltler için uygundur. Yaz için bu ürünü kullanmanız cildinizin akıbeti için çok iyi olur.
 

 

Derin temizlik!

 

Yazın cildinize yapacağınız en önemli iyilik, derin temizlik olacaktır. Cildinize haftada 2-3 kere özel temizlik bakımı yapmalısınız. Shiseido Ibuki Purifying Cleanser, cildi kurutmadan ciltteki zararlı sebum fazlasını ve pürüzleri yok eder. Mikro granüller içeren ve ciltte peeling etkisi yapan arındıcı bir temizleyicidir. Sebum fazlasını alan temizleyici, normal temizleyicilerin bıraktığı yağ asitlerini yakalar ve temizler, böylece sivilceleri engellemeye ve gözeneklerin görünümünü minimize etmeye yardım eder. Ayrıca yüzünüzü özel bir fırça ile arındırmanız da çok işe yarar. Shiseido Cleansing Massage Brush, nazik bir şekilde yüz masajı sunarken, cildi temizleyen masaj fırçasıdır. Sadece köpüren temizleyiciler ile kullanılır. Bu fırçayı Ibuki Purifyng Cleanser ile birlikte kullanabilirsiniz. Tabii ki cildinizi hırpalamadan yumuşak hareketlerle...
 

Acil önlem!

 

Ufukta sivilce mi göründü? Hemen önlem almak gerek! Shiseido Pureness Blemish Targeting Gel, cildi arındırıp temizlerken lekelerin ve sivilcelerin görünümünü azaltan şeffaf jeldir. Cilt tarafından hızlı bir şekilde emilen Shiseido Sivilce Önleyici Jel Krem, cildi rahatlatmak ve yumuşatmak için salisilik asit içerir. İhtiyaç duydukça gün içinde uygulayabilirsiniz. Kısa sürede sivilceyi söndürür.
 

Gün boyunca cildinizi tazeleyin!

 

Tüm gün boyunca yüzünüzü kaplayan ter, kir ve yağdan kurtulmak için yanınızda mutlaka makyaj temizleme mendillerinden bulundurun. Gerektikçe yüzünüzü silin, böylece cildiniz ferahlar, tazelenir ve temiz kalır. Bu aynı zamanda cildinizi nemli de tutacaktır. Shiseido Pureness Refreshing Cleansing Sheets, taşıması ve uygulaması kolay cilt temizleme mendilleridir. Günlük olarak çantanızda, seyahatte rahatlıkla kullanabilirsiniz. Bir paketin içinde 30 adet mendil vardır.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ