Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
YAZIN PARLAYAN YAĞLI CİLTLE NASIL SAVASIRIZ?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
PURE RADIANT TINTED MOISTURIZER SPF 30
NARS
Cilde Parlaklık Veren -Yağsız- Renkli Nemlendirici SPF30
2.180,00 TL

Güneş

YAZIN PARLAYAN YAĞLI CİLTLE NASIL SAVASIRIZ?

  • Temmuz 03, 2020

Cildiniz üzerine sanki zeytinyağı sürmüş gibi parlıyorsa, bunun sebebi çok fazla yağ salgılamasıdır. Yağlı ciltler özellikle yazın bu dertten çok muzdariplerdir. Bunun önüne geçebilmek için size öneriler hazırladık. Bakın, yağlı cildinizi nasıl kontrol altına alabilirsiniz?


 

1) Özel bir cilt temizleyici

 

Sabah kalktığınızda ve gece yatarken yüzünüzü mutlaka özel bir temizleyici ile yıkayın. Makyajsız dahi olsanız... Bu, gözeneklerin temizlenmesine, cilt yüzeyinde sivilceye sebep olabilecek sebum fazlasının giderilmesine yarar. 

 

Öneri: Shiseido Ibuki Purifying Cleanser, ciltteki sebum fazlasını temizlemeyen özel bir temizleyicidir. Kolay ve hızlı şekilde köpürür; cildin öz nemini kurutmadan ciltteki zararlı sebum fazlasını ve pürüzleri yok eder. Sebum fazlasını alan temizleyici, normal temizleyicilerin bıraktığı yağ asitlerini yakalar ve temizler, böylece sivilceleri engellemeye ve gözeneklerin görünümünü minimize etmeye yardım eder. 

 

2) Güneş koruyucu krem

 

İlginç bir şekilde sabah uyanınca makyaj altına ya da tek başına sürülen güneş koruyucu kremler, cildinizdeki yağlanmayı ve parlamayı kontrol altına alır. Günlük nemlendiricinizi atlayıp, direkt güneş koruyucu sürebilirsiniz. 


Öneri: Shiseido Wet Force Expert Sun Aging P Cream SPF30, suya dayanıklı, cilt için güçlü bir koruma sağlayan yenilikçi güneş kremidir. Anti aging özellik taşır, cildi güçlü şekilde korur. Günlük hayatta rahatlıkla kullanılabilir.

 

3) Renkli nemlendirici

 

Fondöten yerine yazın daha hafif bir ürün olan renkli nemlendiricileri tercih edebilirsiniz. Gündüzleri renkli nemlendirici, geceleri fondöten sürebilirsiniz. Renkli nemlendiriciler hem cildinize sağlıklı bir renk ve nem verir, hem de bakım yaparlar. 

 

Öneri: Nars Pure Radiant Tinted Moisturizer SPF30, cildinize neredeyse hiçbir şey uygulanmamış gibi ancak daha iyi bir görüntü verir. Ayrıca sadece dört hafta içinde hiperpigmentasyon ve koyu lekelerin görünümünün azalmasına yardımcı olurken, güçlü bir güneş koruması da sağlar. 


Yediklerinize dikkat edin!

 

Bahatlı yiyecekleri, abur cuburu ve kuruyemişi fazla tüketmeyin. Haftada bir tüketebilirsiniz bunları... Bu tip gıdalarda cildinize iyi gelmeyebilir. En iyisi, havuç, kavun ve ıspanak gibi taze sebze ve meyve tüketmektir.


5) Peeling

 

Cildinizi derinlemesine temizlemek ve arındırmak için haftada 1 ya da 2 kez peeling yapın. Peeling bakımı, cildinizi duru ve berrak görünümlü yapar. Üst derideki tüm kiri ve ölü deriyi alır.

 

Öneri: Nars Double Refining Exfoalitor, meyve asitleriyle cildin yüzeyini düzeltir. Gözenekler derinlemesine temizlenir, pürüzsüzleşir ve daha az görünür hale gelir. Cilt, aydınlık görünür.


 

6) Gece bakımı

 

Gece yatmadan önce krem kullanıyorsanız losyona dönün; losyon kullanıyorsanız nemlendirici bir seruma geçin. Şu an cildinizin parlaklığından şikayetçiyseniz, gece kullandığınız ürünü mutlaka değiştirin. 

 

Öneri: Shiseido Ibuki Softening Concentrate, cilde hızlı ve kolayca nüfuz eden jel yapıda konsantre yumuşatıcıdır. Yoğun nemlendirme etkili konsantre, uzun süreli nemi cildin derin katmanlarına iletir. Cilt hücrelerinin direncini ve şeklini kaybetmelerini engellemek için hücreleri optimum nemle dolduran Shiseido Ibuki Softening Concentrate sayesinde cilt mükemmel görünüme kavuşur.


7) Yağ emici yapraklar

 

Cildinizin yağlanıp parladığını hissettiğinizde pudra ile müdahele etmeyin. Yağ emici kağıtları kullanın. Bunlar cildin üst yüzeyindeki yağı emer ve cildi tazeler.

 

Öneri: Shiseido Pureness Oil Control Blotting Paper, ciltteki fazla yağı emen kağıtlardır. Bu kullanışlı kağıtlar cildinize temas eder etmez gereksiz parlaklığı alarak cildi temiz ve mat bırakır.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ