Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
Yokmuş Gibi Makyaj Nasıl Yapılır? Selen Karabulut
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
RADIANCE PRIMER SPF35
NARS
Aydınlatıcı, Enerji Verici, Canlandırıcı Makyaj Bazı SPF35
1.880,00 TL
NATURAL RADIANT LONGWEAR FOUNDATION
NARS
Uzun Süre Dayanıklı Cilde Parlak Görünüm Veren Fondöten
2.380,00 TL
SOFT MATTE COMPLETE CONCEALER
NARS
Doğal Görünümlü Yüksek Örtücülük Sağlayan Kapatıcı
1.540,00 TL

Doğal Makyaj

Yokmuş Gibi Makyaj Nasıl Yapılır? Selen Karabulut

  • Temmuz 11, 2020

 

Ünlü makyaj artisti Selen Karabulut, olabildiğince az ürünle ve cildi tüm gün sağlıklı ve taze gösterecek bir makyaj uygulaması ile karşımızda.

Her makyajın olmazsa olmazı olan nemlendiriciyi cilde uygulayarak başlıyor ve sonrasında göz çevresine “C” şeklinde (göz pınarına gelmeden) Nars’ın Skin Total göz kremi sürüyoruz. Göz çevresi çok ince bir cilt yapısına sahip olduğu için az miktarda uygulamaya dikkat ediyoruz. Eğer cildiniz yağlı bir yapıya sahipse, Nars Luminous yerine yine Nars’ın Aqua Gel nemlendiricisini öneriyor Selen Hanım.

Makyajımıza Nars’ın Radience ışıltılı bazını yanaklardan başlayarak şakaklara doğru, tüm çeneye ve T-bölgesine sürerek başlıyoruz. Bu uygulamayı yaparken Selen Hanım, özellikle ilk fırça darbesinin yüzün yüksek bölgelerindense (alın, burun, çene), yanaklardan başlayarak sürülmesi gerektiğini söylüyor. Sonrasında tüm cilde fondöten uygulayarak devam ediyoruz ve göz pınarlarından başlayarak dışarıya doğru süpürme hareketiyle kapatıcı uyguluyoruz. Böylelikle göz altında ve etrafında bulunan kapatıcının çizgilerin içine dolmasını engellemiş oluyoruz. Elmacık kemiklerine ve burun kenarlarına kontür uygulayarak ten makyajımızı bitiriyoruz.

Sıra geldi göz makyajına… Nars’ın stik farını kirpik diplerinden göz çukuruna kadar olan bölgeye ve alt kirpiklerin iç bölgesine rahatlıkla uygulayıp, fırça ile dağıtıyoruz. Daha doğal bir görünüme ulaşmak için aynı kontürü göz çukurundan başlayarak burun kontürü ile birleşecek şekilde uygulamamızı yapıp, derinlik elde ediyoruz. Kirpik diplerini belirginleştirmek için de kalemi kirpik dip hizasından ve dıştan içe doğru sürüp, fırça ile yukarı doğru dağıtıyoruz. Aynı uygulamayı göz altı kirpik diplerine de yapıyoruz. Nars’ın Audacious maskarasını kirpik diplerinden başlayarak üst kirpiklere ve hafif dokunuşlarla alt kirpiklere uygulayıp göz makyajımızı bitirmiş oluyoruz. Bu noktada Selen Hanım göz kapaklarına bulaşan maskarayı mutlaka kuruduktan sonra pamuk çubuk yardımıyla süpürülmesi gerektiğini öneriyor.

Allık olarak Nars’ın Multiple ürününü fırça ile alarak yanaklara pompa hareketlerle sürüyoruz. Fırçada kalan miktarı da kaş altına çizgi şeklinde süpürür gibi uyguluyoruz. Aydınlatıcımızı ise elmacık kemiklerinin üzerine, “C” şeklinde şakaklara doğru ve T-bölgesine sürüyoruz. Aynı ürünün toz halinde olanını göz pınarlarına uygulamayı unutmuyoruz ki daha aydınlık ve taze bir görünüm elde edelim.

Dudaklarda ilk adım olarak yanaklara uygulamış olduğumuz Multiple Stick ürününü parmak yardımı ile hafifçe uyguluyoruz. Sonrasına dudak kenarlarını belirginleştirmek için kalem sürüp, tüm dudaklara Nars’ın Audacious serisinden Anita ruju sürüp makyajımızı sonlandırıyoruz. Selen Hanım “yok gibi” bir makyaj yaptığı için kırmızı ve şeftali gibi güçlü tonlardan kaçınmayı öneriyor.

Kanalımıza Abone Olmayı Unutmayın! https://www.youtube.com/MakyajTrendy

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ