Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
‘MAKYAJ YOKMUŞ GİBİ’ MAKYAJ YAPMAK İÇİN İHTİYACINIZ OLAN ÜRÜNLER
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
SHEER GLOW FOUNDATION
NARS
Cildin Işıltısını Ortaya Çıkaran Fondöten
2.240,00 TL
PURE RADIANT TINTED MOISTURIZER SPF 30
NARS
Cilde Parlaklık Veren -Yağsız- Renkli Nemlendirici SPF30
2.180,00 TL
AUDACIOUS LIPSTICK COLLECTION
NARS
Audacious Özel Ruj Serisi
1.670,00 TL

Makyaj Modelleri

‘MAKYAJ YOKMUŞ GİBİ’ MAKYAJ YAPMAK İÇİN İHTİYACINIZ OLAN ÜRÜNLER

  • Temmuz 01, 2020

Doğal görünümü seviyor ve hafif makyaj tercih ediyorsanız, bu tarz tam sizlik! Makyajsızmış gibi makyaj yapmak son zamanların popüler trendi. Bu trendi hangi ürünlerle yapabilirsiniz, listeledik.

 

1) Makyaj bazı
 

Cildinizi önce makyaja hazır hale getirmelisiniz. Bunun için makyaj bazı kullanmalısınız. Makyaj bazları cildi pürüzsüzleştirerek fondötenin örtücülüğüne katkıda bulunurlar. Fondötenin kalıcılığını arttırırlar, makyajı sabitlerler. Böylelikle akne, siyah nokta, sivilce ve leke gibi sorunların daha iyi gizlenmesine yardımcı olurlar. Makyaj artistlerine göre bu bazlar; üzerine uygulanacak ürünlerin cilde rahatça dağıtılmasını sağlayacağı için daha homojen bir sonuç elde edilmesine yardımcı olurlar. Ve sonuç: Mükemmel ten! Mükemmel ten de mükemmel makyaj demek elbette!
 

Shiseido Refining Makeup Primer SPF15, güzel, doğal bir görünüm için cildi hazırlar ve kusurları siler. Fondötenin kalıcılığını arttırır. Cildi yumuşak ve aydınlık bırakır. İnce çizgileri flulaştırır, donukluk, kızarıklık ve eşitsizlikleri yok eder. Tüm cilt tipleri için uygundur. 

 

 

2) Renkli nemlendirici veya fondöten

 

Cildinizi yoğun şekilde kapatmayın! Yüzünüzde yarı parlak, saten bitişli ürünler kullanabilirsiniz. Nars Sheer Glow Foundation ya da Nars Pure Radiant Tinted Moisturizer olabilir. Bunlar sağlıklı ve taze bir ifade verir cilde ilk etapta... Eğer cildiniz yağlıysa Nars Velvet Matte Skin Tint renkli nemlendiriciyi kullanabilirsiniz. Bu, cilde mat görünüm veren, pürüzleri en doğal şekilde kapatan ve uzun süre kalıcı bir üründür. 

 

3) Kapatıcı
 

Nars Radiant Creamy Concealer, krem yapıda ve ayarlanabilir kapatıcılığa sahip bir kapatıcı. Yani ortadan yükseğe güçlü bir kapatıcılığı var. Üstelik kat kat uygulasanız bile çizgilere dolmuyor ve katılaşmıyor. Göz çevresindeki halkaları, koyulukları çok güzel örtüyor.

 

Eğer kapatıcı bir fondöten yerine BB krem ya da renkli nemlendirici kullanacaksanız, bunların örtemediği lekeler, sivilce izleri ve kızarıklıkları örtmek için Radiant Creamy Concealer’ı kullanabilirsiniz. Tenle çok güzel kaynaşıp bütünleşir ve tabaka oluşturmadan tüm izleri örter. Nemlendirici özelliğinden dolayı cildi kurutmaz... 

 

 

5) Krem far
 

Allık gibi farda da krem formlu olanları tercih edebilirsiniz. Göz kapağınıza baz gibi sürerseniz yüzünüze aydınlık bir ifade verirler. Shiseido Shimmering Cream Color PK302 pastel pembe hafif parlak dokusuyla bu makyajın mükemmel bir tamamlayıcısıdır.

 

6) Göz kalemi
 

Göz içine ve göz pınarına uygulayacağınız kalem de gözlerinize daha parlak ve beyaz gösterir. Bunun için podyum kulislerinin aranan kalemi Nars Larger Than Life Rua Bonaparte bej renkli göz kalemini tercih edin. 

 

7) Ruj
 

Açık pembe ve şeftali tonları harika olur! Nars Audacious Anita, nude pembe rengiyle birçok makyaj artistinin makyajsızmış gibi görünen makyaj da kullandığı rujdur.

 

Bu listeye isterseniz maskara da ekleyebilirsiniz. Kirpikleri ayırıp uzatan bir maskara yeterli olur. Hacim veren maskaralar bu tarz için pek uygun değildir. O yüzden Nars Audacious maskarayı size öneririz.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ