Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
NARS: KÜLT KLASİKLER
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
THE MULTIPLE
NARS
Çok Amaçlı Stik
2.120,00 TL
BLUSH
NARS
Allık
1.770,00 TL

Allık

NARS: KÜLT KLASİKLER

  • Temmuz 09, 2020

Bazı ürünler zamansızdır; tüm zamanların sevilenidir, beğenileni ve kullanılanıdır. Modası geçmez! Kozmetikte de kültleşmiş bazı Nars ürünlerini yakından incelemek için döktük ortaya ve sizin için kaleme aldık.



1.Blush “Orgasm”: Orgasm allık ilk çıktığı günden bu yana kozmetik dünyasını sallamaya devam ediyor. Dore ışıltılı pembe rengiyle tüm zamanların en çok satan Nars ürünü.

2. Body Glow II: Bu hafif, çok amaçlı günlük yağ, parıldayan, nemlenmiş ve doğal kokuya sahip bir cilt yaratır. Cilde ışıltılı bir parlaklık kazandırır. Yaz-kış rahatlıkla kullanılabilir. Bir kullanan bir daha vazgeçemiyor! Gardenya çiçeğinin en az 10 gün boyunca işlenmiş Hindistan cevizi özütünde ıslatılarak yumuşatılmasının ve hafif, doğal bir kokuyla doldurulmasının sonucudur.

3. Satin Lip Pencil “Golshan”: Kalem rujların en aranan kırmızılarından biri! Şaşıtıcı şekilde herkese yakışan bir kırmızı. Saten yapıdaki kalem ruj, dudaklara pürüzsüz bir görünüm veriyor.

4. Sheer Lipstick “Cruising”: Kırmızı rujdan korkanların tercihi! Bej pembe rengiyle dudaklarınıza çok çekici bir etki kazandırır, dudaklarda neredeyse meyve lekesi gibi görünen bir şeffaflık yaratır.

5.Duo Eyeshadow “Rated R”: Çok boyutlu ve modern buğulu gözler için iki zıt rengin buluşması!. İddialı ama her zaman vazgeçilmez. En güzel yeşil ve en güzel mavi buluşması!

6. The Multiple “Copacabana”: Aydınlık ve parlak görünümün en vazgeçilmez ürünü. Aydınlatıcı, allık ve far olarak kullanılıyor. Görüntüde yarattığı etki tartışılmaz!

7. Lip Lacquer “Chelsea Girls”: Günlük kullanım için harika! Modern bir klasik. Ruj ve parlatıcının tek bir üründe birleşmesi. Pastel rengiyle herkesin beğenisini kazanmış bir ürün. Daha dolgun yapılı bir parlaklık amaçlayanlar, parlatıcı yerine Lip Lacquer ürününü kullanmalılar.

8. Smudge Proof Eyeshadow Base: En sevilen bazlardan ilki! Göz farı ve göz kalemi uygulamasının ömrünü uzatır.Renk yoğunluğunu maksimize eder. Göz kapağında hiçbir dağılma, katılaşma ve bzulmaya sebep olmaz. Bu eşsiz göz makyaj bazı antioksidan pirinç özü ile zenginleştirilmiştir.

9. Blush “Exhibit A”: Kiremit kırmızısı rengiyle oldukça cüretkar ama yüze sürüldüğünde harikalar yaratan bir allık. Çarpıcı bir etki yaratmak için...

10. Semi Matte Lipstick “Schiap”: Efsane pembe! Yarı mat dokusuyla dudaklarda kadifemsi bir görünüm yaratıyor. Uzun süre kalıcı etkisiyle gerçek bir kurtarıcı!

11.Lipgloss “Orgasm”: Orgasm dudak parlatıcı, makyaj çantalarının demirbaşı. Her zaman, her yerde, her tarz makyajın tamamlayıcısı. Nemlendirici ve kalıcı. Asla yapış yapış his bırakmaz.

Nars Kült Klasikler'in hepsi burada: http://www.makyajtrendi.com/satin-al/exclusive

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ