Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
2023’ÜN POPÜLER SAÇ RENKLERİ
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişkili ürünler
No. 0 INTENSIVE BOND BUILDING TREATMENT
OLAPLEX
Bağ Yapılandırıcı Yoğun Saç Bakım Spreyi
1.490,00 TL
No. 3 HAIR PERFECTOR
OLAPLEX
Bağ Güçlendirici ve Saç Kusursuzlaştırıcı
1.490,00 TL
No. 4 BOND MAINTENANCE SHAMPOO
OLAPLEX
Bağ Güçlendirici Bakım Şampuanı
1.490,00 TL
No. 5 BOND MAINTENANCE CONDITIONER
OLAPLEX
Bağ Güçlendirici Saç Bakım Kremi
1.490,00 TL
No. 6 BOND SMOOTHER
OLAPLEX
Bağ Güçlendirici Saç Şekillendirici
1.490,00 TL
No. 7 BONDING OIL
OLAPLEX
Bağ Güçlendirici Saç Bakım Yağı
1.490,00 TL
No. 8 BOND INTENSE MOISTURE MASK
OLAPLEX
Bağ Güçlendirici &Yoğun Onarıcı & Nemlendirici Maske
1.490,00 TL
No. 9 BOND PROTECTOR NOURISHING HAIR SERUM
OLAPLEX
Bağ Güçlendirici Besleyici Saç Serumu
1.490,00 TL

Saç Bakımı

2023’ÜN POPÜLER SAÇ RENKLERİ

  • Haziran 14, 2023

Gerçek bir değişimin en güçlü yolu saçları boyatmaktan geçiyor. O halde bu senenin popüler renklerini bilmekte de kesinlikle fayda var.

Saçlarınız doğal halindeyse ve henüz hiçbir kimyasal işlem görmediyse, boyatmaya karar vermek biraz zor olabilir. Yani cesaret gerektiren bir konu olduğunu kabul ediyoruz. Ancak görünümünüzde radikal bir değişiklik yapmak istiyorsanız, bunun en güçlü yolunu da saç boyatmakta bulabilirsiniz. Eğer hali hazırda saçlarınızda boya varsa, renginden sıkılıp değiştirmek istiyor da olabilirsiniz. Her iki seçenekte de ilham kaynakları edinmek ve trenleri bilmek faydalı olabilir. Henüz renk seçimine karar veremediyseniz, popüler 2023 saç renkleri size rehber olmaya hazır.

1- Bakır Kızıl Saç Rengi
Bir dönem Kendall Jenner ve Gigi Hadid’in de tercih ettiği bakır kızıl saç rengi, tüm bakışları üzerinizde toplayabilecek iddialı renkler arasında ilk sıralarda geliyor. Özellikle beyaz tenliler için biçilmiş kaftan olan bu renk, esmer ve kumrallar tarafından da kesinlikle değerlendirilmeyi hak ediyor. 


2- Barbie Sarısı
2023 sarı saç renkleri söz konusu olduğunda platin, küllü sarı, çilek sarısı ve dore sarı gibi farklı tonlar her daim listede yer alır. Barbie sarısı ise tüm bunlara yeni bir soluk getiriyor. Temmuz ayında vizyona girecek Barbie filminin ardından daha da yükselişe geçeceği şimdiden kesin diyebiliriz. Platine yakın soğuk tonlu Barbie sarısı için ilham alabileceğiniz isimlerin başında ise Anya Taylor-Joy var.


3- Doğal Gri
Gümüşe çalan gri renginin 2023’ün popülerleri arasında çoktan yerini aldığını daha önce de incelemiştik. Saçlarınız beyazlamaya başladıysa ve sık sık boyatmak istemiyorsanız, direkt bu rengi elde ederek hem doğallığınızı kucaklayabilir hem de boya işleminizi daha uzun zamana yayabilirsiniz. Saçlarınız beyazlamasa bile marjinal bir görünüme sahip olmak adına gümüş ya da gri rengine şan verebilirsiniz.
GÜMÜŞ SAÇ RENGİ YÜKSELİŞTE 


4- Işıltılı Kahve
Bu rengin nasıl olduğunu anlamak için Jennifer Lopez saç rengi size ilham olabilir. Kahve tonlarının ağırlıkta olduğu ancak ışıltılı koyu sarıların da varlığını sürdürdüğü bu renk, ten rengi fark etmeksizin herkese uyum sağlayabilecek güce sahip. Üstelik isterseniz daha koyu isterseniz de daha açık hale getirmeniz son derece kolay.


5- Şeftali Pembe 
İşte geldik 2023’ün belki de en iddialı saç rengine. Eğlenceli ve renkli bir değişiklik yapmak isteyenler için mükemmel bir seçim sunan şeftali pembe, özellikle yaz aylarının ruhuna çok yakışacak. Sarı saçın üzerine yapılacak renklendirme işlemiyle bu rengi elde edebilir, koyu saçlarınız varsa kendinizi kuaförünüzün profesyonel ellerine bırakarak değişimin tadını çıkarabilirsiniz.

BOYALI SAÇ BAKIMI NASIL OLMALI?

BOYADAN YANAN SAÇ NASIL DÜZELİR?

HASARLI VE YIPRANMIŞ SAÇLARIN ONARIMI NASIL OLMALI?

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ