Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
3 MUHTEŞEM ÜRÜNLE EVDE BAKIM VE SPA KEYFİ
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürün
REPAIR GAME CHANGER HAIR MASK
WE ARE PARADOXX
Yoğun Onarıcı Mucize Etkili Vegan Saç Maskesi
1.940,00 TL 1.550,00 TL
MOISTURE HANGOVER HAIR ELIXIR
WE ARE PARADOXX
Çok Yönlü Nemlendirici Vegan Saç İksiri
1.475,00 TL 1.175,00 TL

Saç

3 MUHTEŞEM ÜRÜNLE EVDE BAKIM VE SPA KEYFİ

  • Ocak 11, 2021

Zamanımızın çoğu artık evde geçiyor ve evde geçirdiğimiz bu vakitleri de en iyi, en keyifli şekilde değerlendirmek mümkün. O zaman ne yapıyoruz? Cildimizi, saçımızı, bedenimizi ve en önemlisi ruhumuzu şımartıyoruz. Kısaca, spa ortamını evimize taşıyoruz!

Spa merkezlerinde –eskiden- nasıl rahatlıyor, dinleniyor ve arınıyorsak aynı ortamı evde kendi kendimize de yaratabiliriz. Emin olun, bunu 1 kere yaptıktan sonra en sevdiğiniz rutinlerden biri haline gelecek.

Evde spa keyfi yaşamak, cilt bakımı yapmak için ihtiyacınız olanlar:

 

- We Are Paradoxx Hangover Elixir: Çok yönlü hayat kurtarıcı saç bakım iksiri

 

- We Are Paradoxx Game Changer Hair Mask: Mucize etkili onarıcı saç maskesi

 

- We Are Paradoxx Mind Blown Hair+Body Treatment Oil Candle: 2’si 1 arada saç&vücut mum bakım balmı.

We Are Paradoxx saç ürünlerinin içerikleri

Formülasyonlarında mümkün olduğunca doğal ve organik maddeler kullanmaya kararlı olan marka %88 ile %97 arasında doğaldır.  İçeriklerinde Paraben, PEG, sülfat ve mineral yağ içermez.

İngiliz markası We Are Paradoxx’un kurucusu Yolanda Cooper markasını oluştururken plastik kirlilik kaynaklı bir ‘gezegen krizine’ daha katkıda bulunan markalardan biri olmak istemedi. Dünyamız hızla kirlenirken ve doğal kaynaklar yok olurken kendi markasının çevre dostu olmasını istedi. Böylece We Are Paradoxx temiz ve bilinçli bir güzellik markası olarak doğdu.

“Alerji ve tahriş edici reaksiyonları azaltmak için tam içerik şeffaflığı düşünülerek, sentetik kokular olmadan saç bakım koleksiyonumuzu oluşturduk. Koleksiyonumuzu kesinlikle toksin içermeyen bir politika ile ürettik” diyor.

Evde spa ritüeli adımları:

1. Spa keyfine başlarken önce sevdiğiniz hafif bir müziği açın. Bu sizi hem rahatlatacak hem de spa ortamına hemen adapte olmanızı sağlayacaktır. Saçlarınıza maske uygulamakla başlayın bakım keyfinize…


Bu maskeye neden mucize etkili deniyor biliyor musunuz? Bu yüksek performanslı saç maskesi saça resmen yeni bir yaşam veriyor. Yıpranmış saçları şaşırtıcı derecede sağlıklı görünen saçlara dönüştürüyor. %96’sı doğal olan bu maskenin içeriğindeki Argan yağı, Hindistancevizi yağı ve E vitamini kuru, yıpranmış saçların yenilenmesine yardımcı oluyor. Avokado ve fındık yağları saçı derinlemesine nemlendirir.

2. Maskeyi saçta bekletin. Bu sırada güzel bir kahve nasıl olur? Akabinde saçınızı durulayın. Sıcak, güzel bir duş her zaman iyi gelir.

3. Duştan çıktıktan sonra mumunuzu yakın. Mumunuz 10 dakika boyunca yansın. O sırada saçınızın ıslaklığını havlu ile alıp, vücudunuzu da kurulayın.

4. Mumu söndürün ve dibinde çıkan yağı elinize dökün. Bu yağı saç uçlarınıza da kullanabilirsiniz. Ama saç bakım iksiri de uygulayacağınız zaman mumu sadece vücudunuza kullanın. Tüm vücudunuza yağı masaj yaparak sürün. Cildiniz olağanüstü nem ve yumuşaklık kazanacaktır. Kokusu ise başınızı döndürecek! O kadar mükemmel ve eşsiz… Kokusu oldukça kalıcıdır. Cildinizde bu rahatlatıcı kokuyu uzun süre hissedeceksiniz.

Bu bakım yağı mum benzersiz biçimde formüle edilmiştir; cildinizi ve saçınızı yatıştırır, onarır. Size spa’ya gitmiş havası yaşatır. Stresinizi giderir. Derin bakım için besleyici shea, kakao, soya fasulyesi ve avokado ile zenginleştirilmiştir

5. Son adım olarak sıra geldi nemli saçlarınıza Hangover Elixir uygulamaya. Bu bakım yağına ‘iksir’ denmesinin sebebi ise saçları anında yenilemesi. Özellikle donuk, yıpranmış ve cansız saçları olanlar için mükemmeldir. İster boyalı, ister doğal saçlar olsun, her çeşit saça eşsiz bir bakım yapar. Saçlara yoğun nem verir. Hasar görmüş, yıpranmış, yorgun saçları eski sağlıklı haline geri döndürür. İçeriğinde İrlanda viskisi, Argan yağı, Hindistan cevizi yağı, soya yağı vardır.

Parmak ucunuza bir damla ürün almanız yeterlidir. Ürünü elinizde ovuşturun ve sonra saç uçlarına masaj yaparak yedirin. Ardından saçlarınızı istediğiniz gibi kurutup şekil verebilirsiniz.

 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ