Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
DENEYEBİLECEĞİNİZ 4 KAKÜL MODELİ
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişkili ürünler
No. 4D CLEAN VOLUME DETOX DRY SHAMPOO
OLAPLEX
Hacim Veren Detoks Etkili Kuru Şampuan
1.490,00 TL
No. 4D CLEAN VOLUME DETOX DRY SHAMPOO
OLAPLEX
Hacim Veren Detoks Etkili Kuru Şampuan
880,00 TL
WEIGHTLESS BODY CLEAN HAIR KIT
OLAPLEX
Saçları Temizleyen & Nemlendiren & Hacim Veren Bakım Seti
4.470,00 TL
GIVE ME A LIFT STYLING KIT
OLAPLEX
Saçlara Hacim Veren İkili Şekillendirme Seti
2.980,00 TL

Saç Bakımı

DENEYEBİLECEĞİNİZ 4 KAKÜL MODELİ

  • Şubat 19, 2024

Yeni yılda yeni bir görünüm elde etmek istediğiniz noktada sizin için derlediğimiz bu 4 kakül modelinden birine şans verebilirsiniz.

Şu sıralar ünlüler dünyasına bir göz attıysanız pek çok Hollywood yıldızının saç stillerine kakülleri dahil ettiğini görmüş olmalısınız. 2024 saç trendleri arasında kendine sağlam bir yer ayıran kakül modelleri, saçınızın genel uzunluğuna da dokunmadan farklı bir havaya bürünmenin en kolay yolu kesinlikle. Peki, hangi kakül modeli? Bunun için farklı pek çok model öne çıkıyor ve biz içlerinden en popüler olanları sizler için derledik.

1- Mikro kakül
Sezonun en popüler trendlerinden biri olan mikro kakül, denemesi belki cesaret isteyen ancak oldukça da iddialı bir model. Normalden daha kısa bir şekilde kesilen bu kakül stili şu sıralar Kristen Stewart ve Leighton Meester gibi isimlerle özdeşleşmiş durumda.

SAÇLARA ÇARPICI DOKUNUŞ: MİKRO KAKÜL trendini daha yakından keşfetmek için tıklayın

2- Perde kakül
Bir süredir pek çok kişi tarafından tercih edilen başka bir kakül modeli de “curtaing bangs” denilen perde kakül…  Tıpkı bir perde gibi iki yana ayrılan perde kakülde saçlar normal bir kakül gibi alında kısa kesilmeye başlanırken, yanlara doğru saçlar daha uzun şekilde bırakılıyor. Oldukça romantik bir model ve kesinlikle de denemeye değer!

3- Düz kakül
Eğer çok farklı bir model denemeden görünümünüzde bir farklılık yaratmak istiyorsanız o zaman klasik düz kakülden destek alabilirsiniz. Kaşların biraz üzerinde düz bir şekilde kesilen kakül, zamansızlığın da temsilcilerinden biri.

4- 70’ler kakülü
Perde kakülün çok daha katlı ve hacimli bir versiyonu olan 70’ler kakülü, özellikle uzun saçlara harika bir ahenk katmaya hazır. İlham almak için Farrah Fawcett ya da Brigitte Bardot görünümlerine göz atmanız yeterli! 

Kakül nasıl şekillendirilir?
Hangi kakül modelini tercih ederseniz edin hacim ve temiz görünüm önemli. Çünkü kaküllerinizi düzeltmeye çalışırken bir noktadan sonra yağlandırıyor olabilirsiniz. Bunu önlemek adına mutlaka elinizin altında bir kuru şampuan olmalı. Olaplex No. 4D Clean Volume Detox Dry Shampoo saniyeler içinde saçınızın temiz görünmesi sağlarken aynı zamanda hacimli durmasını da mümkün kılıyor. 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ