Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
DÜŞMANIMIZ SİVİLCELER, ÇÖZÜMÜMÜZ WASO!
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
WASO SHIKULIME GEL-TO-OIL CLEANSER
SHISEIDO
Yağa Dönüşen Jel Yapılı Cilt & Makyaj Temizleyicisi
1.550,00 TL
WASO YUZU-C BEAUTY SLEEPING MASK
SHISEIDO
Nemlendirici Gece Güzellik Maskesi
2.100,00 TL
WASO SATOCANE PORE PURIFYING SCRUB MASK
SHISEIDO
Gözenek & Siyah Nokta Temizleyen Peeling Etkili Maske
2.100,00 TL
WASO KOSHIRICE TINTED SPOT TREATMENT
SHISEIDO
Kapatıcı Etkili & Alkolsüz Sivilce Bakım Kremi
1.350,00 TL 995,00 TL

Sivilceler

DÜŞMANIMIZ SİVİLCELER, ÇÖZÜMÜMÜZ WASO!

  • Ekim 25, 2021

Konu ‘sivilce’ ise başlığımızın “düşmanımız “olmasında hiçbir sorun görmedik. Çünkü gerçekten birçok kişinin düşmanı ve korkulu rüyası sivilceler ile baş etmek hiç de kolay değil!

Özellikle genç yaşlarda herkesin ortak sorunu olan sivilceler ile savaşmak istiyor ve onlardan kurtulmak istiyorsanız önceliğimiz sorunu çok iyi tanımak olmalı.

Sivilceler ciltteki fazla sebum üretiminden, tıkanmış gözeneklerden, ciltten iyi arındırılmayan bakterilerden ve hatta nemsizlikten dolayı oluşur. Tüm bunları kısaca özetlemek gerekirse, cildinizde geçmek bilmeyen sürekli tekrarlayan sivilceleriniz varsa cilt bariyeriniz bozulmuş demektir. 

Sivilceler ile savaşmanın ve onlardan kurtulmanın ilk ve en önemli adımı cilt bariyerini onarmak olacaktır. Güçlü bir cilt bariyeri demek, oluşumların olmadığı, sağlıklı ve ideal cilt görünümü demek.

İşte, size tamda bu konuda uzman yeni WASO serisinden bahsetmek istiyoruz. 

Yenilen WASO serisi tamamen vegan ve doğal içeriklere sahip olmasının yanı sıra, özellikle bariyer fonksiyonları bozulmuş ve buna bağlı sorunlar yaşayan ciltler için geliştirildi. 

Tabii ki tüm cilt sorunlarında olduğu gibi sivilce ile savaşmanın da en önemli adımı cilt temizliği, bunun için WASO serisinden Shikulime Gel-To-Oil Cleanser tam bir kahraman.

Shikulime Get-To-Oil Cleanser: Hem sebumu, hem cildi hem de makyajı derinlemesine temizleyen 2’si 1 arada bir temizleme ürünü. İçeriğindeki shikuwasa özü ile cildin nem dengesini korur, cildin bariyer işlevlerini onarır ve yaşanan cilt sorunlarının tekrarlamasını önleyerek daha temiz, parlak ve pürüzsüz bir cilt görünümü sunmaya yardımcı olur.

Temizleme sonrası cildi nemlendirmek de çok önemlidir. Nemlendiricimizi uygulamayı ihmal etmemeliyiz. Haftalık bakım da nemlendiricimize ek olarak ise nem maskelerini de bakım rutinimize ekleyebiliriz. Shiseido’nun en sevilen, en çok satan Yuzu-C Beauty Sleeping Maskesini hala denemediyseniz mutlaka denemeniz gereken bir ürün.

Yuzu-C Beauty Sleeping Mask: Haftada 2 veya 3 kez gece bakımının son adım olarak cildinize uygulamanız ve tüm gece ciltte kalması gereken bu güzellik maskesi içeriğindeki özel Yuzu özü ile cildinizi neme doyururken aynı zamanda Hyalüronik Asit üretimini teşvik eder ve pırıl pırıl, tüm yorgunluk belirtilerinden arınmış bir cilt ile ertesi güne uyanmanızı sağlar.

Günlük temizleme ve nemlendirmenin haricinde unutmamamız gereken bir adım daha var. Haftalık bakımda haftada 2 kez hem cildi, hem gözenekleri hem de ciltteki ölü hücre tabakasını derinlemesine temizlemek için arındırıcı bir maske uygulaması yapmalıyız. Maske seçimi yaparken cildimizi kurutmayacak, cildimizde nem dengesini bozmayacak ve sivilce gibi oluşumları minimuma indirecek bir maske seçmemiz gerekir. 

Tüm bu özelliklere sahip olan;

Satocane Pore Purifying Scrub Mask: Pürüzsüz ve gözeneksiz bir cilt için gözenekleri ve cildi derinlemesine arındıran bir kil maskesi. İçeriğindeki Satocane özü yani şeker kamışı ile ciltte sebum üretimini kontrol altına alır. Peeling etkisi ile nazikçe ciltten ölü hücre tabakasını temizler ve gözenekleri sıkılaştırır. 

Tabii bir de düşmanımız olarak adlandırdığımız ve hiç sevmediğimiz sivilceler ile anında mücadele etmek, hızlı bir şekilde tedavi etmek için Waso Koshirice Calming Spot Treatment her an elimizin altında olması gereken bir ürün.

Waso Koshirice Calming Spot Treatment: Sivilcelerin görünümünü anında hafifleten bu ürün aynı zamanda aynı yerde tekrar sivilce çıkmasını da önlüyor. Sivilcelerin üzerine lokal olarak uygulanan bu ürünü ister bakım ritüelinizin son adımında, ister makyaj üzerine istediğiniz anda uygulayabilirsiniz. Sivilceleri hızlı bir şekilde kurutmaya yardımcı olurken asla sivilce etrafında kuruma ve pullanmaya sebep olmaz. Sivilcelerimi hem iyileştirsin hem de görünümünü kapatsın diyenlerdenseniz de aynı ürünün renkli olanı Waso Koshirice Tinted Spot Treatment mutlaka incelemelisiniz.
 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ